Перейти до змісту

Прийдіть захистити своїх дітей!

Sharp

Рекомендовані повідомлення

! Прикріплені зображення

"утка". Фігня то все

За моїми спостереженнями, ВР подає якісь тупі закони, щоб відволікти увагу громадян від якихось більш серйозних і важливих законів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

! Прикріплені зображення

"утка". Фігня то все

це точно, в житті треба ж все попробувати, життя ж одне, так що запасайся вазиліном!

Говорить Україна. Позор семьи или право быть свободным?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так-так, приходьте, бастуйте - а ми тим часом попродаємо ще землі та тихенько проголосуємо за потрібні нам закони (ПР)

Зняття депутатської недоторканості? Оприлюднення реальних доходів?

Нєее, нє слишал - всєм бастувать! Гомосєкі! Русскій язик! Вброс, єщьо вброс!

phpcvATdifr5I.jpg583782.jpg

1368007383_v.kolesnichenko.jpgoriginal-93ed8727508b4e349d6458cae3359c2d.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sharp, маленьке запитання: Скільки в тебе по сусідству живе алкоголіків, наркоманів, безробітніх, неповних сімей, самотніх пристарілих, бідних, гомосексуалістів? З усім вище перечисленим крім гоміків, боротись дуже складно, ефект практично нульовий, дуже довгострокові проекти з великою кількістю ресурсів, потрібна довгострокова правильна зміна економічних процесів, щоб поміняти хоч трошки соціум. А більшість цікавлять тільки гоміки:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така надзвичайна подія...

Напевно, ми всє умрьом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потрібна довгострокова правильна зміна економічних процесів

А в тебе я бачу як завжди і у всых темах тіьки гроші цікавлять, ти напевне за хороші гроші як і ляшко дупу наставляв, за правильну зміну економічних процесів у своєму житті:)

Така надзвичайна подія...

Напевно, ми всє умрьом...

та нє, просто тепер пропишуть що коли в сраку це теж природній спосіб, а то ж зараз пишуть задовільнявся не природнім способом :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потрібна довгострокова правильна зміна економічних процесів

А в тебе я бачу як завжди і у всых темах тіьки гроші цікавлять, ти напевне за хороші гроші як і ляшко дупу наставляв, за правильну зміну економічних процесів у своєму житті :)

"Шо ти лепиш" чувак, тобі ясно висказали думку,що в Україні багато дійсно серйозних проблем, окрім боротьби з "гомами" а ти "заси...раеш" борду всяким непотребом (тим більше що ця тема вже піднімалась) так що ти зі своїми "гомофобськими" поглядами іди краще на ........

Забастовку!

З.І Вліпіть будь ласка пару мінусів і за мене

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, народ тема серйозна в принципі. І ТС нічого поганого не зробив. Хоча ця тема вже дістала, скрізь і всюди в соцмережах народ просто кричить про гоміків і їм подібним. Це мені нагадало одну статью, уривок якої я приведу з вашого дозволу. Він підтвердить вищесказані слова усіх учасників теми.

«ХВОСТ ВИЛЯЕТ СОБАКОЙ. ("Wag the dog") — чтобы избежать большого скандала или «замять», оставить незамеченным какое-нибудь важное, но неприятное событие, часто используется простой, но хитрый и ловкий приём, который англоязычные политтехнологи называют «Wag the dog», а русскоязычные — «Хвост виляет собакой». Он заключается в том, чтобы вовремя поднять волну обсуждения вокруг вопроса второстепенной важности, на фоне которой другое, более важное событие или действие пройдёт незаметно.

Например «Языковой вопрос».

Своё название этот приём получил в честь английского выражения tail wagging the dog, который, в свою очередь, появился из следующего народного пассажа:

— Почему собака виляет хвостом?

— Потому, что собака умнее, чем хвост. Если бы хвост был умнее, он вилял бы собакой.»

Зара на черзі одне з таких питань — це гомікі. В принципі, у владі рощзуміють, що народ проти цього, так само як і в Росії і Білорусії. Але чогось це питання піднімається знов і знов. Як вже сказали вище, шо це пилюка в очі. Йде просування вигідних законів. Хвіст мотає собакою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забагато лікарів на одного шиза, людино, якщо тебе з усіх сторін обліпили гномики і тобі самому з тим важко справитись, а підтримки в суспільстві не знаходиш, є спеціальні місця де тебе вислухають, дадуть пораду, підтримають, навіть зроблять халявний укол. Скористайся цим, поки гноми не перемогли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забагато лікарів на одного шиза, людино, якщо тебе з усіх сторін обліпили гномики і тобі самому з тим важко справитись, а підтримки в суспільстві не знаходиш, є спеціальні місця де тебе вислухають, дадуть пораду, підтримають, навіть зроблять халявний укол. Скористайся цим, поки гноми не перемогли.

Давай може зустрінемося на каву сходимо чи сік? :0154:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тільки за, давай за пів години біля ЦУМу? Скинь в приват якісь опізнавальні знаки, коса, сокира?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай може зустрінемося на каву сходимо чи сік? :0154:

Давай шарп всіх їх тут напої соком і кавою)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, спочатку мене, а потім вже всіх решта

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми з Шарпом йдемо на мітинг, тему можна закривати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтверджую!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І багато геїв ви особисто бачили? Сильно вони вам заважають?

Я не підтримую їх, мені це бридко навіть уявляти, але на даний час є значно серйозніші причини для мітингів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проглянув тему і чогось оце згадалося...

DeXpw.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не забудьте потім фото- і відеозвіт ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не забудьте потім фото- і відеозвіт

Головне, щоб той звіт потім не розцінили як пропаганду гомосексуалізму ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впервые опубликованы шокирующие научные факты о семьях гомосексуалистов:

http://ruspravda.info/Vpervie-opublikovani-shokiruyushchie-nauchnie-fakti-o-semyah-gomoseksualistov-1514.html

post-12037-0-84476500-1373630379_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

підтверджую!!!

не забудьте потім фото- і відеозвіт ;)

???????
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...