Перейти до змісту

Фаріон захищає УПА

bagdygar

Рекомендовані повідомлення

Годі вже фанатичності, фанати - це біда.

Фанати - ні. Фанатики - так.

згоден зараз виправлю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Я не розгойдую маятник" сказав bagdygar, розгойдуючи маятник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Я не розгойдую маятник" сказав bagdygar, розгойдуючи маятник.

Підкреслюю: Я висловив свою думку. Вам не подобається моя думка? Будь ласка. Но навіщо переходити на образи і т.ін.? Можна легко відстежити стежку такої думки: "ага, його думка протилежна моїй.... - він гамно! От про це я йому і скажу... Чи дам в табло(в реальності)" - Ось вони гойдалики...

Зрозумійте ж, я не хочу нікого образити, но я жива людина, та маю право висловлювати свою думку, як і всі люди. Будь ласка кажіть що УПА герої, я скажу що не згоден і все, без образ та скритої злоби... Та сходімо після цього ще і пива поп'ємо

Саме це я хочу до вас донести весь сьогодняшній день, але марно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bagdygar, щось я не помітив в першому пості твоєї думки.

Я також можу багато понаписувати що про кого казав мій дід чи баба чи сусід. Але не обіцяю що воно буде хоч якось дотикатись до історичних фактів.

Пораджу ознайомитись із загальними правилами форуму, а саме:

IV. Запрещается

...

Безосновательные и неаргументированные утверждения, не подтвержденные фактами. Упомяните, чей это опыт или мнение.

...

це правда реального свідка

От якби ти хоча б зазначив хто є твоя бабуся, де саме вона проживала в зазначений період, чи відомі їй конкретні факти зазначених злочинів, чи вона сама була жертвою чи свідком, чи може їй про це розповіла знайома з сусіднього села а тій ще хтось розповів, а також звідки в свідків була впевненість що це не провокація спецслужб, тоді б до твоєї теми було б дещо інше відношення.

Я не оцінюю твою думку чи думку твоєї бабусі, я лише констатую факт що ти своїми діями маєш на меті саме розгойдати маятник а не донести до нас важливу інформацію. І вважатиму так доти, доки не побачу на цих сторінках фактів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мля, та закрийте вже цю тему... Це вже не перший раз, коли йде "старий добротний вброс гі.на на вентилятор".

Пишите йому "троль, троль", а самі постите. Не ведіться на цей абсурд, шановні.

Почитайте краще це: Боевые военные тролли или на что идут деньги бюджета і це Тролли держат оборону. І після цього подумайте про відписування в цій темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bagdygar, щось я не помітив в першому пості твоєї думки.

Я також можу багато понаписувати що про кого казав мій дід чи баба чи сусід. Але не обіцяю що воно буде хоч якось дотикатись до історичних фактів.

Пораджу ознайомитись із загальними правилами форуму, а саме:

IV. Запрещается

...

Безосновательные и неаргументированные утверждения, не подтвержденные фактами. Упомяните, чей это опыт или мнение.

...

це правда реального свідка

От якби ти хоча б зазначив хто є твоя бабуся, де саме вона проживала в зазначений період, чи відомі їй конкретні факти зазначених злочинів, чи вона сама була жертвою чи свідком, чи може їй про це розповіла знайома з сусіднього села а тій ще хтось розповів, а також звідки в свідків була впевненість що це не провокація спецслужб, тоді б до твоєї теми було б дещо інше відношення.

Я не оцінюю твою думку чи думку твоєї бабусі, я лише констатую факт що ти своїми діями маєш на меті саме розгойдати маятник а не донести до нас важливу інформацію. І вважатиму так доти, доки не побачу на цих сторінках фактів.

Чесно кажучі, я дуже втомився від цієї теми...

Моя бабуся під час ІІ-ї світової жила у селі на Хмельниччині. В якому селі, не пам'ятаю. Про вищеописані події розповідала, що була свідком. На руках у неї в ті часи була грудна дитина - моя тітка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зустрів одну віруючу людину(стареньку бабусю на вулиці - випадково) - поговорили! Казала що при комунізмі не Богу молились а Леніну :0159: , а простих селян червоні огірки мали за ніщо, або легко маніпулятивну робочу силу!

раз та бабуся так казала, то скорiше всього вона й молилася Ленiну, нормальнi люди молились Богу. Ще з середини Великоi Вiтчизняноi Вiйни, Сталiн i Ко зрозумiли, що вiра в Бога додавала сили народу протистояти фашистскiй навалi й перестали чинити явний опiр церквi в допомозi стимулювання боротьби проти окупантiв. Принаймнi в 80х й пiзнiше роках ходiння в церкву не вiталось,але й не заборонялось. Всi хто хотiв, ходив в церкву, святив Паску й таке iнше. А простих селян й зараз мають за нiщо, бо село спивается й розумово деградуе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зустрів одну віруючу людину(стареньку бабусю на вулиці - випадково) - поговорили! Казала що при комунізмі не Богу молились а Леніну :0159: , а простих селян червоні огірки мали за ніщо, або легко маніпулятивну робочу силу!

раз та бабуся так казала, то скорiше всього вона й молилася Ленiну, нормальнi люди молились Богу. Ще з середини Великоi Вiтчизняноi Вiйни, Сталiн i Ко зрозумiли, що вiра в Бога додавала сили народу протистояти фашистскiй навалi й перестали чинити явний опiр церквi в допомозi стимулювання боротьби проти окупантiв. Принаймнi в 80х й пiзнiше роках ходiння в церкву не вiталось,але й не заборонялось. Всi хто хотiв, ходив в церкву, святив Паску й таке iнше. А простих селян й зараз мають за нiщо, бо село спивается й розумово деградуе

От вона якраз і молилася Леніну(сама зізналась) Віруючою стала за незалежності....

Щодо села то підтримую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може топікстартова "бабуся" - полька, а "її син" в поліцаях служив? Тоді усьо складається. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яж казав що фанатики - це біда. Більш свинського ставлення до померлої людини я ще не бачив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До кого? До померлої? Ті, кого "твоя" "бабуся" "обзивала", цитую, - "бандюгами", теж, думаю, в більшості своїй померлі, але ж ти собі допускаєш таке в їхню адресу НІБИ "бабусиними" словами казати. Більш подвійних стандартів ніж у тебе я ще не бачив.

До того ж - а розкажи-но що такого образливого у національності "поляк" і у службі поліцаєм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яж казав що фанатики - це біда. Більш свинського ставлення до померлої людини я ще не бачив...

людино, скiльки вам рокiв ? ми з Комполомом говорили ЗОВСIМ про другу бабусю, ви читати вмiете ? УВАЖНО читайте чужi пости, а краще йдiть готуйтеся до екзаменiв (судячи по вашим висновкам й граматицi)

ЗЫ цей користувач жалоби строчить, мол я його бабусю ображав (якщо хтось не зрозумiв)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кльово. А я думав його слова про "ставлення до померлої" стосувались мого повідомлення перед тим. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bagdygar, навіщо Ви підняли а потім продовжили цю тему? Це добре що ви висловили свою думку, але тема ця досить провокаційна, особливо тут, на Західній Україні. І досить болюча особливо для тих, чиї рідні постраждали від дій УПА чи НКВД. Я також не вважаю що УПА є герої, але не бажаю роздмухувати цю тему.

Такі як Фаріон або Колесніченко то як два полюса, якщо їх звести то відбувається коротке замкнення. І наше горе коли таким блазням як ці політики починають давати владу.

P. S. Яким тоді для Вас, всіх учасників дискусії, було свято 9 травня? (сорі не втримався)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P. S. Яким тоді для Вас, всіх учасників дискусії, було свято 9 травня? (сорі не втримався)

В моїй родині (в родинному дереві більше 2,5 сотень людей) є упівці, є червоноармійці, є поліцаї, є депортовані забужани. Яким може бути у мене 9 травня? День пам'яті і тільки.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Electronshik, День Памяті за померлими! І тільки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Годний вброс!!! (Хоч би в мене світло пропало/клавіатура зламалась/чи щоб адміни накінець вбили цю тему на х@й)

Раби зі зброєю в руках, ціною колосальних людських та матеріальних втрат, не просто відстояли своє право бути рабами, а ще й принесли рабство половині Європи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для мене це є день пам'яті за усіма загиблими, які зломили коричневу чуму, день пам'яті за дідами які загинули під Сталінградом, але й день коли закінчилась війна з нацистською загрозою для людства.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Победа деда - моя победа

І зваба баби - це моя зваба

Й розпука внука

І злучки внучки

І жуйка вуйка - це моя жуйка

Й граната брата

Й піжама мами

Й простата тата - моя простата.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...