Перейти до змісту

Ліга Чемпіонів сезону 2013/2014

Svityaz

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Стали известны все возможные соперники харьковского "Металлиста" в третьем раунде квалификации Лиги Чемпионов.

Жеребьевка состоится 19 июля, а соперниками могут стать австрийский "Зальцбург", бельгийский "Зюлте-Варегем", швейцарский "Грассхоперс", греческая "Яннина" или датский "Норшелланн".

Отметим, что первые матчи третьего раунда квалификации ЛЧ состоятся 30-31 июля, ответные - 6-7 августа.

• 1 місяць потому...
  • Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

"Металіст" зіграє з грецьким "ПАОКом". Не найлегший суперник, але якщо їх не проходити, то що тоді робити в групі. Удачі "Металісту")

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Слабо вчора МХ зіграв, дуже слабо. Якби греки грали вже під час власного чемпу, а не перед, то важко було б МХ.

Опубліковано

тепер Девіч є найбільш українським футболістом в МХ після травми Горяінова :) матч не бачив, але ж результат є? команда вперше в ЛЧ, ще все попереду... але такий склад мені нагадує київське Динамо часів, коли не було ліміту і грав з українців один Шовковський, а інші далеко не зоряні легіонери, яких зараз не дуже і згадаєш... порівняно з таким Металом Шахтар просто суперукраїнізований...

Опубліковано

Металіст переможе ПАОК, вийде в групу і тут його знімуть з розиграшу.

Європейські корупціонери, блін.

не факт що металіст вийде в групу, якщо переможе паок)

Опубліковано

"Металіст"-"ПАОК" - 1:1. Вітаю!! І все таки надіюсь, що дискваліфікації не буде...

Голи дивовижні і гарні)

Опубліковано

Можливі суперники Металіста:

«Арсенал» (Лондон, Англия)

«Лион» (Франция)

«Милан» (Италия)

«Шальке» (Гельзенкирхен, Германия)

«Зенит» (Санкт-Петербург, Россия)

Думаю що оптимальні це булиб Зеніт і Ліон. Якщо попадеться Мілан чи Арсенал то шанси 0%

Опубліковано

Думаю. краще Шальке , ніж Ліон. Хоча з такою грою,як вчора, в ЛЧ нічого робити.Мяч не тримався в МХ зовсім.

Опубліковано

надіюсь, вони достатньо виклалися, щоб в суботу програти "Волині"? ;)

оце і я так думала, дивлячись матч.

а загалом вони після першого тайму стали. другий тайм був однозначно за Паоком.

може це на них повпливав стан невизначеності щодо подальшої участі в ЛЧ?

Опубліковано

Результаты жеребьевки плей-офф Лиги чемпионов 2013/2014

Путь чемпионов

"Лион" (FRA) - "Реал Сосьедад" (ESP)

"Шальке-04" (GER) - "Металлист" (UKR)*

"Пасуш" (POR) - "Зенит" (RUS)

ПСВ (NED) - "Милан" (ITA)

"Фенербахче" (TUR)* - "Арсенал" (ENG)

Путь представителей лиг

"Динамо" Загреб (CRO) - "Аустрия" (AUT)

"Лудогорец" (BUL) - "Базель" (SUI)

"Виктория" (CZE) - "Марибор" (SVN)

"Шахтер" Караганды (KAZ) - "Селтик" (SCO)

"Стяуа" (ROU) - "Легия" (POL)

Первые матчи пройдут 20/21 августа, а ответные - неделей позже.

* Будут ли "Фенербахче" и "Металлист" выступать в Лиге чемпионов, зависит от решения Спортивного арбитражного суда по текущим дисциплинарным делам.

Опубліковано

От росіянам везе в жеребкуваннях в цьому році. )))

"Шахтер" Караганды (KAZ) - "Селтик" (SCO) - це мені сама прикольна пара. Шотландці мабуть запитують: А де це? о_0 ))) Ну і налітаються команди - через півсвіту.

Опубліковано

"Шахтер" Караганды (KAZ) - "Селтик" (SCO) - це мені сама прикольна пара. Шотландці мабуть запитують: А де це?

де-де, в Караганде))))

Опубліковано

ну до гри з Шальке буде вже рішення у справі про продажний матч. і якщо гра відбудеться психологічно легше буде. плюс Металіст може іноді грати, коли дуже хоче. а раптом це буде якраз той випадок.

Опубліковано

ну до гри з Шальке буде вже рішення у справі про продажний матч. і якщо гра відбудеться психологічно легше буде. плюс Металіст може іноді грати, коли дуже хоче. а раптом це буде якраз той випадок.

Якось слабо віриться, що вся ця епопея закінчиться саме 13 серпня. Вже стільки разів говорилося що з дня на день все буде ясно. Обов'язково знайдуться ще якісь незрозумілі процедурні моменти і справа затянеться...

Опубліковано

Рішення більше всього буде "умовне" ніхто їх не дискваліфікує. А по грі то Шальке мені більше подобається як Металіст тому і кажу що з ними буде непросто. Можливо велику роль зіграє те що МХ вже декілька офіційних матчів провів а німці пока ні.

Опубліковано

Рішення більше всього буде "умовне" ніхто їх не дискваліфікує. А по грі то Шальке мені більше подобається як Металіст тому і кажу що з ними буде непросто. Можливо велику роль зіграє те що МХ вже декілька офіційних матчів провів а німці пока ні.

З п'яти команд, що могли попастися Металісту, мені здається найбільше шансів було б проти Ліона та Шальке, тому жереб можна назвати вдалим.

Опубліковано

Рішення більше всього буде "умовне" ніхто їх не дискваліфікує.

хотілось би вірити, що "умовне". хоча з іншого боку вже стільки років пройшло, що взагалі можна було б забути і перестати обговорювати це питання.

а німецька школа футболу довела, що техніки і характеру у них вистачає. а в наших характер іноді находить (що в першу чергу зумовлено самими суперниками в кожній із ліг). але ж хочеться вірити у краще :_04: Шальке точно не простить таку низьку реалізацію моментів та в'ялість гри як Паок (хоча той тоже не простив, забив же гол).

Опубліковано

я так зрозуміла лише на цей сезон.де логіка......

нема... вліпили би штраф з умовною дискваліфікацією і все...

найбільш шкода Мирона і Девіча... а аргентино-бразильський зброд зараз може "забити болт" на внутрішній чемпіонат

Опубліковано

я так зрозуміла лише на цей сезон.де логіка......

нема... вліпили би штраф з умовною дискваліфікацією і все...

так да. по-перше - стільки років пройшло, по-друге - розглянули всі матчі чемпіонату (якщо все чисто, вийшли чисто), то чого оце дискваліфіковувати. штраф і грайте далі. і усіх проблем.

цікаво що там ще з фенербахче. в них справа новіша.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...