Перейти до змісту

16.06.2013 Північний матрас

Dgura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маршрут: Луцьк-Боголюби-Уляники- Кроватка-Козин-Топільне-Рожище-Кульчин-Луцьк

Збір: 10:00 біля Вопак, вул. Володимирська, 103

Старт: 10:30

Час фініша: вечір

Місце фініша: Ківерцівська

Кілометраж: 100

Грунт/тверде покритя: 50/50

Темп: літній матрас, рельєфа майже нема

Брати з собою: каску, воду, гроші, хороший настрій, купальники (побобляємся в озері за Топільним)

Техніка: мтб і найнери

Хворих, битих і жертв прекрасних доріг з твердим (асфальт різного ступення розкладу) і грунтовим покриттям будем відпускати на точках евакуацій з вказівкою маршруту до Луцька.

Опубліковано

Дик просили чекати.. цього разу так попремо, всіх інших опіздавших на озері зустрінемо.

Опубліковано

Чому завжди одні поля і горки,можна катнути в сторону Маневич,лісів до фіга і джерельна вода.

Опубліковано

В мене свій стиль їзди, катаюсь для себе,

а хочеться кататись в дізелях чи 70+км піддовбаному асфальті тіко в одну сторону і кормити комарів вперед!

P/s на цей раз це рівнини, але далі будуть тіко горби, тіко хардкор!

Опубліковано

Это какой-то парадокс. Мы с удовольствием накатываем сотни за сутки, но при этом лишних два км по городу - нас сильно напрягают :)

Опубліковано

Не те слово.. як згадаю, що чесати на другий кінець міста... так зразу подушка шепче.. Лєкс.. та ну нах... поспи.. неділя.

І тільки дзвінок друга.. чи краще подруги.. може перебити це солодке мур-мур.. красуні з якою я проводжу найбільше часу в житті.)))))

Опубліковано

Відматрасили!

10-ть виїхало, 6-о доїхало повну програму, одного одразу загубили в лісі біля Забороля.

процент грунтів зашкалив за 70%, часом фрірайд по траві висотою в моє сідло.

Дякую всім за участь, весело погриміли люмінієм на розковбасах, весело гнали в усіх значеннях цього слова.

Озера бомба... тре включати озера в кожну покатуху, кілометраж зменшується, але загальне задоволення і ступінь релакса зашкалює.

В наступних моїх покатухах буду роздавати налисників хто вперед ломить, а то постійно групу розганяли, темп був літній гон.

Трек (92км від руки)

ViUW.jpg

Опубліковано

одного одразу загубили в лісі біля Забороля.

Не щастить мені ганяти групою ніяк :) Попала палка в задній переклюк , поки я роздуплявся що там і як його виймать групи вже і слід пропав, попетляв трошки лісами, виїхав на кукурудзяне поле, там до села, а потім викатив в Маяках, пошпандьорив до Топільне, але видно зарано приїхав бо нікого на озері не знайшов, купнувся трошки і поїхав додому, в принципі свою сотку отримав )) хоча і половину шляху їхав по трасі.

Опубліковано

А ми ледь пляшку Лексу не поставили, як побачили, як він вилазить із піни озерної обнажонний яко Афродіта... воістину світ маленький :0163: З тої радості гайнули вплав на інший берег.. піднімаємось.. А там Ліля.. Красунечка.. із усією чесною кумпанією))) Кетмастер, Джура.. привіт, привіт! ще народ. :0155: Не чекали)))

Думали, вся група вже у Луцьку.. де-небудь давно чаї у піцерії ганяють..)))

Опубліковано

Fagot, в джиантовській формі?

ага

Думали, вся група вже у Луцьку.. де-небудь давно чаї у піцерії ганяють..)))

Ну і вас я бачив і здоровкався, шурував через Рожище в самих плавках)))

Опубліковано

За тобою повернулися 2 добровольці, попетлялт.. вирішили, що ти пропустив поворот, що був біля трампліну...і поїхали далі.

На Чебенях в мене по спідометру було вже 69 км. )))

Їхав по пульсу.. то майже завжди позаду.. згладжуючи для себе ривки і тримаючи основну групу в полі зору.. за метрів 100 від себе.

Не любить мій Магелан різких ривків.. важкі колеса для походів відіграють у цьому основну роль.. їх ВАГА це основна причина... працювати передачами треба набагато інтенсивніше.)

Найнер без багажника на непоганому обладнанні в мене потягнув на 13.7 кг.

Класно покупались.. поганяли піском, болотом по перекитдку.... наїлись суниць і полуниць.. Черговий раз порадів прохідності великих коліс. )) КУЛ !!! ))

З.І. 2 Студент... як буш роздавати налисники.. то зразу й про рух і спілкування в групі розкажи.. ага?)

Опубліковано
Серега, ты трек видел? О чем ты?
Нэма дурных гнатись за найнероводами ;) и вообще я о средней скорости ;)

Мы от озера по тому же маршруту ехали вчера. :)

На озере пересеклись с Fagot

Опубліковано

Ша гляну.

З.І. Десь 21 км/год вийшло...

Але.. потрібно врахувати, що були і броди.. і трохи пофрірайлили... розорючи на шляху мурашкники... і на піску швидкість майже не падала.... )

На відкритих польових ділянках з попутним вітром розкатували до 40 км/год..

Доречі.. найнеровода було 2 всього.., але ще був Андрюха з нами.. ще той моторчик..)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...