Перейти до змісту

зняти та поставити б\в авто на облік.

splutsk1973

Рекомендовані повідомлення

Таке питання: є автівка б\в та ген доручення від власника до неї на двох осіб: на мене та на дружину. Чи можу я зняти авто з обліку та зареєструвати на нового власника,скажімо,на дружину? І скільки така процедура вартує? Хтось таке робив ближчим часом? Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке питання: є автівка б\в та ген доручення від власника до неї на двох осіб: на мене та на дружину. Чи можу я зняти авто з обліку та зареєструвати на нового власника,скажімо,на дружину? І скільки така процедура вартує? Хтось таке робив ближчим часом? Дякую.

можеш..

якщо ти знімаєш авто з обліку - тоді виписуєш на дружину довідку рахунок - вона ставить авто на себе на облік...

якщо дружина знімає авто з обліку - виписує довідку-рахунок на тебе - ти на себе ставиш авто на облік...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можеш..

якщо ти знімаєш авто з обліку - тоді виписуєш на дружину довідку рахунок - вона ставить авто на себе на облік...

якщо дружина знімає авто з обліку - виписує довідку-рахунок на тебе - ти на себе ставиш авто на облік...

Зрозуміло,дякую. А орієнтовну калькуляцію хтось підкине? Авто 1988 року 1,5л газ\бензин легковик на Волинських номерах. Газ в ТП вписаний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж цікавлять ціни і чи варто робити самому чи зекономити нерви?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж цікавлять ціни і чи варто робити самому чи зекономити нерви?

Ось http://board.lutsk.u...entry1052860766 Saddy дав ссилочку,за що йому велике дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...