Перейти до змісту

Молодіжний кредит на житло

relaxgood45

Рекомендовані повідомлення

Хочу запитати що це за молодіжний кредит і хто його дає ? Тобто куди звернутись щоб все детально росказали ? І реально його взяти ? Які % : Можливо хтось його отримав вже ? Кому не тяжко розкажіть будь-ласка. І що треба для того щоб його отримати. І які квартири можна купляти. Тобто там гроші дають чи вже саму квартиру ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для початку - треба користуватись пошуком)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу запитати що це за молодіжний кредит і хто його дає ? Тобто куди звернутись щоб все детально росказали ? І реально його взяти ? Які % : Можливо хтось його отримав вже ? Кому не тяжко розкажіть будь-ласка. І що треба для того щоб його отримати. І які квартири можна купляти. Тобто там гроші дають чи вже саму квартиру ?

зразу тільки ключ від квартири, де гроші лежать...))) :0137:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я питався в людей які з цим мають справу тож вони порадили якщо маєш лишні гроші тобто перший внесок то можеш спробувати. І держава тільки обіцяє але ніяких відсотків ніхто не компенсовує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ходив взнавав, кредит надає фірма ЛДТП..... шото там ще. Головний офіс біля Сінгової королеви.

як мені "розказали" то:

для отримання кредиту сім*я маю працювати та отримувати не меньше як 4500грн в місяць. Потрібно дати 1 внесок у розмірі 100 - 230 тис грн,а потім щомісячно платити 2500грн

АЛЕ для Луцька 2кім квартира розміром до 65кв.м. з голими стінами без автопаркінгу коштує 55-60тис у.е. --- це ціна квартир Львова та Києва

сам розглядав цей варіант, вже краще почати будівництво будиночка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це як ,,безпроцентний ,, кредит у різних спекулянтів.Тільки по крупному.Спочатку треба внести процентів 25 вартості житла. Ну а за скільки часу його реально збудують, насправді ніхто не знає.Може за 10 років.Тобто гроші вкладників прокрутять по повній .Обіцянка цяцянка, бо скоро вибори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ні,будинок на Федорова уже готовий, а той який біля лікарні буде зданий в кінці цього року

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для отримання кредиту сім*я маю працювати та отримувати не меньше як 4500грн в місяць.

Це якщо сім"я складається з двох людей, то дохід офіційний повинен бути не менше 4500 грн. А якщо ще є діти, то офіційний дохід повинен бути більшим, адже після сплати рахунків по кредиту на кожного члена сім"ї повинно залишитись прожитковий мінімум (1147 грн)

Якщо сім"я - мама, тато, двоє дітей, то після сплати кредиту 2500 за місяць повинно залишитись 4*1147=4588. Отже офіційний дохід повинен становити 4588+2500=7088 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Думаю вичерпну, чи майже вичерпну інформацію із зазначеного питання можете отримати на цьому сайті http://www.molod-kredit.gov.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть хто знає, якщо купляти у власника квартиру, з чого все починати, всі нюанси........ пліз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Поліпшення житлових умов, треба бути прописаним в Луцькому районі ? Чи не має значення? Наприклад якщо в селі в Рожищенському районі прописаний, можна придбати в Луцьку квартиру ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поліпшення житлових умов, треба бути прописаним в Луцькому районі ? Чи не має значення? Наприклад якщо в селі в Рожищенському районі прописаний, можна придбати в Луцьку квартиру ?

Чтоб получить разрешение на расширение жилой площади в Луцке (оно же улучшение жилищных условий) нужно иметь именно Луцкую прописку, даже не районную. Причем по ихним нормам, на одного человека должно быть менее 6 кв.м., когда в кодексе по общему правилу норма жилой площади устанавливается в размере 13,65 кв.м. на одного человека.

Вся проблема в том, что нормы для конкретного города устанавливают городские власти: "Согласно пункту 13 Правил учета граждан, нуждающихся в улучшении жилищных условий, предоставления жилых помещений предусматривает: на квартирный учет принимаются граждане, обеспеченные жилой площадью ниже уровня, определенного исполнительными комитетами областных и городских советов народных депутатов совместно с советами профсоюзов."

Короче вот такие вот грабли (это то что я сам лично узнавал).

p.s. А молодежный кредит - это очередное кидалово от государства. Мой знакомый зубами выгрыз себе такой кредит на 2-х комнатную квартиру в новостройке, в итоге, она ему была продана как за 430 тыс. грн, но вместе с кредитом за 20 лет он должен за нее заплатить 760 тыс. грн. Как по мне, то при таких раскладах за такие деньги за 20 лет можно дом построить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант мати п'ять (або три, не пам'ятаю) років "стажу" оренди житла в Луцьку (документальну). Детально все тут пояснять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...