Перейти до змісту

На 40-вому міліція

Микола Тарасенко

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Купа молодих людей, ще десь години 4 чи 5 була біля бару "Магнолія". Щойно їхав додому - стоїть кілька міліцейських "бобіків" недалеко звідти. Хтось щось чув?

Опубліковано

да напевно столи всі зайняті, і гостям з вулиці це не сподобалось...

будемо надіятись що все там добре.

Опубліковано

так так, якісь невідомі РОКЕРИ давали в Адреналіні концерт, а потім пішли пиячити в Магнолію, де поводилися дуже некультурно і "по дибільному" чим і заважали іншим відвідувачам...

пізніше їх просто вивели на вулицю і віддубасив народ, а міліція їм допомогла...

headbanging1.jpg

Tarzanych,

допомогла бити готів-панків. словами видно не дійшло....

знайомий заходив з дівчиною, говорив там неможливо було сидіти...

Опубліковано

На афішах знайшов тільки дискотеку, і караоке-концерт

Взагалі, тенденція мене не радує. То адвентистів, які нікого на концерті не чіпали, побили, то зараз якась незрозуміла ситуація

Опубліковано

гопи такі гопи

мєнти такі мєнти

п.с. але ж місце вони знайшли.. все рівно, що білому мажору у Квінсі зайти у бар і сказати «ей, нігери».

Опубліковано

Рок-фестиваль був у Сучаснику.

А бидлота з сукасємками і сишиш-л зібралась в районі Гамнолії, Салюту та Сучасника (це все одне приміщення) нарізала круги і тусила там з 6ї години: біля Салюта, на зупинці, за аркою. За неофіційними даними... биків було біля 60-70. Це за станом на 7-му вечора.

Орги теж "молодці". Придумали на 40-вому, де тим гопгівном кишить як у гноївці.. робити рок-концерт.

І тут у мене фраза: А Я Ж КАЗАЛА, МЛЯТЬ!

Але ніби грамотно розрулили все.

Опубліковано

«Гопники» зірвали вситуп музикантів у Луцьку

Сьогодні, 16:27

У Луцьку уже втретє «прогримів» фестиваль важкої музики «Плацдарм». Проте виступ хед-лайнерів довелося припинити через можливу сутичку між учасниками фестивалю та «гопниками».

Третій рок-фестиваль «Плацдарм» відбувся учора, 30 березня у клубі «Сучасник», що знаходиться у Луцьку на вулиці Конякіна.

Учасники та гості фестивалю мали можливість «відірватися» під музичні гурти «Double Bubble» (Тернопіль), «Залізний Хрест» (Львів), Jackson Crack» (Луцьк), «Man Gust» (Рівне), «та «По ту сторону» (Рівне).

А ось «родзинка» - фестивалю київська музична формація «Веремій» - встигли зіграти лише дві пісні.

У зв’язку із можливим виникненням бійки правоохоронцям довелося попросити організаторів припинити концерт, адже біля приміщення зібралася велика «зграя» представників субкультури, яку серед молоді називають «гопниками».

Нагадуємо, що і минулий «Плацдарм» не обійшовся без прикрих випадків. Бійка спалахнула після виступу музикантів з гурту Nuteki

(с)

Опубліковано

нормальне фото і на ньому правильно підмічено... на гопоту там схожий хіба хлопець у червоній куртці з кепчиком

Опубліковано

нормальне фото і на ньому правильно підмічено... на гопоту там схожий хіба хлопець у червоній куртці з кепчиком

Так я ж про фото у статті - що воно у самій статті як добрий вечір. А тут все правильно бордівці пишуть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...