Перейти до змісту

Що у мене не так з Google Chrome

sss381

Рекомендовані повідомлення

На настільному комп'ютері встановлено три браузери: інтернет експлорер, гугл хром та мозілла файрфокс. Браузер за замовчуванням не визначений. Основний у 99% мозілла файрфокс, інтернет експлорер та гугл хром вкрай рідко, тоді коли чогось не вистачає у мозіллі.

Про їхні недоліки та плюси говорити не будемо, кожному своє.

Тепер власне проблема:

Протягом певного часу (скільки саме не скажу, оскільки користуюсь дуже рідко) при запуску гугл хром "гарчить" флоппі-дисковод, так ніби хрому для запуску потрібен доступ до флопіка. Не смертельно, але дратує. З чим це може бути пов'язано?

ОС (ХР) не переставлялась давно, нові програми не ставились (за виключенням оновлень браузерів та сі-клінера), антивірус Аваст та періодично Др.Веб Куреіт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

були колись схожі проблеми коли пробував користуватись хромом, але він рідкісна гадость, інформацію при запуску збирає усю з компа незалежно від того потрібна вона для запуску арбуза чи ні, що саме відбувається з зібраною інформацією далі залишається лише здогадуватись. висновок зробив для себе такий що навіть за доплату цей хлам(хром) собі не поставлю, зніс з компа з очисткою всього реєстру й забувся про проблеми що і вам раджу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви користуєтесь флопіком? Відключіть його взагалі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відключіть його взагалі)

В BIOS'і. Тоді і при запуску системи дзюрчати не буде.

Якщо флопік використовуєте, то просто переставте Chrome.

хромом, але він рідкісна гадость

Провокація холівару?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Провокація холівару?

Для тих хто в броні поясню ще раз, особиста думка яка вас ні до чого не змушує, але якщо у вас при цьому закипає сечовий міхур то вам до врачів пора.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для тих хто в броні поясню ще раз, особиста думка яка вас ні до чого не змушує, але якщо у вас при цьому закипає сечовий міхур то вам до врачів пора.

Яка інформативна користь твого першого повідомлення для ТС? Тема називається "Що у мене не так з Google Chrome", чи "Хто вважає Google Chrome "рідкісною гадостю" та "хламом"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зайди в папку профілю і в файлі Preferences пошукай A:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100% допоможе ............

1.відкрити кришку системного блоку

2.відключити флопік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to BAN or not to BAN....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ймовірно Гугл хоче знати на якому залізі використовується їх браузер і збирає статистичні дані по апаратній частині користувачів. "Гарчання" флопіка виникає коли до нього звертається браузер для збору цих самих даних...

Я цим браузером не користувався, тому не можу точно сказати чи є десь в налаштуваннях пункт, що відповідає за збір цих даних, чи немає.

Це лише моє припущення і воно може бути далеке від дійсності.

А взагалі то я би флопіка відключив, якщо не фізично, то хоча б в біосі. Щоб він не гарчав і при старті системи, не смертельно, але дратує...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А взагалі то я би флопіка відключив, якщо не фізично, то хоча б в біосі. Щоб він не гарчав і при старті системи, не смертельно, але дратує...

При старті системи не "гарчить", тільки якщо сканувати комп Др.Веб Куреіт, давши йому доступ до всього, а тепер і від Гугл Хрома.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти не один в кого хром хоче добратись до дисковода і як пишуть люди по даній ссилці це з версії 28 (є варіант даунгрейднути на 27-му)

http://productforums...ome/M2UbVMq9mUc

тут також обговорення

https://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=234318 (зразу говорю не перечитував ссилка була в одному з постів по першій ссилці)

але я особости відключив би фізично флопік щоб він не дратував

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не обов'язково фізично відключати

легко підключається в один клік через віндовський Device Manаger

я свій відключив бо в мене якась інша срань (вже не пам'ятаю яка) постійно лізла до флопіка, та й дискет в мене немає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...