Перейти до змісту

Шоссе раритет

Рекомендовані повідомлення

Шановні форумчани ! Давно хотів освоїти шосейний велосипед, Та тут і на мтб часу не вистачає , а ще і шосе ... то це взагалі подвійні витрати. Тож моє бажання залишалося, нажаль, лише у стадії мрії. Та нещодавно товариш запропонував мені свого KTM Strada R. Сказав забирай я всерівно не їздитиму.

От став я власником такого чуда :D

post-5504-0-84871300-1364941543_thumb.jp

Насправлі не все так погано як може здатися на перший погляд. Коли вел ще не був в такому жальогідномі стані одного разу я на ньому проїхався. Як виявилося велосипед гарно котиться і досить швидкий , ну тобто мені сподобалось. Велосипед має майже усі запчастини тільки дещо , як на мене, треба обновити. Справа в тому , що в таких велосипедах я абсолютно не розбираюсь, а тому маю кілька запитань!

1. Вкомплекті відсутня касета. Я не знаю яка вона повинна бути і чи можливо таку знайти, можливо можна якоюсь іншою замінити. Ось її посадочне місце

post-5504-0-67164400-1364941920_thumb.jp

2.Обода.

post-5504-0-88373900-1364942154_thumb.jppost-5504-0-73596600-1364942177_thumb.jp

Я так зрозумів що вони були під якісь "трубки" та я хочу замінити на звичайні. Тож на що звернути увагу? Які шукати ? якмй діаметр обода?

3.Педалі.

post-5504-0-78046400-1364942354_thumb.jp

Хотілося б щось типу контактів. вони ж є спец для шосе? Туфлі я маю :90:

Начебто усі питання

Якщо у когось є щось підходяще то придбав би тіко багато грошей витрачати не збираюсь.

А якщо якась добра душа віддасть за сік/пиво то змене велике дякую і звісно сік/пиво :beer: :beer: :beer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрію, хочу познайомити тебе з одним велосипедистом-ветераном. Він просто марить шосерами, особливо старими. Та й запас колишніх велозапчастин у нього найбільший у місті

Будеш мати час - дзвони і я вас познайомлю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відсутня касета, і дивлячись на стан втулок на колесах і добре що відсутня. Оскільки далі в пошуках обода, то краще замінити відразу колеса.

В неділю купував собі заднє колесо на старому ринку, 150 грн, на ньому буде така ж сама різьба під касету. Окремо докупиш касету 6-7 зірок, накрутиш на колесо і буде щастя, тільки така маніпуляція вимагає одночасної заміни ланцюга. Колеса шукати на 28'', ширина обода під клінчер на базарних дешевих колесах 23-25 мм. На фото вино що також на вистачає гальмівних колодок, докупити обов'язково. По педалях, дивлячись які шипи на туфлях.

Маю багато всякого барахла, можу допомогти порадами, вчора якраз тільки дозібрав шосера, все працює супер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там не кассета будет, а втулка резьбовая, под трещетку. Трещетку с шоссейным расчетом нужно будет еще поискать, либо ездить на байковской. Обода менять на камерные. С трубками не стоит и начинать морочиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б тобі порадив взятися за цього апарата і зробити з нього робочу машину.. але встановивши туди сучасні деталі.

Це звісно якщо хочеш потрахатись... )))) А якщо хочеш по справжньому потрахатись.. то пиведи його в у оригінальний стан.. пофарбуй, зроби всі наклейки, покрий лаком.. Заміни тільки обода.. бо трубки канєш параша.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні , сучасні деталі ставити я не буду. Воно того не вварте , я вже пробував. хочу залишити оригінальні деталі. Над покраскою думав та цього сезону цим не займатимусь. Зараз мета це поставити його на колеса і їздити а потім довести приблизно до такогоpost-5504-0-19924800-1364978984_thumb.jp

Так щодо ободів Dimaxa казав це мають бути 28 дюймові буду такі шукати.

Ну а касета на скільки зірок має бути і скільки зубів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 по ходу зубів... тьфу ти.. всмислі зірок.))

да 28.. 13-15 мм обода.

В мене був схожий вел.. запаришся ти кататись без гальм майже.. і з перемикачами-манетками на рамі. )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так щодо ободів Dimaxa казав це мають бути 28 дюймові буду такі шукати.

28 дюймов и у Украины, и у найнера. Тебе нужно искать шоссейные, самые узкие. Обрати внимание на это, Лекс тебе ширину писал. Сомневаюсь, что на рынке такие можно купить. Но, хз. То же самое и с резиной.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13-15мм на ринку однозначно не знайти, мінімум 23 я знайшов, тріщотка під шосейний розрахунок теж знайти практично не реально, відразу ставити байківську і не морочити собі голову, гальма можна і Alhonga вцепити, максимальна схожість з тими, що на фото гарантована.

простіше в мене Старт-шоссе купити і написати на ньому КТМ

H0NWYHQ11QU.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...