Перейти до змісту

Доставка товарів з Allegro.pl ШВИДКО І НЕ ДОРОГО

Zapadenec

Рекомендовані повідомлення

Допоможу з покупкою товарів на Allegro.pl, а такок на інших аукціонах і інтернет магазинах європи.

Моя комісія становить 10% від повної вартості сплаченої за посилку, мінімум 50 грн. У випадках крупногабаритних, чи тяжких грузів (крила, двері, коробки, двигуни, колеса, диски ітд.) комісія уточнюється окремо. В окремих випадках (невеликий груз і висока ціна) комісію може бути знижено.

Строк доставки в Україну з Польщі від моменту відправки посилки продавцем за умови відправки курьерською службою 3-4 робочі дні, при відправці поштою десь біля тижня. Строки вказано без часу доставки по україні, і можуть не значно корегуватись в меншу чи в більшу сторону, залежно від обставин, але це буває рідко.

Всі подробиці можна вияснити в мене

за телефоном 0974431633 Юрій

або по електронці [email protected]

це найшвидші способи зі мною зв"язатись, на форум можу по кілька днів не заходити, кому дорого телефонувати можу педзвонити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь

якщо доставка кур*єром або поштою, то яка тут ваша роль, я шось не зрозумів,

зареєструватись і купити на сайті може будь-хто!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти перед тим як писати таку дурницю думав? Купити в Польщі може будь хто? Ну це так само як і будь який поляк може купити в нас на Аукро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти перед тим як писати таку дурницю думав? Купити в Польщі може будь хто? Ну це так само як і будь який поляк може купити в нас на Аукро.

купую на Алегро сам вже давно, просто не кожен поляк згідний відправляти на Україну, тоді і приходиться шукати посередників

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://allegro.pl/20...3381283566.html

Во сколько оцените пару?

1095грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От дурна українська натура, йому немає ніякого діла до моєї теми, але ж не можна просто пройти повз, обов'язково нагадити, навіть як що абсолютно не володієш питанням....

1. Як вже було сказано дуже рідко який продавець погодиться вислатитовар за кордон.

2. Тих самих 10%втрачається як що проплачувати за товар з україни, там іде подвійна чи потрійна конвертація валют, проходили знаємо.

3. уявіть скільки буде коштувати доставка скижімо DHL скажімо хочаб одного сидіння :)

4. ще плюс доведеться заплатити за розтаможку (норми по вазі і вартості товару за умві пересилки значно нижчі ніж при особистому ввезенні), а також чекати коли цю розтаможку зроблять.

5. строки доставки значно скорочуються.

6. Ви вільно володієте польською мовою щоб вияснити якісь деталі по товару чи доставці? Про онлайн перекладачі забудьте, перекладають так що можна від сміху вмерти, або з нервів...

7. У випадку шахрайства як ви збираєтесь іти на поліцію щоб написати заяву, без якої вам ніхто не поверне кошти за програмою захисту покупців?

Вам мало причин для того що б скористась моїми послугами? При чому моя комісія дуже низька у порівнянні з іншими подібними пропозиціями, на деяких сайтах комысыя доходить до 70% :)

http://fiat-club.org...der=asc&start=0

ось моя тема на фіат-клубі з відгуками людей які вже скористались моїми послугами.

Доставка 3-5 разів на тиждень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як часто відбувається вивоз з Польщі на Україну?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановний, дурню несеш ти, з Алегро, українці купують в два щьота, правильно написав

pura, просто деякі поляки не хочуть відправляти в іншу країну,

тому немає такої великої проблеми купити там щось, спочатку сам в курс ввійди, а тоді тут пиши

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2. Тих самих 10%втрачається як що проплачувати за товар з україни, там іде подвійна чи потрійна конвертація валют, проходили знаємо.

я оплачую приватівською інтернет картою, ніяких %

а взагалі комісія у 10% досить низька

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://allegro.pl/20...3381283566.html

Во сколько оцените пару?

1095грн

Сколько ждать ?

И какие условия доставки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановний, дурню несеш ти, з Алегро, українці купують в два щьота, правильно написав

тому немає такої великої проблеми купити там щось, спочатку сам в курс ввійди, а тоді тут пиши

Да? А те що 8 з 10 продавців коли чують запитання чи в Україну відправите, більше не відповідають. Це нічого? Чи та сама доставка - гляньте яка вартість посилок, на сайті польської пошти є калькулятор. Це називається в "два щьота"?

P.S. купував і сам і через посередника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да? А те що 8 з 10 продавців коли чують запитання чи в Україну відправите, більше не відповідають. Це нічого? Чи та сама доставка - гляньте яка вартість посилок, на сайті польської пошти є калькулятор. Це називається в "два щьота"?

якщо він сам привозить, то да, но якшо тільки помагає купити, це брєд!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо він сам привозить, то да, но якшо тільки помагає купити, це брєд!

Одне добре, хоть тему апаєш:)

Привожу сам, привожу:)

Щось не подобається, проходь повз, це тема з оголошенням, а не для флуду, є якісь питання по суті, чи притензії до моїх послуг - пиши по ділу. А срати в чужих темах, навіть не розібравшись в суті питання не потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zapadenec, вчора я написам вам на пошту, дайте пліз відповідь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я оплачую приватівською інтернет картою, ніяких %

а взагалі комісія у 10% досить низька

там прихована комісія:)

там іде подвійна чи навіть потрійна конвертація по нікому не відомим курсам:) як що готівковій курс злотого був 2.5, то при оплаті з інтернет карти виходило десь 3.3-3.4. Там все хитро закручено, з долатової карти знімаються доллари, потім вони по якомусь курсу купівлі міняються на гривні, потім знову міняються на доллари але вже по значно вищому курсу продажу, а вже доллари міняються на злоті знову по низькому курсу купівлі:) І курси обніму взнати не можливо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как избежать двойной конвертации.

Когда вы зарегистрировали PayPal по умолчанию система считает что у вас карточка в вашей валюте, т.е. в гривнах, а в действительности же карта валютная - долларовая, таким образом система сначала переводит ваши доллары в гривни, а потом обратно в доллары. Чтобы этого избежать входим в свой аккаунт в PayPal, далее сверху в меню выбираем Profile -> блок Financial Information -> Recurring Payments -> Edit Funding Options -> Conversion Options -> переключаемся на bill me in the currency listed on the seller's invoice. Все, теперь расчеты будут проводиться без двойной конвертации

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там прихована комісія :)

там іде подвійна чи навіть потрійна конвертація по нікому не відомим курсам :) як що готівковій курс злотого був 2.5, то при оплаті з інтернет карти виходило десь 3.3-3.4.

глянув в П24

остання моя покупка на 59,90 PLZ

з карти зняло 18,73 USD

(18,73*8,2)/59,90 = 2,56 курс злотого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня.Ніколи ще з алегро мені не доводилось замовляти, але стикнулась з тим, що одну запчастинку до пилососа у нас не можна знайти. От хочу спитати, на алегро ця штучка коштує 8 злотих - навіть при такій дрібній покупці треба заплатит вам 50 грн. за доставку? Чи я щось не так зрозуміла?

Ось посилання на те, що мені треба http://allegro.pl/uchwyt-worka-zelmer-safbag-2700-0160-claris-org-i3403411029.html

В скільки мені це обійдеться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, мінімальна комісія складає 50 грн, я за доставку в україну плачу без огляду на вартість вантажу. Наприклад за двигун вартісттю 500грн, я заплатив 1600грн за перевозку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то в скільки загалом мені ця запчастина обійдеться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то в скільки загалом мені ця запчастина обійдеться?

93грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://allegro.pl/08-32-tlumik-ford-sierra-84-92-1-8-2-0-koncowy-i3376381107.html

яка буде ціна, та термін доставки???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://allegro.pl/08-32-tlumik-ford-sierra-84-92-1-8-2-0-koncowy-i3376381107.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://allegro.pl/08...3376381107.html

235грн, 3-5 робочих днів з моменту відправки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...