Перейти до змісту

потрібен майстер по ремонту Айфона 4

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

роз"єм 3.5 цей що на навушники,грає один тільки навушник(пробував різні види навушників),сказали потрібно міняти цілий роз"єм зі шлейфом разом,здав в сервісний центр,подивились,поміняли той шлейф на халяву(навушник всеодно 1грає) але ще сказали що потрібно міняти аудіо чіп(ціна сказали 400грн).

Отож бо хотів би знати чи хтось з таким стикався??І чи хто може дешевш нього привести в порядок????І чи це точьно чіп?

Опубліковано

ходив ще до одного майстра по ремонту Іфонів..той продіагностував і сказав мені що це взагалі ніхто не зробить! і там не чіп!!!а так я й і не поняв шо там не так з ним!

Опубліковано

він теж не поняв, но шось сказать треба було, то ж специалист!

ну раз так все плохо то продай его на з/ч и все проблемы, хочешь дешево отремонтировать айфон, так не бывает

Опубліковано

ну одні взагалі мовчять....носив в Робим гут,сказали шо шлейф..кажу робіть...почяли робити кажуть знову шо гніздо нада міняти,заказувати в Києві(по чясу до місяця) і то не факт шо то діло в ньому

Опубліковано

Ну підкинути твою плату в рамку з робочим шлейфом-раптом займе півгодини часу. При наявності відповідного айфона в ремонті.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

як вияснилось там потрібно перепаювати аудіо чіп(усілок)...

і на даний час я нього шукаю...

можливого в когось він є??

хто що може запропонувати пишіть в ЛЧ!

• 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...