Перейти до змісту

Попрібно людину з правами категорії*В*

Артур

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну от написав би ти це вчора ввечері - я б подзвонив би товаришу таксисту. А так він найймовірніше зараз спить.

Опубліковано

Ну от написав би ти це вчора ввечері - я б подзвонив би товаришу таксисту. А так він найймовірніше зараз спить.

Дякую братан!!Тількіщо позвонив хлопець завезе дітей в садочок і приїде Дякую!Прошу модераторів закрити темку!

Не актуально!!!Закрийте тему!

Опубліковано

Багато машин!!!!!!!!!Людей бракує!!!!!(ок 25гр.год)))

на такий випадок потрібно мати свою людину й за дзвінком визивати коли потрібно, ну і платити будете більше але таких проблем не буде, та й якщо машин багато то проблем з оплатою не повинно бути.
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Багато машин!!!!!!!!!Людей бракує!!!!!(ок 25гр.год)))

на такий випадок потрібно мати свою людину й за дзвінком визивати коли потрібно, ну і платити будете більше але таких проблем не буде, та й якщо машин багато то проблем з оплатою не повинно бути.

WV GOLF III PERFEKTO

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Если понадобится завезу и привезу куда скажите подожду сколь надо! в любое время 0999669125

Опубліковано

Если понадобится завезу и привезу куда скажите подожду сколь надо! в любое время 0999669125

Номер записав-буду мати на увазі.

Опубліковано

15гр\год по місту 098 50 21 744 Артур.Завести машинку пофотографірувати (на продаж) Вакансія в силі до 08.00м!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...