Перейти до змісту

Можна зняти авто з обліку без доручення від першого власника?

Segway

Рекомендовані повідомлення

?

можна, якщо є доручення від другого власника!

а якщо підійдеш до рішал в тих кілосках що біля МРЕВ то знімуть тобі і зовсім без доручень і власника)) аби техпаспорт мав))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тобто якщо немає взагалі доручення від власника я мав на увазі, просто тех паспорт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тобто якщо немає взагалі доручення від власника я мав на увазі, просто тех паспорт

а власник взагалі знає про Ваші наміри? :otk: При знятті з обліку чи переоформленні авто, яким користуєтесь чи придбали по дорученню, в МРЕВ обов"язково залишається нотаріально завірена копія доручення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в луцькому МРЕВ, так як і в інших, в принципі, таке робиться, що ніяких власників точно не потрібно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніяких власників точно не потрібно

якщо є генеральне доручення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по самому тільки техпаспорту ніхто тобі не зніме. навіть і рєшали. і не слухай отих дитячих реплік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Панове, а якщо є доручення, але авто зареєстровано не у Волинській а в Рівненській області, чи можливо зняти і поставити на облік в Волинській області у Луцьку не катаючись між областями?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Панове, а якщо є доручення, але авто зареєстровано не у Волинській а в Рівненській області, чи можливо зняти і поставити на облік в Волинській області у Луцьку не катаючись між областями?

теоретично, так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, про те, що доручення має бути не на керування, а генеральне, казати, думаю, не треба?..

Так... теоретично... Десь раніше по новинах трубили, що тепер авто можна знімати будь де, а не тільки по місцю постановки на облік, але з практики скажу, що навряд... Хіба що ти був би власником...

А по дорученню?... Мені потрібно було газ зареєструвати (для цього міняти техпаспорт), машина реєстрована в Горохові (навіть не в іншій області), і генеральне в мене від першого лиця, то тут в нас навіть рєшали розводили руками (хоча врешті-решт зробили)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на днях, в Луцьку, зняли з обліку авто, що зареєстровано в Тернополі, маючи генеральне доручення. При наявності знайомих "рішал" мурижили машину три дні. Чоловік сказав, що краще б він їхав в Тернопіль робити дану процедуру. Так що можливо, просто крові поп"ють більше.

Коли закінчується доручення на авто, що робити ?

кататися можеш і далі. А от продати\зняти з обліку\передоручити\ техогляд пройти вже не зможеш. Шукай власника (в дорученні є його адреса прописки) і виписуй нове доручення. Я колись так і робив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

А передоручити я можу на когось іншого ?

якщо в доручені написано з правом передоручення то можеш!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можеш передоручити, але на термін дії доручення. Якщо воно закінчеється то який в цьому сенс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можеш передоручити, але на термін дії доручення. Якщо воно закінчеється то який в цьому сенс?

Передоручив на когось припустим жінку і їздиш, хочеш продаєш

Передоручити можеш на срок дії основного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...