Перейти до змісту

Лучанин у Великих перегонах на 1+1

napalman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шоу вже показують по ТВ. Тобто воно ВЖЕ відзняте і змонтоване.

Власне тому я й говорю про символічність рейтингу. Але якщо таке голосування є, то чтому б не підтримати земляка ;) Нам же не важко! :)

Опубліковано

тільки що у гуглі подивився. вся інформація в основному з наших сайтів і нічого не вказує точної інформації

Опубліковано

як вже запарили ці "шоу", дурниці для замилювання очей та відволікання від того що в державі повний безлад.

Навіщо забивати мозок гівном, якщо це не несе ніякогої кристі для нормального розвитку.

Опубліковано
Андрій та Ірина – романтична пара з Києва

А де написано що вiн з Луцька ?

А Лучанам заборонено жити в Києві? Раз народ його знає, і каже, що так і є, то так і є.

Опубліковано

Він точно з Луцька, народився в районі ДПЗ, вчився в школі №20.

Микола, інформація точна. Зараз Андрій готується до захисту кандидатської по картографії в університеті Шевченка.

Опубліковано

Один зприколів монтажу

Шоу вже показують по ТВ. Тобто воно ВЖЕ відзняте і змонтоване.

Один з приколів монтажу шоу, що пари які зі слів ведучого значно відстають часто випадково видно на задньому плані лідерів :)

Опубліковано

Останнім часом в тих шоу із монтажем сплошні приколи проколи. В шоу "1 за всіх" кілька таких помітних "багів" було. Запросили людину в студію. Через хвилину її немає на дивані. Ще через хвилину знову є.

Опубліковано

А Лучанам заборонено жити в Києві? Раз народ його знає, і каже, що так і є, то так і є.

Добре, поставлю питання по другому, за кого краще вболiвати - за боксера Кличка - громадянина Украiни, чи за боксера Кличка - громадянина Нiмеччини ? Всi б й так знали, що вiн украiнець по нацiональностi, й вболiвали б за нього, (як за Костю Дзю наприклад) але ж приемнiше, коли вiн свою нацiональнiсть й представляе й землю, де вiн народився й вирiс ?

Опубліковано

мені пофіг. Я за Кличка в принципі вболівав. І коли той в Німеччині жив, і зараз на Україіні.

Зрештою, я не голосував. Це так - розмову підтримати:)

Опубліковано
як за Костю Дзю наприклад)

«Наш Костя Дзю» кажуть росіяни про громадянина Австралії, який народився в Казахстані, корейця за національністю...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...