Перейти до змісту

Єфремов: Референдум можливий, двопалатна Рада дискутується


cemiynick

Рекомендовані повідомлення

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що референдум про долю Верховної Ради – єдиний законний вихід із парламентської кризи.

"Розмови ходять, у тому числі, серед депутатського корпуса, що якщо таке триватиме далі, то із цього треба шукати якийсь вихід", - зазначив він на брифінгу у Верховній Раді.

"Той склад Верховної Ради ніякого виходу не знайде, поки не домовиться. Єдиний законний інструмент у цьому питанні – референдум... За законом про референдум, те, що скаже населення, те має бути імплементовано як закони", - сказав Єфремов.

"Варіанти такі існують. Але, наскільки я знаю, поки жодних рішень щодо даного питання ніхто не ухвалював", - додав він.

При цьому, за словами Єфремова, ідеї про двопалатний парламент – "окрема розмова".

"Це точка зору окремих депутатів, колег, фахівців, юристів і так далі. Говорять про те, що ми можемо скоротити парламент – і, я думаю, це підтримає населення завтра ж", - зазначив він.

"А питання про двопалатний парламент або однопалатний парламент в унітарній державі сьогодні дискутується. І тут ще єдиної точки зору, де переважала б більшість, наскільки я розумію, не вироблено", - підкреслив Єфремов.

Він також виключив варіант складання "регіоналами" депутатських мандатів з метою розпуску нинішньої Верховної Ради й дострокових виборів.

"А навіщо? Ми що, винуватці тих процесів, які відбуваються? Ні. Навіщо нам на себе брати відповідальність за дурні дії, які роблять представники опозиції?", - заявив лідер фракції "регіоналів".

Єфремов також зазначив, що перевибори не підтримується населенням і вимагають "колосальних витрат".

При цьому референдум, за його словами, "значно дешевше", ніж проведення виборів.

"Українська правда"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Симоненко спалил хитромудрую конституционную аферу своих хозяев:

«По информации, которой мы располагаем, они (власть) готовят проведение референдума в ноябре... Очевидно, до ноября они не будут поднимать эту тему, учитывая переговоры с ЕС о подписании соглашения об ассоциации», - сказал он.

По мнению Симоненко, на референдуме будет изменена политическая система страны.

«Речь идет об изменении политической системы и системы выборов, а именно: будет полная мажоритарная система, будет сокращение депутатов почти в 2 раза. Предположительно обсуждается, что округ будет насчитывать 300 тыс. избирателей. Это переход к двухпалатному парламенту и изменение Конституции», - добавил политик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не вірю! Тролять вони опозицію, тролять!...

Мені здається це ти тролиш.

п.с Я знаю точно невозможное возможно (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я счітаю що вони просто одурманені давно перейденою межею безнаказаності. Будь-що і будь-яке майно в країні вони можуть безболісно забрати, будь-кого вони можуть позбутися різноманітними способами, абсолютно всі органи української державності виконують їхні рішення, в будь-який момент вони можуть запровадити побор українського народу навіть за повітря чи дощ (Портнов організує потрібне юридичне обгрунтування).

Скажіть що ж саме не дасть їм змінити конституцію чи вибори чи референдум? Навіть чисто по-приколу вони можуть реалізувати будь-яке рішення.

Державу Україна за нинішнього розкладу, на моє глибоке переконання, здатні врятувати наступні кілька фамілій: коктейль Молотова, автомат Калашникова, суд Лінча.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правду казав Ляшко, „Всіх на вили”, я думаю, що це єдиний варіант виходу з політичної кризи в Нашій Країні. Перевибори парламнту чи референдум нічого не дадуть, до влади прийдуть ті самі люди і будуть робити що хотіти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...