Перейти до змісту

Драйвер штрихсканера TYSSO CS 650u + утіліти!

Alexus65

Рекомендовані повідомлення

Допоможіть знайти драйвер та утіліти до штрихсканера TYSSO cs 650u!!! диск, що йшов в комплекті, містить драйвери на купу тісо, крім цього сканера. Або порадьте універсальний драйвер для USB сканера. У мене 1С 8.2 упр торг підпр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сколько я знаю для USB сканера штрихкодов драйвер не нужен. У вас в комплекте должна идти инструкция, в которой есть набор управляющих штрихкодов. Один из них должен переводить сканер как подключение в разрыв клавиатуры. Как правило такие сканеры так и подключаются.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тоже знаю про набор управляющих штрих-кодов, но у меня в комплекте только мини-диск, на котором мануалы на все, кроме 650, а штрих-кодов в мануалах нет. Порылся - присмотрелся: похоже мне впарили фейк. Утречком буду разбираться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.vendapin.com/Adobe%20files/Fametech_barcodescanner_programming_manual.pdf

Але як сканер бачиться коли по ЮСБ його підключити...Має бути HID device. тестувати сканер в такому разі можна в Блокноті...він буде як ЮСБ клавіатура функціонувати...За замовчуванням воно так . Інакше треба скидати на настройки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за відповіді, сканер був дійсно не оригінальний, прислали новий з повним набором штрихкодів для перепрограмування. ПАЛУЧІЛАСЬ!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...