Перейти до змісту

Підключу абонентів домашього інтернету від КС на тарифний план "Дружній" (80 грн за 80мб).

Wettal

Рекомендовані повідомлення

Знову можлива оплата бонусами Київстару. Вартість: 180 бонусів.

цікавить знову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь

Дякую. Все добре, проблема лишень з Київстаровським роутером - ріже швидкість по WiFi, а так все Ок.

3011926780.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні підключився. Все працює як і має бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні мене перевели на дружний , все в нормі , оплатив бонусами . Дякую .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

швидко, якісно, компетентно - дякую !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо, подключился. Но со скоростью так и не решил, странно больше не могу выжать:

3053921013.png

вначале грешил на роутер, у меня TL-WR941N, вроде должен тянуть, подергал его настройки, ничего не меняется. Не подскажите что может быть или просто может банально не тянуть такую скорость мой шнурок в квартиру?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо, подключился. Но со скоростью так и не решил, странно больше не могу выжать:

3053921013.png

вначале грешил на роутер, у меня TL-WR941N, вроде должен тянуть, подергал его настройки, ничего не меняется. Не подскажите что может быть или просто может банально не тянуть такую скорость мой шнурок в квартиру?

Інтернет по WiFi чи через шнур від роутера?

Спробуйте напряму без роутера.

В мене для прикладу роутер ріже швидкість по WiFi.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3053921013.png

Аналогічна фігня. А в основному ще гірше, іноді взагалі 8-10 мб/с. Вже "чєшу рєпу" навіщо я викинув 55 грн. для ТС і доплачую +10 грн./місяць, якщо раніше мав стабільні 20 мб/с і за менші гроші?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку потрібно потестувати не оцими "спідтестами", а хоча б для початку запустити торент при підключенні не через роутер, а через кабель і поставити на закачку якийсь популярний контент і тоді почати робити висновки, якщо швидкість буде нижча за 8-10 мБ.

Якщо швидкість все ж таки буде низька - звертаєтеся за номером 460 (з Київстару) і жалієтеся на низьку швидкість та просите, щоб прийшли підрядники і перевірили все на місці.

Стосовно роутерів: 50мб для бюджетного роутера - норм результат, якщо хочете більше, то потрібно міняти обладнання. Але і це може не дати результату, так як має місце відстань між роутером і комп'ютером, тобто якщо роутер стоїть десь при вході в коридорі, а ноут в спальні, то 20 мб цілком нормальний результат буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3053921013.png

941 роутер тестував персонально. Так от 55 мб з нього я витягував і то при тому що роутер знаходився в одній кімнаті з ноутом, так що швидше не буде він працювати. Tp-link 841 і то показував 70-75 мб (з новою ревізією, в якій проц вже з частотою 525 МГц.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку потрібно потестувати не оцими "спідтестами", а хоча б для початку...

я не сьогоднійшній, все давно так і зроблено.

Більше всього дивує, чому раніше 20+ мб/с були стабільно, а з переходом на те, що запропонував ТС (ще й не за дякую) я часто не отримую і того, що мав раніше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку потрібно потестувати не оцими "спідтестами", а хоча б для початку...

я не сьогоднійшній, все давно так і зроблено.

Більше всього дивує, чому раніше 20+ мб/с були стабільно, а з переходом на те, що запропонував ТС (ще й не за дякую) я часто не отримую і того, що мав раніше?

Шановний, вам же було сказано ТС: зверніться в техпідтримку, а не розводьте флуд в темі. Що не ясно? Важко на відстані відповідати на на такі питання. Хай прийдуть потестують, то їх робота в решті-решт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить перехід. Що необхідно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Актуально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Актуально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Актуально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Передноворічна знижка на підключення тарифу. Вартість 40грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Підключення можливе тільки в місті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підключення можливе тільки в місті?

Підключеня можливе в будь-якому місті України, де присутній даний провайдер та є технічна можливість на зміну даного ТП..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бажаю перейти!! Яка оплата, і чи можливо бонусами???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також цікавить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема не актуальна. Можливість для переходу вже закрита.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...