Перейти до змісту

Мобильник за 25 долларов

Рекомендовані повідомлення

Разработчик чипов NXP заявила, что до конца этого года начнет поставку для Samsung ультрадешевых чипов для мобильных телефонов. Это позволит корейской компании поставлять на рынок мобильные телефоны по цене около $25(!).

Технология производства мобильных терминалов на одном чипе стала доступна NXP после покупки в этом году Cellular Communications Business.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда... я чомусь думаю що там буде такий телефон, що хай вони краще ним самі користуються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда... я чомусь думаю що там буде такий телефон, що хай вони краще ним самі користуються

да чого там, зроблять просто для того щоб подзвонити/прийняти дзвінок і відправити/отримати повідомлення і все, ніяких інтернетів і т.д. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічого-нічого. Якраз хфайний телефончик для активного відпочинку. Загубив не біда завтра новий купив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такий телефон годиться для другої сім карти на якій тільки дзвониш і пишеш смс, а для постійного користування такого телефончика буде мало :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такий телефон годиться для другої сім карти на якій тільки дзвониш і пишеш смс, а для постійного користування такого телефончика буде мало
Доречі для цього нього і придумали напевно :):)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цей телефон буде користуватись попитом у людей старшого віку................

їм просто іншого не треба

а + в тому що такі телефони не будуть красти(ІМХО)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я досі не можу знайти ідеальний телефон для свого батька. Йому потрібен телефон, який буде мати недешевий і солідний вигляд, якісні матеріали і зборка, великий дисплей з мінімумом інформації і дуже великими буквами (в батька поганий зір, багато дрібного він не бачить, а у всіх нових телефонах, особливо дорогих, все дрібненьке), зручна клавіатура з добре рознесеними клавішами (особливо "зелена" і "червона" клавіші), які тактильно добре відчуваються. З функцій потрібні можливість дзвонити, зручна телефонна книжка з великими буквами, можливість ставити mp3 на дзвінок, бажано щоб на кожен запис в телефонній книзі можна було ставити іншу мелодію, ну і може бути камера. І ВСЕ. Більше не потрібно нічого.

Нарахунок дисплея це взагалі проблема. Більшість виробників чомусь думають, що якщо збільшили роздільну здатність дисплея, то обов'язково все зробити дуже дрібним щоб на дисплей побільше всього влізло. Всі значки в інформаційному рядку (прийняті СМС, рівень зарядки батареї та сигналу антени, пропущені дзвінки і т.д.) такі що і з добрим зором треба придивитись. В старих нокіях інтерфейс був найбільш зручний для людей зі слабким зором -- індикатори зарядки і рівня сигналу по боках екрану на всю висоту, годинник більш-менш крупний, меню відображалось великими іконками з досить крупними підписами, один пункт на екран, і листалось тільки вверх/вниз, клавіш був необхідний мінімум. Але яксравість і якість дисплею на той час залишали бажати кращого ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобі треба телефон на вінмобайлі і зробити хоумскрін під себе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АГА, ЩАЗ! :)

Батько навіть СМСки не вміє відправляти, і вчитись не хоче -- воно йому не потрібне. От і прикинь, що він зробить з тим телефоном на WM в перший же день, як тільки там "вискочить" щось не зрозуміле для нього ;) Так що йому потрібер ПРОСТО ТЕЛЕФОН, з мінімумом функцій і наворотів, простий до неможливого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

телефон на вінмобайл простий поки не почнеш ставити різні програми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене були телефони на вінмобайл і я чудово знаю що це таке. Фіг там він простий! Особливо коли зір такий собі. Будь-яка нокія буде значно простіша для старшої людини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так що йому потрібер ПРОСТО ТЕЛЕФОН, з мінімумом функцій і наворотів, простий до неможливого.

это либо Нокия 1110.

либо что-то, у чего функции просто использовать не будешь.

посмотри СонЭрик К320 например

стоит в районе 100 долларов...

выставить там шрифт покрупнее и все. ;)

ЗЫ: иногда нужен (особенно для родителей) телефон с функциями: принять звонок, позвонить №1, №2. и все

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шура, якщо ти пропонуєш Нокія 1110 або сонєрік К320, то ти не зрозумів. Я ж писав, що "потрібен телефон, який буде мати недешевий і солідний вигляд, якісні матеріали і зборка, великий дисплей". Як-не-як, батько директор фірми, і телефон повинен відповідати статусу. Дисплей бажано TFT (не STN або UFB, як в дешевих моделях).

Поки я взяв йому Nokia 6280, але не дуже він зручний, і знов таки всі написи дуже вже маленькі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З телефонами "для батьків" дійсно проблема. В мого батька також з зором не дуже добре. Не розумію, чому виробники не звернуть увагу на це? Невже так складно зробити телефон, який би мав зручну клавіатуру, міг приймати дзвінки, номери набиралися б по "гарячим клавішам", зображення на дисплеї було б крупне і легко читалося без окулярів. SMS хай також буде. Інколи може пригодитися. Тато мені одну смску вже прислав :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З телефонами "для батьків" дійсно проблема. В мого батька також з зором не дуже добре. Не розумію, чому виробники не звернуть увагу на це? Невже так складно зробити телефон, який би мав зручну клавіатуру, міг приймати дзвінки, номери набиралися б по "гарячим клавішам", зображення на дисплеї було б крупне і легко читалося без окулярів. SMS хай також буде. Інколи може пригодитися. Тато мені одну смску вже прислав :-)

а такий Siemens CX70,не підійде post-533-1189280680.jpg,там щрифт ще більший можна виставити,ніж на картинці.або BenQ-Siemens S81

дисплей TFT, 30x40 мм цветной 176x220 пикселей 262k цветов post-533-1189281118.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Siemens? Ні-ні, дякую. Сіменс як виробник телефонів вмер для мене після того, як зняв з виробництва SL45i

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шура, якщо ти пропонуєш Нокія 1110 або сонєрік К320, то ти не зрозумів.

...

Поки я взяв йому Nokia 6280, але не дуже він зручний, і знов таки всі написи дуже вже маленькі

вот как раз хотел сказать про слайдер. :D

чем хорошо, как мобильник с "двумя кнопками для родителей" - у слайдера с сложеном состоянии не намного их и больше ;)

неудобен - из-за формфактора или по другим причинам?

надписи вообще? неужели размер шрифта не выбирается?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та всі написи, всі повідомлення системи. Наприклад мій батько без окулярів не відрізнить "Клавіатуру заблоковано" від "1 пропущений дзвінок", так само він не бачить толком хто дзвонить. В телефонній книзі орієнтується в основному по пам'яті -- скільки разів в яку сторону натиснути.

Він погано бачить те що близько від нього. Як каже він сам -- "Я бачу добре, тільки руки трохи короткі" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...