Перейти до змісту

Куплю нижню частину карбюратора Озон 2107

slk35

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю або візьму даром (пиво/сік) нижню частину карба Озон 2107-20 (там де дросельні заслонки). Може у когось валяється без діла розукомплектований озон...

Увага! Треба нижню частину саме 2107, бо є ще 2105. Різниця у діаметрі отвора другої камери, там де заслонка. Мені треба ту, де діаметр 36мм (у 2105 - 32мм).

07-karb_046.jpg

Опубліковано

180 грн. нова в зборі з заслонками і клапаном, в-ва Росія

P.S.: даром не получиться, так б/у російський карб. (якщо робочий) 300-400грн

Опубліковано

Сьогодні на Старому Ринку і на Варшавці питав, б/в нижня частина - 20...30 грн. Тільки от 2107 немає ні в кого, тільки 2105 в наявності. Б/в карбюратори 150-200 грн, в одній точці на Варшавці хотіли 300 грн., мотивуючи це тим, що карби з Білорусі і в Україні ще не їздили :_02: . Та й мені неспішно, просто в дома найшов карб, все є крім нижньої частини, хочу зібрати на запас.

Опубліковано

б/у нижня частина - це вже нікому непотрібний мотлох, того й така ціна

це можна сказати одна з основних частин карба, від якої залежить економічність, стабільність, прийом при роботі;

недоліки б/у: по перше: всі майть при роботі підсос повітря через вісі заслонок, по друге: нещільність прилягання заслонок до камери ( в закритому положенні), по третє: деформація самого корпусу (точніше робочих-стиковочних поверхонь) внаслідок невірного монтажу карба (на "гарячу" з максимальним прикладанням неконтрольованих зусиль при затяжці кріплень)

да з такими недоліками добитися стійкої та економічної роботи двигуна просто неможливо!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...