VLP Опубліковано 30 Липня, 2013 в 13:51 #1 Опубліковано 30 Липня, 2013 в 13:51 Доброго дня!З метою отримання дружиною Державної допомоги по «Догляду за дитиною до 3-х років» звернувся сьогодні (30.07.2013 р) о 12:30 до місцевого ЖЕКУ (район ДПЗ) по необхідну довідку про склад сім’ї. Паспортистка без перешкод її виписала, а от заступник начальника (харизматична жіночка) відмовилась її підписувати, мотивуючи несплатою за житлово-комунальні послуги (десятирічної давнини), наторосивши купу всілякого «бруду»… а якщо по простому – послала мене «безперспективного» в кабінет директора, котрий буде «на місці» з 14.00.Вирішив свою проблему досить просто, склав «Заяву про порушення права на інформацію» (зразок додаю) і пішов на зустріч з директором ЖЕКУ, котрого до речі о 14:00 на місці не виявилось і зі слів секретаря: «невідомо коли буде».Завітав до тієї ж жіночки (заступника) і перепитав чи має Вона бажання підписати мені потрібну довідку? Розмовляти зі мною Вона не бажала поки я не розповів про свої наміри, а саме:В разі не підписання, мною сьогодні буде складено і надіслано «з поміткою про вручення» лист-прохання «надати/вручити мені довідку про склад сім’ї поштою або безпосередньо візитом працівника ЖЕКУ за вказаною в листі адресою не пізніше 10 діб з моменту отримання мого листа» в якому чітко буде вказана неправомірність дій працівника(ів) ЖЕКУ щодо мого законного права на отримання даної довідки.З метою забезпечення дотримання моїх законних прав та прав моєї сім’ї, будуть надіслані скарги до міського голови, органу місцевого самоврядування, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та органів прокуратури з наступним подання до суду на відшкодування матеріальної та моральної шкоди (вся необхідна інформація наведена в «Заяві»).Розмова була досить короткою, жіночка ледь не «вихопила» з моїх рук виписану паспортисткою «довідку про склад сім’ї»… і підписала… і печатки поставила…На останок, виходячи з кабінету, я довів до її відома: «відтепер я до Вас ні ногою, ні в чергах за довідкою стояти, ні «бруд» Ваш вислуховувати, усі довідки Ви будете мені надсилати поштою за вказаною мною адресою, «щомісяця» – в перших числах надіслав листа (з поміткою про доставку, вартує здається від 7 до 10 грн), після 15 числа – отримав довідку!»http://www.1568.luts...s/other/other8/ – адреси і контактні телефони ЖЕКів м.ЛуцькаВсім бажаю успіхів у відстоюванні своїх прав!Заява.doc
Dream Опубліковано 30 Липня, 2013 в 15:59 #2 Опубліковано 30 Липня, 2013 в 15:59 А ще мене дуже радує вимога для економії свого часу приносити тільки вручну заповнені довідки! І ніяких набраних на комп'ютері!
Tower Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 13:32 #3 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 13:32 Доброго дня!З метою отримання дружиною Державної допомоги по «Догляду за дитиною до 3-х років» звернувся сьогодні (30.07.2013 р) о 12:30 до місцевого ЖЕКУ (район ДПЗ) по необхідну довідку про склад сім’ї. Паспортистка без перешкод її виписала, а от заступник начальника (харизматична жіночка) відмовилась її підписувати, мотивуючи несплатою за житлово-комунальні послуги (десятирічної давнини), наторосивши купу всілякого «бруду»… а якщо по простому – послала мене «безперспективного» в кабінет директора, котрий буде «на місці» з 14.00.Вирішив свою проблему досить просто, склав «Заяву про порушення права на інформацію» (зразок додаю) і пішов на зустріч з директором ЖЕКУ, котрого до речі о 14:00 на місці не виявилось і зі слів секретаря: «невідомо коли буде».Завітав до тієї ж жіночки (заступника) і перепитав чи має Вона бажання підписати мені потрібну довідку? Розмовляти зі мною Вона не бажала поки я не розповів про свої наміри, а саме:В разі не підписання, мною сьогодні буде складено і надіслано «з поміткою про вручення» лист-прохання «надати/вручити мені довідку про склад сім’ї поштою або безпосередньо візитом працівника ЖЕКУ за вказаною в листі адресою не пізніше 10 діб з моменту отримання мого листа» в якому чітко буде вказана неправомірність дій працівника(ів) ЖЕКУ щодо мого законного права на отримання даної довідки.З метою забезпечення дотримання моїх законних прав та прав моєї сім’ї, будуть надіслані скарги до міського голови, органу місцевого самоврядування, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та органів прокуратури з наступним подання до суду на відшкодування матеріальної та моральної шкоди (вся необхідна інформація наведена в «Заяві»).Розмова була досить короткою, жіночка ледь не «вихопила» з моїх рук виписану паспортисткою «довідку про склад сім’ї»… і підписала… і печатки поставила…На останок, виходячи з кабінету, я довів до її відома: «відтепер я до Вас ні ногою, ні в чергах за довідкою стояти, ні «бруд» Ваш вислуховувати, усі довідки Ви будете мені надсилати поштою за вказаною мною адресою, «щомісяця» – в перших числах надіслав листа (з поміткою про доставку, вартує здається від 7 до 10 грн), після 15 числа – отримав довідку!»http://www.1568.luts...s/other/other8/ – адреси і контактні телефони ЖЕКів м.ЛуцькаВсім бажаю успіхів у відстоюванні своїх прав!Красавчик, приємно коли люди знають свої права та заставляють інших їх поважати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.