Перейти до змісту

ЦІКАВИТЬ ІНФОРМАЦІЯ ПРО І3 530 s1156

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

проц нармальний,якщо нармальна відяха і хватає оперативки то має дружити...

і якщо матірінка підтримує 1156 соскет

Опубліковано

А чого вирішив з АМД зіскочити ?

не знаю...питання часу!!!в мене було 13 компютерів 2 і них АМД!!Привик до інтела!! :_04: А ЩО?

Зачитайся, а все інше просто байки і флуд

не розумію що цім сказано,???я це читав!
Опубліковано

судячи по твоїх постах ,то ти хочеш один некрофільський ,причому мощніший ,прцесор ,поміняти на вообще мертву платформу1156.:)

Опубліковано

А це?

Висновок

Знайомство з моделлю Intel Core i3-530 залишило лише самі позитивні враження. Поза сумнівами, компанія Intel продемонструвала новий крок в еволюції процесорного виробництва, де вкрай приємним бонусом стало інтегроване графічне ядро.

Оскільки більшість користувачів і досі, збираючи ігрову платформу середнього рівня, задовольняються двома ядрами на CPU, то можна сміло рекомендувати для придбання молодші рішення у форм-факторі LGA1156. Хоча і процесори минулого покоління рівня Intel Core 2 Duo E8xxx досі користуються попитом, але враховуючи їх завищену вартість відносно Intel Core i3 плюс відсутність перспектив розвитку і деяких переваг автоматично робить покупку процесорів/платформ під застаріваючий Socket 775 нераціональною. Хоча виключенням можуть бути лише комп'ютери початкового/офісного рівня.

Щодо різниці у вартості між розглянутим процесором і Intel Core i3-540, то хочеться порекомендувати саме молодшу модель через краще співвідношення «ціна/продуктивність». Крім того процесор Intel Core i3-530 має гарний розгінний потенціал, за допомогою чого можна помітно збільшити продуктивність.

Опубліковано

судячи по твоїх постах ,то ти хочеш один некрофільський ,причому мощніший ,прцесор ,поміняти на вообще мертву платформу1156. :)

Мертва чому??
Опубліковано

судячи по твоїх постах ,то ти хочеш один некрофільський ,причому мощніший ,прцесор ,поміняти на вообще мертву платформу1156. :)

Мертва чому??

тому що процесори для даної платформи вже не випускають і не підтримуються Intel

Опубліковано

Мертва чому??

тому що процесори для даної платформи вже не випускають і не підтримуються Intel

а навіщо ще кращий процесор??шо я не пограю СРИЗУ_3 на ньому+8 гіг озу+ GTX660 2 GB 192BIT на моніторі 22??на високіх налаштуванях?
Опубліковано

А це?

Висновок

...... Крім того процесор Intel Core i3-530 має гарний розгінний потенціал, за допомогою чого можна помітно збільшити продуктивність.

а те що по посилані дата стоїть 05-04-2010 то це нічо.

з того посилання

yVhzi.jpg

Опубліковано

А це?

Висновок

...... Крім того процесор Intel Core i3-530 має гарний розгінний потенціал, за допомогою чого можна помітно збільшити продуктивність.

з того посилання

yVhzi.jpg

Для якіх потреб приднаначена дана прграма??
Опубліковано

]Для якіх потреб приднаначена дана прграма??

Futuremark являлась ведущим производителем компьютерных бенчмарков в мире. Её программное обеспечение используется более чем 250 компьютерными журналами и успешно используется компьютерными игроками; высокое FPS в 3DMark рассматривается среди компьютерных игроков как хвастовство параметрами компьютера, кто использует 3DMark как способ измерить производительность их компьютера относительно друзей.

Опубліковано

Для підрахунку віртуальних "папугайчиків".

Так камінь не новий.

Опубліковано

Так камінь не новий.

ти напевно не зрозумів що Рашпіль хоче ,

він вже має шести ядерний Phenom II x6 1055T ,і непогану материнську плату Asus M5A97 під

Socket AM3+ ,яка підтримує любі процесори на цей сокет ,включаючи FX ,

хоче то все продати і купити материку б\у на сокет 1156 і двух ядерний процесор І3 530 б\у

мало того відеокарту GTX660 2GB 192 BIT DDR5 хоче поміняти щось на б\у типу GTX470,GTX480,GTX570 ,GTX580,щоб йому Crysis 3 літав

бо так йому хтось насоветував ,що потрібно прцесор тільки INTEL (неважно якої свіжості ,і скільки ядер) , і тільки топові карточки(просто деякі люди кажуть шо Топ моделі карт кращі!!) NVIDIA (тоже не важно що топовими вони були три покоління назад)

і ні в якому разі не AMD (но хотілосяб NVIDIA но не Радеон!!),бо Crysis 3 не взлетить .

булоб то 1 квітня . а так .....пічаль.

Опубліковано

Так це ж його особиста справа. Я відповыв на питання ТС, а голова в кожного своя.

знову про:

Шашечки, шашечки...! :D

Опубліковано

Ukrainec, Рашпіль зараз скаже

Шашечки це шо?
:D

він хоче поміняти Тубан на 530, ухахаха, ти що з дуба впав? Навіть я, не такий великий фанат інтела :DD

Якщо вже відео купив, ставиш людське СО на ЦП, женеш його до 3,5 - 3,7 і піде твоя кризаЗ, аж запіщить.

Я собі спокійно пройшов кризісЗ на G860, а тут людям взагалі зносить кришу від неї, навіть не гравши у неї, ухахаха

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...