Перейти до змісту

продам Canon SX100is

vitiok

Рекомендовані повідомлення

Продам цифровий фотоаппарат Canon SX100IS б/у, в користуванні 3 роки, використовувався рідко. Продаю так як купив Нікон Д5100. Фотоаппарат напівпрофесійний, є ручні настройки режимів. Телефон 050 268 93 29. Ціна 600 грн..

post-9441-0-39893800-1375026567_thumb.jp

post-9441-0-51330700-1375026608_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

продам, 500 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...

продано!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех, ну як же Вам пояснити, навіть Ваш 5100 не напівпофесійний, і наявність М режиму не робить мильницю напівпрофесійною. Напівпрофесійний в Нікона D300s, а все що нижче - любительські дзеркалки початковго (3100), середнього(5100) і високого рівня(7100). А Canon SX100IS - мильниця з десятикратним зумом і оптичним стабілізатором.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1. Руки чесались те ж саме написати ще після першого поста, але втримався щоб не починати холівару.

Чому велика кількість людей вважає що якщо мильниця коштує більше тисячі гривень, або ж трохи габаритніша за пачку цигарок то це робить її напів-професійною? Цікаво то особисті фантазії власників чи то продавці магазинів їх так ефективно розводять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого ця непотрібна мова. Я не професіонал, я початківець! Фотоаппарат продавав по хорошій ціні. Цей фотоаппарат мені подобався, і думай той, хто купив, теж не пожаліє! Я бачу, що ви двоє дуже розумні, але поумнічайте в другому місці, а не в моїй темі! Тим більше, що хороший фотоаппарат проданий!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна дійсно хороша, і фотоапарат теж, і той хто його придбав не пожаліє, бо сабж дійсно вартий тих грошей, а може й більших. Тут я з Вами повністю згідний. А от називати його напівпрофесійним, це якраз непотрібна мова. На цьому пропоную завершити дискусію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...