Перейти до змісту

одноразовий проект для флешера чи програмера


IncvizitoR

Рекомендовані повідомлення

Мопед взагалі то не мій, просто людина яка займається швейним бізнесом попросила допомогти підшукати потрібного спеціаліста.

Суть проекту така: потрібно зробити програмний модуль (флешку, додаток, ...) який буде являтися конструктором моделі одягу.

Інтерфейс з двох частин: половина - зображення моделі (приклад на фото нижче), а половина функціональні кнопки по вибору виробу: куртка, брюки, комбінезон, халат, напів-комбінезон, ...кольору, типу карманів, типу застібки, типу коміра, і ще пару параметрів. Наприклад користувач вибрав куртку, вибрав тим складових частин, та колір, і експортнув це зображення в джипег. (інших форматів не знаю чи потрібно) або одразу відправив на друк на принтер.

Терміни проекту: визначається виконавцем.

Спосіб реалізації: різниці немає чи це буде реалізовано на флеші, чи на якійсь із мов програмування. Так само не важливо чи це працюватиме в середовищі інтернет браузера, чи окремий додаток, чи навіть як плагін чи модуль якоїсь офісної програми. Головна вимога щоб був функціональним і дозволяв звичайному офісменеджеру шляхом натискання необхідної кількості кнопок отримати жипег або роздруківку.

Оплата: бюджет визначається виконавцем узгоджується перед початком роботи.

Об’єм роботи: тут трохи складніше, оскільки я не знаю чи замовник використовуватиме готові відмальовані фасони одягу, чи захоче промальовувати необхідні моделі заново. Тому для простоти відштовхуємось від того що для цього проекту всі моделі, з усіма потрібними конфігураціями складових частин (кармани, манжети, коміри) вже готові, і нададуться виконавцю у векторному кореловському форматі.

Приклад одного з типів виробів:

oOSNE.jpg

Підсумок: кожен хто зацікавлений взятись за цей проект, підрахуйте орієнтовний бюджет за вашу роботу, вкажіть спосіб (флеш, бейсік, друпал, джумла, шмумла і подібні ізврати :_08: ) + як пропонуєте реалізувати цей конструктор + власні контактні дані (телефон) мені в приват. Всю зібрану інформацію я передам замовнику, і він вже сам визначатиметься остаточно з підрядником, зв’язуватиметься з вами узгоджуватиме вже всі найдрібніші деталі і остаточно погоджуватиме бюджет. Я ж лише розмістив об’яву.

Якщо я щось і не уточнив то можна уточняти тут, а ще краще в приват, тоді точно не залишу без відповіді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...