Перейти до змісту

Потрібна допомога при виборі комп'ютерних комплектуючих.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Стосовно девайсів, підтримав ТС, не варто жаліти, на справді класну річ кошті, враховуючи, що вона і дійсно послужить не рік...
ну-ну... в мене клава за 10 баксів. мишка ще дешевше вартує. працюють вони разом вже рік (якщо не збрешу) сьомий-восьмий і без глюків. думку хіба що про колонки підтримаю, бо в мене якось вони прожили роки 3... а потім почала права пропадати, тому поміняв.
Да дело не в том сколько прослужит той или инной девайс, важно чтобы Вам он понравился, и был удобным, и так далее, а цена это уже другой разговор, вот для меня железо как хобби, ну люблю я хорошие комплектующие, и мне пох сколько я за них заплатил, или заплачу, зато зделаю себе радость, да и нет, увы, дешевых качественных товаров, чтобы это не было.
Опубліковано

щодо акустики, то Microlab SOLO-7C не кращий вибір за такі гроші. була придбана . розчарувала ДУЖЕ.повернута назад на наступний же день.

А що кращий ?

А АС тоді які?

Сумніваюсь, що цей ресивер одного цінового діапазону з Microlab SOLO-7C.

Опубліковано

бачиш... це моя суб"єктивна думка.старенький ресивер томсон з двома колонками айва 15w і сабом грали краще.

Ямаха була в друга залишком на складі (модель застаріла). Мені дісталась за колосальну суму(сарказм) в 200$

А мікролаб соло...якшо людина все життя слухає музику через мініджек і комп колонки... то соло буде верхом якості звучання))

все пізнається в порівнянні.

Опубліковано

Will, що за дурна манера вихвачувати фразу з тексту (про термін служби) і чіплятись за неї як собака за кістку, чи цілий текст прочитати не сила? Справа не тільки в тому скільки вона прослужить, хоча це не менш головне, а в тому чи зручності функціональності їх використання. І в більшості випадків "Скупий платить двічі".

Spirit_OTFні при переході, нічого не звичного, і не зручного в користуванні, таким типом мультимедійки не відчув.Це майже ті ж самі комбінації що ти завжди використовуєш, перемикаючи мову, і тп.

Опубліковано

Will, що за дурна манера вихвачувати фразу з тексту (про термін служби) і чіплятись за неї як собака за кістку, чи цілий текст прочитати не сила? Справа не тільки в тому скільки вона прослужить, хоча це не менш головне, а в тому чи зручності функціональності їх використання. І в більшості випадків "Скупий платить двічі".

Spirit_OTFні при переході, нічого не звичного, і не зручного в користуванні, таким типом мультимедійки не відчув.Це майже ті ж самі комбінації що ти завжди використовуєш, перемикаючи мову, і тп.

Ви маєте на увазі про використання мультимедіа з комбінації клавіш (Fn+...)???

Опубліковано

Spirit_OTF, так, тобто немає особливо до чого і звикати, ти і так використовуєш комбінації клавіш, тому проблем з переходом немає!

Опубліковано

Порадившись з дрзями та знайомими всетаки вибрав мишку SteelSeries Sensei ( http://hard.rozetka.com.ua/steelseries_sensei/p167406/ ) Ціна 737 грн. Можливо нона і немає +100500 бокових клавіш і не виглядає на свої гроші, зате надійна)))

Акустику вибрав Edifier R2700.

5.1 систему мені просто незручно розкидати по кімнаті, і подивившись багато тестів і обзорів переконався, що данна акустика видає прекрасний звук)))

З клавіатурою ще не визначився. але якщо люди кажуть що мультимедійні клавіші через комбінації Fn+... нічим не гірші за окремі кнопки (Дякую Set). то треба переглянути всі клави, які я дивився до цього.

Дякую всім за участь в дикусії)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...