Перейти до змісту

Тріснув дисплей в Gsmart Rio R1

Рекомендовані повідомлення

Ось така ситуація, вчора сходив подивитись кіно, присів, достаю смартфон з кармана (телефон завжди знаходиться в чохлі), а там тріснутий дисплей. Телефон на гарантії і як я знаю в Луцьку тільки РобимГуд є сервісним центром Gsmart.

Цікавить які ще є сервісні центри в Луцьку.

І чи являється це гарантійним випадком, хоч я й сумніваюсь, але телефон не падав, сенсор не побитий, можливо ще є шанс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкращий шанс- це знайти такого самого з неробочим сенсором, а бо зовсім не включається.А там вже як вдасться домовитись за ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сенсор цілий і працює, неробочий тільки дисплей. Я щось переживаю що взагалі не зможу його відремонтувати :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переживати не варто, це вже сталось.Під гарантію він ніяк не піде.Хіба домовитись з майстрами на сервісі, але це теж буде коштувавти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді потрібно знайти тимчасову заміну цьому, щоб дзвонити і везти в СЦ а то на помацки ще можна відповісти на дзвінок :D

РобимГуд працює в суботу з 10 до 17 як я розумію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тел РГ 77 01 58., домовлятись краще напряму з майстрами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуже дякую за поради, буду дзвонити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Робим Гуд" в суботу працює з 10:00 до 15:00.

Випадок не гарантійний. Домовитися не вийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В загальному поїду і запитаюсь, а там побачим, аби були деталі і ще можна було замінити, всетаки фірма не дуже відома

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їздив в понеділок в "Робим Гуд" і з"ясувалось, що сервісних центрів Gsmart в Луцьку взагалі немає, але що ж, потрібно робити дисплей, подивились, сказали що глянуть чи є такі в наявності і на наступний день зателефонують, не чути вже другий день, їхати туди якось немає бажання. Хто знає якісь хороші СЦ де можна відносно не догорого і якісно замінити дисплей, бажано на 33-тьому та 40-овому, але розгляну усі варіанти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боюсь, що найближчий такий сервісний центр знаходиться в Києпі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В львові ще є здається, але сенс не в тому щоб замінити по гарантії, аби хочаб просто замінити. Є в когось якісь варіанти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивно навіть на алібабі немає. Мабуть розплата за Кітай, тобто за відсутність підтримки.

Для Самса, Айфоні, Мотороли валом запчастин, а тут важко порадити, крім як купити інший на запчастини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://aukro.ua/gigabyte-gsmart-rio-r1-i3307050884.html

купляй, бо варіантів ніяких взагалі.

дивно, але це гірше нонейм китая, бо в продажі крім плівок на екран - на цю модель більш нічого не існує....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://aukro.ua/gigabyte-gsmart-rio-r1-i3307050884.html

дивно, але це гірше нонейм китая, бо в продажі крім плівок на екран - на цю модель більш нічого не існує....

Ключова фраза "Телефон утонул", як переконатись що дисплей там працює?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ключова фраза "Телефон утонул", як переконатись що дисплей там працює?

Ні. Ключова фраза:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неприємно буде якщо дисплей там не робочий, напишу продавцю і з"ясую все що можна буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

десятки раз люди "обпікалися" тими Gsmart'ами, але мишки плачуть, проте продовжують лізти на кактус....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ще варіант звернутися на f1center. Вони офіційно представляють GSmart в Україні і є авторизованими по даному продукту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробив ставку на лот від Deemon, дуже дякую за посилання, будемо чекати і дивитись що з того вийде

Саня нажаль в Київ його відправляти буде дуже проблемно

Всім дякую за поради, буду старатись купити топлений і замінити дисплей :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ставка - це авось, не виключено що в Україні є ще пару людей, що "попали" з аналогічними апаратами

Потрібно балакати з продавцем, з"ясовувати ньюанси, уточняти деталі і вмовляти на дострокове закінчення, якщо донор потенційно влаштовує ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зателефонували з "Робим Гуд" разом з заміною буде коштувати 300 грн, якщо чесно я щасливий як слон :0119:

Завтра побіжу здам в ремонт :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Ось, опишу всю ситуацію по її закінченню, думаю комусь буде цікаво, або можливо й корисно.

13.06 вирішив занести телефон та здати на ремонт, приїхав, зайшов в СЦ і зразу мене якось "впізнали" скоріше за все через мій "ексклюзивний" телефон :) і зразу ж попередили що помилились і заміна дисплея коштує не 300грн а 580грн. Звичайно ціна кусається, але не було ні часу на роздуми, ні грошей на новий. Здав телефон в ремонт, сказали, що зроблять орієнтовно за тиждень, ну +- паро днів. Десь в обід потрапивши додому, обурений ціною обдумував правильність дії і тут якраз дзвонять з СЦ і попередили що не робочий і сенсор(хоча як дисплей тріснув, ще можна було дещо побачити, і сенсор працював бо я користувався телефоном з побитим дисплеєм десь 3-4дні) і тут мене обрадували новою ціною в 650грн, так як виходу вже не було я погодився.

І картина яка вийшла: телефон робили майже три тижні(просто за таку ціну це дуже довго на мій погляд, хоча я можу і помилятись), коли я забрав телефон сьогодні дали "деталі" які було замінено, як я розумію це мав бути дисплей і сенсор, а є тільки дисплей, тоді цікавить за що я ще платив 70грн?! (знаю що це не причина тут жалітись, моя в цьому провина що не спитав в СЦ, але можливо комусь на майбутнє).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Спідкала така ж біда, тріснув дисплей, тач 50/50 робочий чи ні. Апарату місяць від купівлі. Розгляну пропозиції купівлі на запчастини.

Попередньо ціна 450грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...