Перейти до змісту

Скоро буде новий Samsung Galaxy S4

Рекомендовані повідомлення

коли це чудо за 7 кГрн з рук навернеться на асфальтобетон

в такому випадку серцевий напад гарантований

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

якого ж розміру має бути "лапа" щоб було зручно користуватись 5" лопатою

Повністю підтримую Plum'а. У мене теж SGS3 і спокійно користуюсь ним однією рукою (вона в мене стандартна і, цілком можливо, навіть менша за середньостатистичну руку). Він дуже тонкий і, мабуть, саме це є "секретом успіху". SGS4 став ще тонший, але у розмірах ширина-на-висоту на змінився, хоча екран став ще більшим.

Після SGS3 більшість сенсорних телефонів стали схожими на цеглини з малим дисплеєм. Не хочу розпочинати холівар, але айфон, навіть 5-ий, програє у відчуттях і зручності (персонально для мене).

Величезний дисплей - це щастя ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

размер дисплея имеет значение

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а GPS в нём не будет?

в описании нашёл только GLONASS

ясєн хрєн-пєрєц, ще у С3 це все було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а GPS в нём не будет?

в С3 GPS/GLONASS

в С4 только GLONASS в описании нащёл

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а GPS в нём не будет?

в С3 GPS/GLONASS

в С4 только GLONASS в описании нащёл

знайди інше описання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайди інше описання.

ок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якого ж розміру має бути "лапа" щоб було зручно користуватись 5" лопатою

Повністю підтримую Plum'а. У мене теж SGS3 і спокійно користуюсь ним однією рукою (вона в мене стандартна і, цілком можливо, навіть менша за середньостатистичну руку). Він дуже тонкий і, мабуть, саме це є "секретом успіху". SGS4 став ще тонший, але у розмірах ширина-на-висоту на змінився, хоча екран став ще більшим.

Після SGS3 більшість сенсорних телефонів стали схожими на цеглини з малим дисплеєм. Не хочу розпочинати холівар, але айфон, навіть 5-ий, програє у відчуттях і зручності (персонально для мене).

Як то кажуть кожному своє, наприклад мені звичніші не дуже вузькі телефони так, як звик тримати якраз по бокам, а тонкі не дуже зручно :)

"На вкус и цвет все фломастеры разные" І знову ж таки здається за товщиною маніпулюють виробники як якимось супер плюсом апарата, доводячи їх до нерозумно вузького стану що його поклавши на стіл не знаєш як віддерти без ногтів, або інших маніпуляцій, або боїшся покласти в карман, щоб не розчавити :)

Як на мене ідеал телефон з екраном - 4" - 4.3" особливо по габаритам подобається Motorola RAZR M, а для всього іншого має бути планшет :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нові моделі телефонів Samsung підтримують як GPS (в т.ч. A-GPS), так і ГЛОНАСС. Більше супутників - вища точність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все ж S4 обганяє iPhone 5 і той самий хвальоний HTC One! Так що.... Є ті хто неправий!(а хто зараз образився, особливо Deemon (Чекаю від Вас заслужений мінус, бо я старався) - сорі, шукайте правдивішу інформацію бо попросив знайомих перевірити. HTC Onе зі своїм Snapdragon 600 хоч не набагато, але опозорився!)! А за радіо - образливо...(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого такі потужності в телефоні, тільки ігри грати :) Телефон, пошта, скайп, навігація - мені для цього хватає Sony Sola. І повторюсь :)

Ото вже вийшла радість телефонодрочерам :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон, пошта, скайп, навігація - мені для цього хватає Sony Sola.

А тепер запусти це все одночасно на своєму Sony Sola

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Galaxy S4....

Тут вже на горизонті з'явились Samsung Galaxy Mega 5.8 та 6.3 з аналогічними розмірами дисплеїв.

Взяв я в руку свій 7" планшет - мені було б не зручно з нього дзвонити...

Одне питання - НА-ФІ-ГА?!!!

Згадався одразу відомий мем:

Screenshot_48-535x540.png

Для мене ідеальним був 3,5" iPhone 4. Саме те що треба.

Але недавно, я вирішив, що мені треба ТЕЛЕФОН!

Купив Samsung E2202 - ось воно щастя: батарея тиждень, присутній плеєр (якщо десь в дорозі), навіть є можливість 2-гу сімку впихнути

А то зі своїми Galaxy S4 вже всі забули для чого саме потрібен телефон. Як казали в камеді: "у Вас есть дома фотоаппарат? Вы по нему звоните?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НА-ФІ-ГА?!!!

мені треба ТЕЛЕФОН!

"у Вас есть дома фотоаппарат? Вы по нему звоните?"

От же ж гади в Samsung сидять, FunTom хоче просто телефон, а йому насильно впарюють Galaxy S4!

Треба просто телефон -- купуй просто телефон, вибір величезний, чого прийшов тролити в топік про "не просто телефон"? А от я люблю пристрої все-в-одному. то кому гірше від того, що для різних потреб користувачів виробники виготовляють різні апарати? Дістали вже соплі типу "кому воно треба?!", адже хтось купує (дрібниці, якихось 50 мільйонів людей, певно повних придурків, купили S3), значить комусь треба!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не був би то Plum, якби когось не ...

От же ж гади в Samsung сидять, FunTom хоче просто телефон, а йому насильно впарюють Galaxy S4!

... чого прийшов тролити в топік про "не просто телефон"?

Тема про S4, я і висловив свою думку про це чудо техніки.

Треба просто телефон -- купуй просто телефон, вибір величезний

Вже купив! Читати уважніше попередній пост

А от я люблю пристрої все-в-одному. то кому гірше від того, що для різних потреб користувачів виробники виготовляють різні апарати? Дістали вже соплі типу "кому воно треба?!", адже хтось купує (дрібниці, якихось 50 мільйонів людей, певно повних придурків, купили S3), значить комусь треба!

Любіть собі скільки влізе, нічого проти немає. Просто дістало вже те, що любителі адроїда ганяються за кожним 0,1" екрану та додатковим ядром до процесора, і пофіг, що старий апарат більш ніж задовільняє всі потреби

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Набридло -- не читай. Іди читай про гладіолуси і інші в'язані шапочки. Чи теж хтось заставляє?

попереджаю офіційно, що за "телефонодрочерів", "відроїдофілів" і інші подібні слова надалі буду банити всерйоз і надовго, оскільки вважаю це образою інших учасників форуму, а правилами це заборонено.

Тема для тих, кого цікавить цей пристрій. Тебе не цікавить -- проходь мимо, не затримуйся! Чи ти вважаєш обов'язком насрати в кожній темі про кожну річ, яка тебе не цікавить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Набридло -- не читай. Іди читай про гладіолуси і інші в'язані шапочки. Чи теж хтось заставляє?

ага, релігія не дозволяє

Тема для тих, кого цікавить цей пристрій. Тебе не цікавить -- проходь мимо, не затримуйся! Чи ти вважаєш обов'язком насрати в кожній темі про кожну річ, яка тебе не цікавить?

якщо я не помиляюсь, форум для того і треба, щоб кожен бажаючий міг висловити свою думку з приводу конкретної теми

чи це вже заборонено? хто не згідний з вашою думкою - бан?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заборонено ображати інших учасників форуму, тролити і розпалювати холівари. За це і буду банити. Технічний розділ форуму створено для консультацій, для вирішення тих чи інших проблем з технікою, для спілкування людей, зацікавлених у тих чи інших пристроях і т.д., а не для обливання лайном всього, що тобі не за смаком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заборонено ображати інших учасників форуму, тролити і розпалювати холівари. За це і буду банити. Технічний розділ форуму створено для консультацій, для вирішення тих чи інших проблем з технікою, для спілкування людей, зацікавлених у тих чи інших пристроях і т.д., а не для обливання лайном всього, що тобі не за смаком.

Привикайте - це ж інтернет ))) тут якщо когось не пошлють то буде не день.

--------------

По темі

6,3 дюйма це ж просто ппц. я тут тільки що порахував, що різниця в діагоналі між 7 дюймовім планшетом та С4 ~1,8 см.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погано рахував бо в С4 5". А 6,3" це мега і на рівні чуток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мега вже офіційно представлений в двох варіантах 6.3“ та 5.8“, але с4 потужніший.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо, але не суть. У азіатів взагалі пунктик на максималізмі (і білій шкірі, доречі) тому їхню гонку дюймів можна зрозуміти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6,3 дюйма це ж просто ппц

А для когось -- саме то. Якщо людина більше користується інтернетом і іншими сервісами, де потрібен великий дисплей, ніж говорить по телефону, але не хоче носити з собою кілька різних пристроїв, то такий смартфон-переросток може бути дуже непоганим вибором. Тим більше, ніхто поки не скасовував Bluetooth-гарнітури, а з різноманітними сумками зараз ходить чимала кількість чоловіків.

Зрештою, думаю, ринок все розставить на свої місця. Про Galaxy Note теж скиглили, що така величезна лопата нікому не потрібна, а виявилось, що це один з самих популярних смартфонів Samsung після S-серії, при чому не лише в Азії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погано рахував бо в С4 5". А 6,3" це мега і на рівні чуток.

пост номер 38 і нижче прошу перечитати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пост номер 38 і нижче прошу перечитати

я тут тільки що порахував, що різниця в діагоналі між 7 дюймовім планшетом та С4 ~1,8 см.

S4 - діагональ 5 дюймів

7-5=2 дюйма

1 дюйм = 2,54см

Різниця 5,08 см по діагоналі. Що перечитувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...