Перейти до змісту

не вимикається ноутбук Lenovo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу поради у майстрів по ноутах.

Ноутбук Lenovo B570 не вимикається. Вибираю "завершити роботу", відпрацьовує ніби як звичайно: екран гасне, але всі індикатори та кнопка старту як світили так і світять, вентилятор гуде. Якщо потім вимикати кнопкою на ноуті (натиснути 5 сек) то вимикається нормально. Перезагрузка також іде ненормально з великою затримкою в часі.

Windows переставляв, настройки БІОС скидав на дефолт. Результату нуль. Пошук по проблемі в Гуглі навів мене на думку що це апаратна проблема цілої лінійки моделей ноутів.

Чи це так? Якщо так то що можна зробити?

Опубліковано

Це все зроблено, не допомогло. Більше того, проблема є при і в Лінуксі (загруз. диск Live CD), тобто трабл з Віндою не пов'язаний.

Опубліковано

Варіант просто переводити в гібернацію або в сон (час від часу перегружати) або повернути в магазин якщо ноут новий (про термін в 14 днів з моменту покупки думаю пояснювати не треба)

Ще варіант перешити біос правда не знаю чи допоможе

Опубліковано

Прошивка біосу походу для цієї моделі недоступна, причиною є відсутність самого біоса на оф. сайті, може сервісникам можна більше але простому користувачу точно ні.

Опубліковано

Прошивка біосу походу для цієї моделі недоступна, причиною є відсутність самого біоса на оф. сайті, може сервісникам можна більше але простому користувачу точно ні.

http://support.lenovo.com/ru_UA/research/hints-or-tips/detail.page?DocID=HT073117

если ты хотел биос за 2013 год, то да, извините, не поддерживают, ТС, какая версия биоса стоит? а вообще, прошивать не советую, а то вдруг кирпич получится

Опубліковано

Я думав, що Lenovo B570 і Lenovo B570е не сильно відрізняються в плані біосу.

А на рахунок цеглини то я згідний, добре, якщо є знайомий майстер який за пиво все зробить або маєш програматор а якщо ні? Тут корисно увімкнути параною... хоча з іншої сторони, що тут може піти не так? Головне аби батарея була "повна".

Успіхів

Опубліковано

надо сделать бекап биоса, прошить биос на программаторе, проверить пульсации, напруги, поменять память, проц, и.. ноутбук ;)

звони 0669474008

Опубліковано

Був у мене такий прикол з ПК. Теж не міг вимкнути, вимикався тільки з кнопки. Переустановка вінди не допомагала. Проблема вирішилась сама я чесно навіть не знаю як :) просто почав нормально вимикатися :)

Опубліковано

ТС не указал какая точно марка, но по идее 570 от 570е отличается "видеом" в первом интегрированное в мосту во втором -джифорс а биос адын, да и в другом месте его можно взять

Опубліковано

Проблема решается проще, чем вы думаете, господа "проверяльщики пульсаций"...

Выдернуть питание и ждать пока сядет аккумулятор :_39:

Опубліковано

Проблема решается проще, чем вы думаете, господа "проверяльщики пульсаций"...

может быть, пока не асилил

может так:http://fixim.ru/problem/q13629-%D0%BD%D0%B5_%D0%B2%D1%8B%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B0%D0%B5%D1%82%D1%81%D1%8F_%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%8C%D1%8E

Опубліковано

Всім дякую. Більш нічого вже не спробую, бо ноут вже поїхав в село.

Його власнику достатньо було переставити систему, ну вимикати через зад йому не тяжко, він вже рік так вимикає.

Як знову запоре вінду та я спробую виправити проблему.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...