Перейти до змісту

А ви робили балкон?

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Весна "прийшла". Купив вєлік. Квартира мала, балкон поганий.

Вирішив зробити балкон, щоб там можна було тримати два вєліка (бо ж дружина собі захотіла ))) ).

Допоможіть з питаннями:

1. Порадьте кантору, де можна нормально зробити балкон. Де ви робили і залишились задоволені.

2. Якщо у вас на балконі вєлік живе, то на шо краще звернути увагу при замовленні обновки?

Дякую.

Опубліковано

Весна "прийшла". Купив вєлік. Квартира мала, балкон поганий.

Вирішив зробити балкон, щоб там можна було тримати два вєліка (бо ж дружина собі захотіла ))) ).

Допоможіть з питаннями:

1. Порадьте кантору, де можна нормально зробити балкон. Де ви робили і залишились задоволені.

2. Якщо у вас на балконі вєлік живе, то на шо краще звернути увагу при замовленні обновки?

Дякую.

Якщо хочете зберігати залізних конів, то 100% вагонку не кладіть.

Опубліковано

то 100% вагонку не кладіть.

а що, перепрошую, у Вашому розумінні "вагонка" ??

Вагонка - тонка обшивальна дошка, продукт переробки деревини. Товщина, як правило, не перевищує 22 мм.

Виробляється з обрізної дошки струганням однієї або двох сторін і вибірки з бічних поверхонь чверті (фальцювання) або шпунту (шпунтовка). Буває дерев'яна і пластикова вагонка (я якраз про неї) . Пластикова вагонка не втрачає свої якості від впливу сонячних променів та вологи, не піддається корозії й гниттю. Термін її служби становить 25-30 років. Вагонка з дерева служить близько 15-20 років. Термін її служби збільшить обробка від комах та грибків, а також покриття тонувальним антисептиком. Захисне покриття зазвичай наносять при виготовленні, але існують і спеціальні лаки, якими можна провести додаткову обробку.

http://www.google.com.ua/search?hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1407&bih=787&q=%D0%B2%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%B0&oq=%D0%B2%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%B0&gs_l=img.3..0j0i24.1354.7634.0.7739.22.13.4.5.7.2.241.1270.0j4j3.7.0...0.0...1ac.1.7.img.J8beLQONfks

Опубліковано

пластикова вагонка (я якраз про неї)

ну, це не зовсім вагонка.

А про дерев'яну я знаю. І про МДФ і т.д. От пластикову не рекомендую Смердить вона на жарі.. а мене мдф на лоджиї. Гуд. Робив сам.

Опубліковано

пластикова вагонка (я якраз про неї)

ну, це не зовсім вагонка.

А про дерев'яну я знаю. І про МДФ і т.д. От пластикову не рекомендую Смердить вона на жарі.. а мене мдф на лоджиї. Гуд. Робив сам.

На рахунок запаху, не погоджусь. У мене один з балконів обшитий пластиковою ваганкою, і запахи взагалі відсутні.

Можливо, це ще залежить і від якості.

Опубліковано

Отто, посміхнули ви мене ))) дякую. А й справді, дякуючи тій темі я взяв для себе багато цікавого і зробив висновок. І саме тому купив велосипед, щоб мандрувати. Хай для початку так. Квартира, де я зара живу — це малосімейка. Балкон ще за Хрущова робився, того є потреба в ремонті.

А хата.... ну в мріях. Якщо велосипед дозволить економічні подорожі то можливо вийде назбирати і на хату )))

По темі: в мене не сонячна сторона, тому питань з запахом, напевно, не має бути таких гострих.

Опубліковано

Якщо велосипед дозволить економічні подорожі то можливо вийде назбирати

Ключові слова. Вєлік, як я зрозумів, потребує постійних вкладень і вдосконалень. При чому немалих. Чим дорожчий ієлік - тим дорожче його обслуговувати. Як з авто.

Щодо балкона, я обшивав МДФ, Інструкції є на Ютубі навіть :)

Є тема десь. можна пошукати на форумі її.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...