Перейти до змісту

проДам Хом'як-повторяк

simplestar

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Говорящий хом'як - це чудо іграшка, хіт 2013 року.

Цей хом'як став зіркою ролику на Youtube і часто його називають "грозою ДПС".

http://www.youtube.com/watch?v=UZPoUYZz7Jc

Скажіть хом'яку будь-яку фразу і вже через дві секунди він відтворить її Вам смішним голосом!

Іграшка вміє помічати різні інтонації голосу і практично з 100% схожістю відтворює крик, плач, сміх і т.д.

Хом'як-повторяк призначений для всіх вікових категорій! Відмінний подарунок не тільки дітям, але й для Ваших друзів та колег.

Опис та технічні характеристики іграшки:

Доступні кольори - сірий і коричневий;

Рекомендований вік - від 3-х років;

Розмір - 9 * 15 * 8,5 см;

Живлення - три батарейки типу ААА;

Властивості - датчик на голос, звукові ефекти.

ОСТЕРІГАЙТЕСЬ ДЕШЕВИХ ПІДРОБОК!!!

На сьогоднішній день на ринку велика кількість підробок низької якості.

Якщо Вас цікавить 100% оригінал (такий як на відео-ролику) і з бірками Woody o`Time, то Вам до нас.

Товар в наявності в Луцьку, тому можлива зустріч для тест-драйву)

Можлива відправка Новою Поштою.

ЦІНА - 180 ГРН.

dsc0958.jpgdsc0966.jpg

p10007ksk.jpgq1jnzezcd0.jpg

Опубліковано

Залишилося ще декілька штук, поспішаємо!

Іграшка як для дітей так і дорослих.

100% якісно виготовлений оригінал. Барарейки в комплекті.

Товар в Луцьку (ніяких попередніх замовлень з Китаю чи інших міст України).

Можливий манібек на протязі 1-2 днів.

170 грн.

Опубліковано

так по 140грн продають, що ви людей розводите.... кому треба пишіть дам номер тел.

Розводять - ІМХО це коли продають неякісний товар та обманюють людей "впарюванням".

Десятки заводів в Китаї роблять таких хом'яків і якість може відрізнятися дуже суттєво. Якщо є дешевші аналоги за 140, будь-ласка, ніхто нікого не примушує, ми ж все таки живемо в умовах ринкових відносин і з (більш-менш) нормальною конкуренцією. В мене особисто з продажею проблем ніяких. Да і я сам особисто можу дати номер телефону людей, які продадуть цю іграшку за 90 гривень. А от чи будете Ви задоволені покупкою, то вже правда не буде в "колі інтересів" того продавця.

Я ж в свою чергу повністю впевнений в якості свого товару і готовий дати манібек без всіляких "НО".

Опубліковано

На ваш товар Сертифікат якості є ? гарантія виробника *? (так впевнено говорити про інших.) а в самих що *?

так по 140грн продають, що ви людей розводите.... кому треба пишіть дам номер тел.

Розводять - ІМХО це коли продають неякісний товар та обманюють людей "впарюванням".

Десятки заводів в Китаї роблять таких хом'яків і якість може відрізнятися дуже суттєво. Якщо є дешевші аналоги за 140, будь-ласка, ніхто нікого не примушує, ми ж все таки живемо в умовах ринкових відносин і з (більш-менш) нормальною конкуренцією. В мене особисто з продажею проблем ніяких. Да і я сам особисто можу дати номер телефону людей, які продадуть цю іграшку за 90 гривень. А от чи будете Ви задоволені покупкою, то вже правда не буде в "колі інтересів" того продавця.

Я ж в свою чергу повністю впевнений в якості свого товару і готовий дати манібек без всіляких "НО".

Опубліковано

На ваш товар Сертифікат якості є ? гарантія виробника *? (так впевнено говорити про інших.) а в самих що *?

Впевнено я говорити можу про конкретних людей, а не вцілому про всіх хто продає хом'яків. Про тих людей з якими мав справу особисто. Не виключено, що Ви можете купити його дешевше може і в Луцьку, а може й в інших містах України, але моє ціноутворення має своє обгрунтування, яке я так думаю залишу при собі.

Серифікат якості в представника на укр стороні є (людина з якою я працюю).

Гарантія - це мій манібек. Я вважаю що репутація коштує дорожче і тому будь-яку ситуацію можна вирішити нормальним шляхом.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...