Перейти до змісту

Шукаю кваліфіковану бригаду для будівництва ЖБ

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

Шукаю бригаду яка вміє робити всі необхідні роботи при будівництві. Прошу залишати контакти тут чи в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

робити всі необхідні роботи

Усі роботи одночасно вміє тільки Джамшут і Рамшан..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

попрошу писати тільки по суті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я ї написав по-суті! Якщо бригада береться за все - то це шабашкіна контора! Кожен повинен знати свою справу: одні як бетон замішати, інші як електрику розвести, ще інші - як сантехніку.. всього перераховувати не буду.. А ви хочете щоб уміли кілька чоловік і усе відразу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

coding

Для цього і пишеться "брагада" - зазвичай це збірна з плиточників. електриків і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я ї написав по-суті! Якщо бригада береться за все - то це шабашкіна контора! Кожен повинен знати свою справу: одні як бетон замішати, інші як електрику розвести, ще інші - як сантехніку.. всього перераховувати не буду.. А ви хочете щоб уміли кілька чоловік і усе відразу!

Ти не повіриш, але в наш час, крім самого будівництва, бригадою з кваліфікованим прорабом(заодно керівником проекту) ще робиться і узгоджується уся проектна та дозвільна документація, з подальшими змінами, доповненнями, авторським наглядом та здачею в експлуатацію. Бригада з 4-х чоловік і бетон мішає, і електрику розводить, і сантехніку монтує, і оздоблення виконує.

маю номер. тел. до двох хороших бригад але зараз в них на одному об"єкті графік робіт розписаний аж до кінця року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дай контакти до них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Є бригада з немалим досвідом роблять будинки і квартири під ключ (тобто відбетону і електрики до дверей і складання меблів)..тел.0997611812

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...