Перейти до змісту

Батьківщина і Фронт Змін об’єднались

kudrom

Рекомендовані повідомлення

http://www.pravda.com.ua/photo-video/2013/06/15/6992296/

У Києві на Михайлівській площі відбувся об’єднавчий з’їзд партій опозиції. Делегати та учасники з`їзду одноголосно підтримали злиття "Батьківщини", "Фронта змін", ПРП та частини "Народного руху".

Під час заходу Олександр Турчинов оголосив про те, що екс-прем`єр-міністр Юлія Тимошенко переобрана головою ВО "Батьківщина", Арсеній Яценюк обраний головою політради партії, обрано першого заступника та 13 заступників лідера "Батьківщини".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну навіть не знаю з чого почати щоб гарно прокоментувати..... хто як думає, коли скидати януковича?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 заступників .

Навіщо ? :0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а толку? кого вони піднімуть? навіть якщо зараз почнуться масові розстріли, то більшість сидітиме по принципу "моя хата скраю"

не хочуть люди виходити на вулиці... "Вставай Україно" це наглядно демонструє

не знаю, чому так... всім ця влада остогидла, дістало, як вони з нас кров п'ють ті "кравасісі"... але всі сидять по домах і не піднімаються

розчарування? відсутність сили, за якої пішли б? можливо... хоча, якби народ хотів щось змінити, то зробив би це і без усіляких опозиційних сил

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Летіла його Августа з сторони Судака в бік Ялти сьогодні, десь на висоті 50м над смугою пляжів в Криму.

то зробив би це і без усіляких опозиційних сил
золоті слова.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я навіть не знаю що у нас зараз відбувається, можливо утворення якихось каст, як у Індіях. "Еліта" має свої садочки, школи, ліцеї, ВУЗи, рівень викладання суттєво відрізняється від пересічних. Табачник має завданням знищити, до кінця скорумпувати систему освіти на низових рівнях. Що цікавить зараз школярів - новий сраний гаджет. Хто буде брати владу в свої руки? Та вони революційно бомбануть перший ліпший магазин з тими айфонами і більшого їм в житті не потрібно. Це ще не найгірше, в когось революція закінчиться на сигаретах і пивасику, дехто серйозніший водочку потягне. Деградація освіти тільки набирає обертів.

Бандера, будучи ще малим хлопчиком, пхав собі під нігті голки і коли його стримували і питали навіщо?, він відповідав:"щоб я в полоні не видав своїх під тортурами". Але за часів Бандери ворог був чіткий і боротись з ним було концептуально легше. У нас зараз внутрішній ворог і надзвичайно важко його розкодувати, в декого це сусід, родич, друг, в декого щось засіло в мізках і боротись прийдеться спочатку з собою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мо" Юра щось змінить?

Дуже хочеться вірити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а толку? кого вони піднімуть? навіть якщо зараз почнуться масові розстріли, то більшість сидітиме по принципу "моя хата скраю"

не знаю, чому так... всім ця влада остогидла, дістало, як вони з нас кров п'ють ті "кравасісі"... але всі сидять по домах і не піднімаються

розчарування? відсутність сили, за якої пішли б? можливо... хоча, якби народ хотів щось змінити, то зробив би це і без усіляких опозиційних сил

Тому що стабільності нема в державі і люди бояться втратити ту останню копійку яку заробляють, да і зрозуміли всі давним давно що корито одне і теж, тільки свині інші приходять. Абсолютно нічого не міняється, то який толк стояти на площі і верещати?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

крали, крадуть і крастимуть у нас всі, хто приходить до влади... як це не сумно, але маємо те, що маємо... надіюся, що настануть часи, коли щось в цьому плані зміниться... хоча, дехто краде не так багато і не так нагло і знущаючись при цьому із народу!

тому на кіл усю сьогоднішню владу і тих, хто за ними стоїть!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому що стабільності нема в державі і люди бояться втратити ту останню копійку яку заробляють, да і зрозуміли всі давним давно що корито одне і теж, тільки свині інші приходять. Абсолютно нічого не міняється, то який толк стояти на площі і верещати?

не можу погодитись.... Змінилось і конкретно! Всьо по пацанскі тепер.

Інше питання, що запропонують, а головне, реалізують можливі наступники

Нельзя поднять людей с колен,

покуда плеть нужна холопу;

нам ветер свежих перемен

всегда вдували через жопу.

(Игорь Губерман)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що саме по пацанські? Зп тобі видають, чи може хліб ти купуєш з допомогою пацанчиків?

Як вирішувались питання по-мажорські, так і вирішуються, а простий народ як платив за все так і платить.

Ото хіба змінилось що теперешня влада байкі травлять, одне звернення Азірова до німців чого варте )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мільярдера своє бачення революції, в мільйонера - своє, в пересічного - своє. Пересічний хоче, щоб збільшився його прожитковий рівень за рахунок мільйонерів і мільярдерів. Мільйонери боротимуться за власні бізнес-інтереси спрямовані на зменьшення податків для своїх галузей і захисту своїх бізнесів від мільярдерів. Мільярдери вижиматимуть з всіх все що можна вижати і звалять провину за все на мільйонерів:). Ось така буде революція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так я сам видаю з/плату....І за хлібом, слава богу, ще можу сам сходити...

А от в веденні бізнесу стало...скажімо, не краще. так, у нас, на Волині, ще по-божому, не сильно щимлять (хоча для великих компаній, ой як не просто, то мені - "мілкоті", не сильно наступають на мозолі). Колєги з інших регіонів України розказують досить сумні історії ( з пацанчєгами в головних ролях ). В кращому випадку, прибутковий бізнес продається за 50% його вартості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Києві на Михайлівській площі відбувся об’єднавчий з’їзд партій опозиції. Делегати та учасники з`їзду одноголосно підтримали злиття "Батьківщини", "Фронта змін", ПРП та частини "Народного руху".

Амінь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В великій суспільній групі, ще й сильно роздрібленій, спокійно діє величезна кількість феноменів, що навіть в голову б не прийшла маленькій общині якогось хутора через кричущу зухвалість, цинічність, аморальність. Невеличке згуртоване стадо антилоп гну може дати відсіч прайду левів, натомість коли переміщаються сотні тисяч, чи мільйони тих антилоп в гонитві за зеленою травичкою, їх тлумлять всі кому не лінь, просто обжираються ними і стаду загалом пофіг, що сталось з кимось з їхніх близьких, хоча з легкістю може розтоптати всіх левів, так щоб ніхто й не знайшов їхніх слідів. В суспільстві є багато прикладів успішності не за рахунок канібальства. Певний рівень бізнесу просто вимагає служити суспільству, забезпечуючи його потреби інакше він щезне через непотрібність. Успішний в політиці - це канібал апріорі. Вся ця партійна система, її розбудова, несе в собі мінімум романтики, мрій, чи інфантильного бажання творити добро людям, виключно голий цинізм, розрахунок, необмежене бажання захоплення все більшої кількості владних мотузків. Це по суті гризня між левами, гієнами, шакалами чи акулами за можливість безперешкодно жерти суспільство. На Заході народ все це прекрасно розуміє і старається впливати на ситуацію, через це політики там дуже дорожать своєю "репутацію". В нас жодних умов суспільство не вимагає, а якщо щось там і говорить то його ніхто не слухає. Можна спокійно, як сир в маслі качатися в кучмівській антилюдській системі, загарбати мільйони, "добитися успіху", а потім виступити гарячим опозиціонером в вишиванці, борцем проти системи і народ проголосує.

До чого я це все, людина, якій система (а не важка унікальна праця) принесла мільйони грошей, статус, успішність, ніколи не знищить дану систему, а навпаки, кістьми ляже, щоб вона проіснувала якомога довше. Ось де справжній патріотизм і самозречення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

крали, крадуть і крастимуть у нас всі, хто приходить до влади... як це не сумно, але маємо те, що маємо... надіюся, що настануть часи, коли щось в цьому плані зміниться... хоча, дехто краде не так багато і не так нагло і знущаючись при цьому із народу!

тому на кіл усю сьогоднішню владу і тих, хто за ними стоїть!!!

Справа противсіхства живе і процвітає. "Вони всі однакові". От коли прийде хтось з твердістю в голосі, непогрішимістю в погляді, і з руками, які не крали, от тоді я і понесу йому свій голос (може). Особливо милують такі заяви на фоні того, як пацанчики всіх ставлять раком.

Розрахунок у пацанів залізобетон - більшості пофіг, бо ішачать на дядю, а як дядю троха розкуркулять - це тіко в плюс, накрайняк знайду собі іншого. Це називається пламномірне винищення середнього класу, як електоральної бази опозиції, тільки мало хто розуміє такі слова, тому прогноз на 2015 лишається песимістичний.

І ще одне. В нас були хороші політики і кандидати в президенти - Чорновіл, Лук'яненко, і навіть недавно - Гриценко, тільки хто їх бачив і чув? Насправді, політику не так просто попасти в телевізор, надто багато часу і ресурсів треба затратити, щоб достукатись до нашого народу. Тому розбиратись "в сортах г-на" все-таки доведеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"противсіхи" будуть горіти в праведному вогні протестних мас, покайтесь, малодушні, поки не пізно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...