Перейти до змісту

Дорога на світязь

Дарія

Рекомендовані повідомлення

привіт)цікавить чи возить хтось приватними рейсами на світязь,і ціна цікавить)все цікавить)

а ще цікаво,чи є недорогі номерочки,перевірені,десь по 50 грн за людину)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В селі Світязь номерочки 50-60 гривень в середньому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а такі номерочки щоб до озера йти мало було?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок перевізників. Щодня як йду на роботу біля Сільпо (той що біля автостанції) стоїть один-два буса, які везуть на Світязь. Я прходжу там в 7:40 виїзд мабуть в 8. Можете підійти і поцікавитись на рахунок цін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок перевізників. Щодня як йду на роботу біля Сільпо (той що біля автостанції) стоїть один-два буса, які везуть на Світязь. Я прходжу там в 7:40 виїзд мабуть в 8. Можете підійти і поцікавитись на рахунок цін.

Ми ним їхали, лишились задоволені. 60грн. 2,5год в дорозі (одна зупинка 15хв перед Любомлем). Можу й номерок в приват скинути їхній. Назад на Луцьк їдуть в 14-15год.

Є також номерок на базу "Світязь" за Альфом. 50грн з людини (відносно непогано, порівняно з приватним сектором).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми ним їхали, лишились задоволені. 60грн. 2,5год в дорозі (одна зупинка 15хв перед Любомлем). Можу й номерок в приват скинути їхній. Назад на Луцьк їдуть в 14-15год.

Є також номерок на базу "Світязь" за Альфом. 50грн з людини (відносно непогано, порівняно з приватним сектором).

СКиньте будьласка номерочки в Лс,а база та далеко выд озера?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені також номер будь ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зацікавила тема - вирішив допомогти)

Самого цікавили такі ж питання десь на початку літа .

Отже... Відпочивав на Світязі з 10 по 17 липня на базі відпочинку "Куточок рибака" (через забор кафе "Альф 2" , через дорогу - близько 40 метрів , пляж, близько 3-4хв іти до базарчика, та 5-7 до базарчика з сувенірами) ціна - 50грн, такі ж умови( ліжко, ЧИСТА ПОСТІЛЬ - я був вражений =) , за бажанням холодильник, стіл та стільці ) . Номер телефону : 067-94-33-561 Сергій .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Доброго дня!!Можно мені номерочек маршрутки,хочу з смьею поїхати,а поблизу Сільпо живу..дуже буду вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...