Перейти до змісту

Допоможіть прийняти правельне рішення...

Alex777

Рекомендовані повідомлення

Купив я в польщі мопедик 49 куб, заплатив за нього 2000 у.о. Хотів його зареєструвати, приїхав на ньому до мрео, його обдивилися, оформили заяву і попросили чекати. Номерів я не дочекався от і поїхав додому. Зупинили ДАІшники спочатку за реєстрацію мучили, а потім, побачили. що не має відповідної категорії, а це А1. Сказали що їдем пробєм його по базі чи не крадений і ти вільний... Коли приїхали до них, там вони заговорили по іншому взяли в мене права, і попросили вийти з їхнім колегою обдивитися мопедик, я не зрозумів для чого... Він замітив на ньому царапинку так і на писав в протокол і каже розпишися, на запитання що це за протокол він сказав оформлення на штраф майданчик... Коли зайшов я в середину мені виписали протокол на 425 грн, ну так вони сказали, тоді я набрав друга спитати що робити. Я не підписав жодної бумашки, через хвилину вийшов якийсь чоловік та віддав мені права і сказав що я вільний, гроші залишилися в гаманці в мопеді, також паспорт... Обідно, тай переживаю за мопедик, бо був він в дійсно класному стані, дивлюся Даішник сів і поїхав на ньому кудись, куди йти його забирати теж не знаю... Порадьте щось...

post-14742-0-54550700-1368896671_thumb.j

post-14742-0-55080500-1368896799_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гаманець вони не мали права не віддати з мопеда

а з штрафмайданчиком все правильно - в друга була схожа історія... нема документів на нього і катаєшся - штрафмайданчик зразу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Піди в міліцію напиши заяву про крадіжку, чи в прокуратуру що ДАІшники вкрали разом з твоїми доками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоч якісь доки (бріфи), що відображають легальне ввезення, маєш на нього?

П.С. 2К уо, за 50 кубовий табурет - це щось дико дорого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новий 3500 у.о, а він як новий... Я сьогодні вже номер укр мав отримати, він 2009 р, а такий реєструється без проблем.

http://auto.ria.ua/newauto/%D0%90%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D1%8C/Piaggio/NRG/9464

Я їм показував фото з мрео(документи) його ж оглядав інспектор, експерт дивилися в інтерполі дивилися чи чистий, але гайцам до дупи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще одне, що робити, якщо з гаманця пропадуть гроші чи взагалі пропаде гаманець. Або пластік поламають, хто за це буде відповідати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще одне, що робити, якщо з гаманця пропадуть гроші чи взагалі пропаде гаманець. Або пластік поламають, хто за це буде відповідати?

Треба було не бути розмазнею і відстояти свої права там на місці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба було не бути розмазнею і відстояти свої права там на місці

Дякую за пораду, вже своє питання закрив!!! Я хотів би по бачити в такій ситуації вас, коли в приміщенні вас будуть оточувати одні гайци, як ви б відстояли свої права, доречі за відсутності категорії, дійсно заберають дирчик))))) Закрийте тему!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А буквар за що забрали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...