Перейти до змісту

Кава з Італії

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нова партія кави! Вистачить усім!

Gimoka та Serrano 20 грн, Danesi 28.

Вся кава натуральна, мелена, фасована по 250 г.

*Маленьке прохання до любителів кавусі! Підтримайте мене тут, тому що маю

обмеження на спілкування з Вами! Всього 2 повідомлення в день

:_09:

post-22816-0-54205100-1375553391_thumb.j

post-22816-0-89948500-1375553392_thumb.j

post-22816-0-31677000-1375553414_thumb.j

Опубліковано

доброго вечора. на даний момент є тільки кава???? цікавить гарячий шоколад і капучіно :_06:

Опубліковано

Взяв по одній пачці кави з трьох останніх, пробував тільки Danesi. Можу сказати що кава хороша, попробую іншу, то відпишусь.

Опубліковано

Нова поставка кави!!!

Нові, ще гарніші, ціни!

Вся кава натуральна, мелена, упаковки по 250 г

Gimoka 20грн, Serrano 20грн, Danesi 25 грн.

Опт від 20 шт.

На рахунок лавацци - поки нема. Що було - розпродали. Чекаєм хороших цін на закупку в Італії. Буду тримати Вас в курсі.

0508836485, Яна

Опубліковано

Нова поставка кави!!!

Нові, ще гарніші, ціни!

Вся кава натуральна, мелена, упаковки по 250 г

Gimoka 20грн, Serrano 20грн, Danesi 25 грн.

Опт від 20 шт.

На рахунок лавацци - поки нема. Що було - розпродали. Чекаєм хороших цін на закупку в Італії. Буду тримати Вас в курсі.

0508836485, Яна

А можна будь ласка скінути все що є в вас в наявності (прайс.) ? тоїсть ціна і фото (так як ви попередні фото і ціну викідали, зразок ваш прикріпив _) Буду дуже вдячний

[email protected]

Новою почтою відправляєте : ?

post-5328-0-06180100-1376112863_thumb.jp

Опубліковано

Сміх та й годі .!

Проживаю в Луцьку працюю в Миколаєві . Так як не знаю. коли буду в Луцьку вирішив замовити собі дві упаковки кави. раніше пробував смачьна , тут такоі нажаль нема . ТАк як пише в оголошенні "( Доставка новой почтой, или самовывоз. ) " Телефоную запитую чи можна замовити таку то каву і кількість : . Мені в відповідь банально ви мене здивували .... а навіщо вам кава , ви що дійсно хочете дві упаковки , (іронія , хаха в трубку , слів багато але реально вміння спілкування з клієнтом нема _!)

Далі ще цікавіше :кажуть "я пробю ваш номер і вам перезвоню".(я так зрозумів що вирішили що я їх розвожу : Хоч я наперед кажу що я згідний перш пролатити а потім відсилайте товар ) перезвонюють і питають виж проживаєте в Луцьку і яке ви маєте відношення до іншого міста *? ))) ... . !)

Попив кави ,!))) :0163:

Опубліковано

Валік, як на мене, з Вашого боку не зовсім корректно писати тут таке.

Що стосується доставки в інші міста - мова йде про опт. Вперше чую, щоб клієнти замовляли собі 2 упаковочки кави за тридев"ять земель.

Надіюсь, всі прекрасно розуміють, що коли йде мова про гроші та про номер картки, тут все дуже серйозно. Я одразу сказала, що з Вашого боку не раціонально замовляти 2 упаковки та платити за пересилку вартість третьої упаковки. З таким самим успіхом Ви можете піти до магазину і купити кавку собі там, і не заморочуватись. Як на мене, це зовсім не означає, що я не вмію вести розмову. Розумію, Ви обурені. Але я вибачилась, і сказала, що не пересилатиму каву і не даватиму номер карти.

ІСТОРІЯ ІЗ ЖИТТЯ. ПОДРУГА ПРОДАВАЛА ЧЕРЕЗ ОГОЛОШЕННЯ В ІНЕТІ Б\У ХОЛОДИЛЬНИК. ДЗВІНОК, МУЖЧИНА: "СКАЖІТЬ НОМЕР КАРТИ, І Я ПЕРЕШЛЮ ВАМ ЗА НЬОГО ГРОШІ" (1500 грн, навіть не дивившись його). ПОДРУГА НАСТОРОЖИЛАСЬ І ВИРІШИЛА ПЕРЕВІРИТИ ЛЮДИНУ. НЕ ПОВІРИТЕ - НОМЕР ТЕЛЕФОНУ БУВ У СПИСКУ ШАРХАЇВ. ЛЮДИНА ДІЗНАВАЛАСЬ НОМЕРА КАРТОК, І ШЛЯХОМ ЯКИХОСЬ МАХІНАЦІЙ ВЗЛОМУВАЛА СИСТЕМУ З МЕТОЮ ВКРАСТИ ГРОШІ.

Я з Вами була чемна, все пояснила. А викидати тут свій негатив, я думаю, ні до чого.

Ще поп"єте кавки. Думаю, Ви знайдете де її купити, світ на мені не зійшовся клином.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

одам оптом и в розницу молотый италийский кофе (упак. - 250г \ 20 грн)

Сильный приятный аромат!

Безупречный вкус!

Таких цен не найдете ни в одном магазине на Украине!

Доставка новой почтой, или самовывоз.

(оптовым покупателям скидки)

Прикрепленные изображения

не вказано . що відправляєте тільки оптом..

Так якщо ви такі "перелякані" і так не довіряєте іншим заключайте договір поставки ..ахах. ! ))) За такою ситуацією.. як виникла в вашої подруги ... це просто абсурд.. брєд.. в кожному інтернет магазині при предоплаті вам продавець дає свій номер картки (реквізити ) ...Навіщо махінатору ваша подруга в якої бюджет на картці в 3000 грв (приблизно).. якщо можна такими махінаціями наприклад розвести хороший інтернет магазин ,і таких інтернет магазинів на даний момент міліониии .... ..!)))))

Опубліковано

Абсурд. Лишній раз переконалась, що правильно зробила, що не маю з Вами справи.

Скандаліст Ви.

Я свої дії адекватно пояснила для всіх читаючих цю тему.

Ви не можете знайти куди подіти свій гнів? Такого роду питання не до мене.

До модераторів прохання закрити цю тему. Відкрию нову, де буде менше писанини НЕ ПО ТЕМІ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...