Перейти до змісту

Мобільний телефон та IP телефонія

Рекомендовані повідомлення

Наприклад, в даний момент я часто користуюся IP телефонією.

Чи можна на телефон поставити таку "дзвонилку" (наприклад, Skype for Mobile)?

Справа у тому, що я не зовсім розрізняю чому називають телефони SMART і чому на деяких стоїть Wind.Mobile, на інших Symbian, Linux чи Pocket PC.

тобто, зовсім путаються поняття Pocket PC, PDA та SMART phone...

Як їх розрізнити при покупці телефону з компютерними можливостями?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Безплатний Fring крім підтримки своєї мережі, підтримує Skype і багато чого ще. www.fring.com Заходиш на сайт, і дивишся, для яких телефонів є версії. Є і на смартфони і на комунікатори. Тобто, під операційні системи Symbian (Nokia) або Windows Mobile (не Nokia ;) )

Коротко - смартфони є на Симбіані і Віндовс Мобайл. На симбіані практично всі - Нокіа. 60% телефон, 40% комп'ютер. Для телефону - мій вибір.

Є смарти на Віндовс Мобайл. Мало. На любителя.\

Є Комунікатори на Віндовс Мобайл. 80% комп'ютер, 20% телефон. Телефонна частина реалізована в програмному плані не дуже зручно - треба наставити багато стороннього софту, щоб зробити роботу більш-менш комфортною. Мають сенсорний екран - одні вважають це плюсом, але є й такі, які кажуть, що для телефона це мінус.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю, що з такими швидкостями і стабільністю інету, як в наших мобільних операторів - ІР-телефонією можна буде користуватись тільки в половині випадків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую Yarchik за пояснення.

Знайшов щойно статтю - ось ТУТ.

У кого виникне питання що таке смартфон та КПК читайте більш детально.

atoller а от про швидкість - тут дійсно великі сумніви. Але треба буде спробувати.

Після ЛМереж - буде дуже незвично (і явно тормознуто) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене на мобілці Skypе і Fring працюють практично без затримок, якщо вірити дзвінкам в тестові центри. Маю смартфон Нокіа Н73, Гіпер.НЕТ від МТС, 9 кбайт/сек швидкість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...