Перейти до змісту

Євро 2008

Fiore

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні відбірні матчі на Євро-2008

Венгрия - Босния

Шотландия - Литва

Грузия - Украина 36_8_10.gif

Люксембург - Словения

Россия - Македония

Англия - Израиль

Беларусь - Румыния

Латвия - Сев.Ирландия

Мальта - Турция

Молдавия - Норвегия

Сан-Марино - Чехия

Сербия - Финляндия

Голландия - Болгария

Словакия - Ирландия

Уэльс - Германия

Хорватия - Эстония

Швеция - Дания

Италия - Франция

Исландия - Испания

Португалия - Польша

В кого які прогнози з яким рахунком попадуть ГГГрузіни;)

• Відповідей 101
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

1 скажы во скоко играют и по какому показывают!

2 думаю игра будет очень интересной! буду наблюдать за Вороной! Думаю он ща в хорошей форме и настроении! Ставлю 1 гривну что Ворона забьет! ;)

Украина выиграет с разницей в 2 мяча!

УКРАИНА - ВПЕРЕД! (во всех видах спорта) :)

Опубліковано

Ну это ещё не факт что Грузины попадут .Я думаю Украине будет не легко но если мы хотим играть на ЕВРО то должны побеждать мой прогноз Грузия-Украина 1-2

Опубліковано

Вот если бы сегодня макаронники попали Французам было бы не плохо

Опубліковано

Грузія - Україна 17:55 на інтері

18_10_34.gif

має коментувати Савік Шустер, як для мене це галімо((( він нармальний тіп шоб політиків дибати, але коментувати матч неа...

Опубліковано

Думаю там буде зовсім інший комент, якщо порівнювати з його першим разом. Головне щоб не українською, бо тоді зразу може хрест на коментаторській кар'єрі ставити:))

А французи з італьянцями, якщо зовсім оптимально, то добре було б щоб в нічию зіграли!! Але думаю франція виграє;)

Опубліковано
Грузія - Україна 17:55 на інтері

має коментувати Савік Шустер, як для мене це галімо((( він нармальний тіп шоб політиків дибати, але коментувати матч неа...

Было бы класно если б Маслаченко коментировал

Опубліковано

Та 1:1 - феноменальний результат. Гри ніякої.

Вболіваю всім серцем за Україну, але наше перше Євро у нас же і буде :)

Ну як порівняли коментар Вацка, здається і Шустера? Як на мене результат очевидний. Коментувати те, що відбувається на полі і я можу сам собі без Вацка. До дупи такого коментатора (чи до Росії) разом із Шарафутдіновим і Дерепою.

Опубліковано

мда... просто нема слів. З такою грою нам нічого не світить :). Все таки дебютне ЄВРО дня нас буде НАШЕ ЄВРО 2012.

ЗІ Яка зараз ситуація в нашій групі?

Опубліковано

:);):) і шо ти тут будеш казати?!?

Блохін :mdr: :mdr: Невже йо..ний Шевченко кращий ніж Гладкий??

Чому знаючи про кураж,фарт і холоднокровність пацана, його випускають на 88 хвилині?! ;)

Навіщо на полі Калініченко, який ще перед матчем сказав, що морально не готовий грати?!

Що це за тактична побудова на матч, чи може не очікували що гол заб'ють так швидко? ;)

І останнє, за ЧС2006 Блохіну спасибі, але пора вже давно іти н*х..!!!

Опубліковано
;):):mdr: і шо ти тут будеш казати?!?

Блохін :mdr:;) Невже йо..ний Шевченко кращий ніж Гладкий??

Чому знаючи про кураж,фарт і холоднокровність пацана, його випускають на 88 хвилині?! :)

Навіщо на полі Калініченко, який ще перед матчем сказав, що морально не готовий грати?!

Що це за тактична побудова на матч, чи може не очікували що гол заб'ють так швидко? ;)

І останнє, за ЧС2006 Блохіну спасибі, але пора вже давно іти н*х..!!!

Ну ти ти жорстко з своїм ИМХО... но посуті правильно, Воронін <--> Калініченко це бредовий хід... :)

Опубліковано

метко сказано!

знаете друзья, я пришол токо с тренеровки, и до сих пор не верю своим глазам! Одним словом (да простят меня великие админы и модеры) йобари!

Опубліковано

Просто якби Україна грала у футбол так як потрібно, то винесли б тих Грузинів у одні ворота. А то грали на утримання рахунку як завжди. От і ВТРИМАЛИ. І вихід з групи нам уже ніяк не світить. Сьогодні думаю італійці виграють у Французів.

Опубліковано
Просто якби Україна грала у футбол так як потрібно, то винесли б тих Грузинів у одні ворота. А то грали на утримання рахунку як завжди. От і ВТРИМАЛИ. І вихід з групи нам уже ніяк не світить. Сьогодні думаю італійці виграють у Французів.

о, хоть футбол посмотрю

Опубліковано

Тепер остається тільки чекати ДИВА 12.09 - перемоги над Італією. ИМХО такого дива не станеться

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...