Перейти до змісту

Лучанин у Великих перегонах на 1+1

napalman

Рекомендовані повідомлення

У новому шоу "Великі перегони" на 1+1 є лучанин (Андрій Іщук). Пропоную підтримати Андрія і Ірину у символічному рейтингу глядацьких симпатій!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То це вони брали участь чи тільки братимуть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

брали)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шоу вже показують по ТВ. Тобто воно ВЖЕ відзняте і змонтоване.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне тому я й говорю про символічність рейтингу. Але якщо таке голосування є, то чтому б не підтримати земляка ;) Нам же не важко! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій та Ірина – романтична пара з Києва

А де написано що вiн з Луцька ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки що у гуглі подивився. вся інформація в основному з наших сайтів і нічого не вказує точної інформації

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як вже запарили ці "шоу", дурниці для замилювання очей та відволікання від того що в державі повний безлад.

Навіщо забивати мозок гівном, якщо це не несе ніякогої кристі для нормального розвитку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій та Ірина – романтична пара з Києва

А де написано що вiн з Луцька ?

А Лучанам заборонено жити в Києві? Раз народ його знає, і каже, що так і є, то так і є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він точно з Луцька, народився в районі ДПЗ, вчився в школі №20.

Микола, інформація точна. Зараз Андрій готується до захисту кандидатської по картографії в університеті Шевченка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один зприколів монтажу

Один з приколів монтажу шоу, що пари які зі слів ведучого значно відстають часто випадково видно на задньому плані лідерів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останнім часом в тих шоу із монтажем сплошні приколи проколи. В шоу "1 за всіх" кілька таких помітних "багів" було. Запросили людину в студію. Через хвилину її немає на дивані. Ще через хвилину знову є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Лучанам заборонено жити в Києві? Раз народ його знає, і каже, що так і є, то так і є.

Добре, поставлю питання по другому, за кого краще вболiвати - за боксера Кличка - громадянина Украiни, чи за боксера Кличка - громадянина Нiмеччини ? Всi б й так знали, що вiн украiнець по нацiональностi, й вболiвали б за нього, (як за Костю Дзю наприклад) але ж приемнiше, коли вiн свою нацiональнiсть й представляе й землю, де вiн народився й вирiс ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені пофіг. Я за Кличка в принципі вболівав. І коли той в Німеччині жив, і зараз на Україіні.

Зрештою, я не голосував. Це так - розмову підтримати:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зрештою, я не голосував. Це так - розмову підтримати :)

так я теж :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як за Костю Дзю наприклад)

«Наш Костя Дзю» кажуть росіяни про громадянина Австралії, який народився в Казахстані, корейця за національністю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...