Перейти до змісту

Помогите найти керосин

ORV

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Думаю варто запитати на військовому аеродромі. Якщо ніде більш не знайдеш -- то звертайся, спробую допомогти :)

Тільки що дзвонив на аеродром. Сказали що можна порішати, але не раніше ніж через тиждень, тому що там зараз польоти і на аеродромі дуже багато лишнього народу

Опубліковано

передзвони мені завтра вранці 80505388880 і нагадай. Я поцікавлюсь ще в інших військових, зараз немає зв'язку. Якщо є, то вирішимо, 2 літра це гамно-питання.

• Адміністратори
Опубліковано
Кто подскажет где можно достать 2литра керосина ??

Неужели тёща достала? :)

Опубліковано
передзвони мені завтра вранці 80505388880 і нагадай. Я поцікавлюсь ще в інших військових, зараз немає зв'язку. Якщо є, то вирішимо, 2 літра це гамно-питання.

Для загального розвитку - почому?

Опубліковано
Для загального розвитку - почому?
я як-би не займаюсь розповсюдженням керосину серед населення :)

Людині чуть-чуть потрібно, разово зможу допомогти, думаю що нахаляву.

Опубліковано

Где у нас магагазини промтоваров ?

Ето типа супермаркет бум ?

Где еще есть какие магазини ?

Опубліковано
Где у нас магагазини промтоваров ?

Ето типа супермаркет бум ?

Где еще есть какие магазини ?

нє це типу старі промтовари совдеповського часу.

на старому ринку такі були. на конякіна є, біля житлобуду 2.... даж не знаю, напевно все.

Опубліковано

народ поправте мене якщо не так - я думав що в таких пляшечках для розпалу вогнища керосин і продають?

Опубліковано
народ поправте мене якщо не так - я думав що в таких пляшечках для розпалу вогнища керосин і продають?

Нет там специальний раствор

Опубліковано
LILIYA, а ты вообще не задумывалась, зачем это ORV керосин? :)

ясенкрасен - как вариант примус разжигать :)

Опубліковано

На варшавке, возле бара "Шеридан" был магазинчик с ведрами, гвоздями, керосинками и прочей совдеповской чепухой. Есть похожий магазин напротив автозавода.

Опубліковано
Кто подскажет где можно достать 2литра керосина ??

так ти найшов керосин чи ні? не забувай про друга - мені грам 200 відлий :P

Опубліковано

так, друзі, ану коліться нащо вам керосин! Може і собі відлити... грам 200... :P

Буде вам керосин... Завтра біля 11 години маю поїхати забрати.

Опубліковано
так, друзі, ану коліться нащо вам керосин! Може і собі відлити... грам 200... :P

від аеродрому до мене близько, так що першим заходом до мене :)

Опубліковано

По перше хороший керосин достати майже не реально, а тим більше авіаційний, так що для "хозяйства" 200гр. непомішає, а по друге в тебе ж зброя теж є, а інколи запчастинки потрібно в ньому "купати"..........................................

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...