nickel Опубліковано 1 Червня, 2013 в 19:54 #26 Опубліковано 1 Червня, 2013 в 19:54 Розкажіть нам про це трішки детальніше. А то ви вже тричі про це згадуєте, а більше не говорите.А почитати уважно свою ж тему не судьба?
Єретик Опубліковано 1 Червня, 2013 в 19:57 #27 Опубліковано 1 Червня, 2013 в 19:57 Тиць)))Я бачив це вікно, того дня. Але як на мене дивно, що той хто взламує сайт, пише про себе. Хочу деталі, більше інформації.А почитати уважно свою ж тему не судьба?а уважно прочитати не судьба? В тому пості було запитання: "а це що за прикол був?". Де відповідь? Тільки не показуйте мені скріншот, людина, яка його запостила дала це запитання.
nickel Опубліковано 1 Червня, 2013 в 20:13 #28 Опубліковано 1 Червня, 2013 в 20:13 Я бачив це вікно, того дня. Але як на мене дивно, що той хто взламує сайт, пише про себе. Хочу деталі, більше інформації.а уважно прочитати не судьба? В тому пості було запитання: "а це що за прикол був?". Де відповідь? Тільки не показуйте мені скріншот, людина, яка його запостила дала це запитання.Та у Вас взагалі питань не було, фсьо добре, Там-Там супер. Рукаліцо.Да ладно, знаю я той випадок про Там-Там, оселедець і борду. Тема закрита не була, ну були в темі потерті неадекватні коментарі, але питання вирішилось позитивно, вся партія риби була знята з продажу. Матеріальну і моральну компенсацію відшкодовано. До там-тама я притензій не маю. Ще б інші супермаркети так реагували.http://board.lutsk.u...am/page__st__90
Єретик Опубліковано 1 Червня, 2013 в 20:25 #29 Опубліковано 1 Червня, 2013 в 20:25 Та у Вас взагалі питань не було, фсьо добре, Там-Там супер. Рукаліцо.Питання були, при чому дуже багато. Дякую всім за підтримку. Без Вас - бордівці, на позитивний результат, я б не сподівався. Але яка в мене зараз має бути реакція? Мені було дуже прикро, що купив неякісний товар. Аби попередити інших про неякісний товар, я запостив тему про це. І взагалі мені цікавлять всі теми де розповідають про некісний товар або послуги. Однак у моєму випадку все вирішилось позитивно (дякуючи бордівцям і борді). Крім того з продажу зняли всю партію риби. Тобто завдяки темі на борді інші покупці були захищені від неякісного товару. По-моєму хеппі енд.
nickel Опубліковано 1 Червня, 2013 в 20:49 #30 Опубліковано 1 Червня, 2013 в 20:49 По-моєму хеппі енд.Хто знає як з планшета вставити картинку "двойной фейспалм, потому что одного сдесь недостаточно"?п.с. Я в рідонлі.
bandit Опубліковано 1 Червня, 2013 в 21:06 #31 Опубліковано 1 Червня, 2013 в 21:06 Міжнародна Група МорепродуктівУкраина, 08665, Киевская обл., Васильковский р-н, с.Саливонки їхні бренди: ТМ "Flagman" ТМ "Флотилия" ТМ "Гурман-меню" ТМ "Пивний NABEER" у флагмана тілапія у флотилії телапія "связи" рішають все, пиши чи кричи тебе не почують... я писав на рахунок коду країни, він там 211 а наш 482. Тим більше окунів в Україні валом...мабудь через кордон просто ціну збільшують
Oli Опубліковано 4 Червня, 2013 в 13:34 Автор #32 Опубліковано 4 Червня, 2013 в 13:34 Коды 200-299 на первых трех местах ШК зарезервированы и они (пока) не нессут наименования страны. НО! Их можно безлицензионно использовать. Например для ВНУТРЕННЕЙ кодировки продукта в организации. Например, в Германии сеть супермаркетов ALDI использует коды 290Х-ХХХХ или 221Х-ХХХХ.з гугла.
-=Mr.BrooX=- Опубліковано 18 Червня, 2014 в 13:41 #33 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 13:41 А у Сільпо(в Слоні) акція. Знайдіть прострочений товар. Йдіть з ним до касира, і вони вам дадуть такий самий - тільки з нормальним строком придатності.розводілово,щоб їхні працівники пільше відпочивалиблін.. більше року пройшло...
MACCEN Опубліковано 22 Липня, 2014 в 17:16 #34 Опубліковано 22 Липня, 2014 в 17:16 я думаю така акція має бути така, знайди товар прострочений, отримай його за 1 копійку, а вже потім штрафувати тих, хто за цим слідкує, тоді думаю прострочок не було б взагалі.
rayvera_shevchuk Опубліковано 8 Квітня, 2015 в 13:41 #35 Опубліковано 8 Квітня, 2015 в 13:41 Більше про рибну продукцію в супермаркетах Луцька - тут:
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.