Перейти до змісту

Ідея на рахунок "встрічників"

LinerLutsk

Рекомендовані повідомлення

Я бачив багато відео, багато скарг на рахунок "оленів", які іздять по зустрічній смузі, зневагаючи правилами дорожнього руху і зізріла думка..... Може вона і не реальна, але все-таки)))) з фотошопом і корелом не в "кєнтах", так що не судіть строго за пейнт)

А що, якщо на проблемних ділянках дороги понаставити такі "девайси" з гартованого заліза???? Тобто в одну сторону авто проїдуть без проблем, а якщо хтось захоче по зустрічній - шини прийдеться міняти)

tt_800.jpgi.gif

п.с. так, я наївний)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда...

не про те ви думаєте... не як зробити краще всім, а як зробити гірше комусь...

а якщо на своїй полосі яма, що тільки на вертольоті перелитіти, або хтось поламався і не об’їхати і т.д. і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось подібне вже зробили на трамвайних коліях (тіко забу де), по новинах вчора показували.

Там без прокуратури не обійдеться, а тут не захочуть таке робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доволі небезпечна штука, крім того любителі металобрухту швиденько знайдуть цьому застосування.

ІМХО треба лікувати не наслідки, а причини.

В розвинених країнах таким проблем немає бо є служба (ДАІ) котра слідкує за порядком на дорозі (і ями входять в цей перелік), а не тупо косить бабло на асфальті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, по-перше, за день їх тупо загнуть вниз (авто, які будуть їхати "в одну сторону").

Якщо вбудовувати арматуру в "лежачого поліцейського", то будуть коцани людям покришки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, по-перше, за день їх тупо загнуть вниз (авто, які будуть їхати "в одну сторону").

Якщо вбудовувати арматуру в "лежачого поліцейського", то будуть коцани людям покришки.

не загнуть, якщо будуть зі сталі 65Г (ресорно-пружина сталь, яка гнеться і має твердість 61-68 по Роквелу)

про те і йде мова, в інтернетах безліч відео про "встрічників", особливо з мигалками і борзих

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ну нах.

Давай вже краще тупо колію проривати. Щоб з неї не можна було вирулити на зустрічку.

Або посередині дороги ставити забор. Чи дерева садити. Теж щоб на зустрічку не виїжджати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не загнуть, якщо будуть зі сталі 65Г (ресорно-пружина сталь, яка гнеться і має твердість 61-68 по Роквелу)

Якщо будуть достатньо пружні, щоб не загнулись від постіних наїздів, то для зустрічного руху будуть все одно що невеликі камінці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда...

не про те ви думаєте... не як зробити краще всім, а як зробити гірше комусь...

а якщо на своїй полосі яма, що тільки на вертольоті перелитіти, або хтось поламався і не об’їхати і т.д. і т.п.

я про ями не говорив, ями тра латати, а говорив про ті випадки, які ви самі бачили , скажімо, в ютубі)))))

Та ну нах.

Давай вже краще тупо колію проривати. Щоб з неї не можна було вирулити на зустрічку.

Або посередині дороги ставити забор. Чи дерева садити. Теж щоб на зустрічку не виїжджати.

думаю так простіше зробити, чим колію рити))))

Якщо будуть достатньо пружні, щоб не загнулись від постіних наїздів, то для зустрічного руху будуть все одно що невеликі камінці.

кут нахилу можна вирахувати оптимальний.... а не такий, як в іллюстрації)))))))

та й взагалі я ж писав - наївний)))) то є флейм)))

а для "мігалочників" на МКАД я б такоє зробив)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Або зробити з авто тролейбуси, як в "Супербратах Маріо" ^_^

Або посередині дороги ставити забор

А на перехрестях - башти з кулеметами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну вот, некоторым есть что поесть)))

Доволі небезпечна штука, крім того любителі металобрухту швиденько знайдуть цьому застосування.

ІМХО треба лікувати не наслідки, а причини.

В розвинених країнах таким проблем немає бо є служба (ДАІ) котра слідкує за порядком на дорозі (і ями входять в цей перелік), а не тупо косить бабло на асфальті.

я живу там, де ДАІ на це не дивиться)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тю, та тут ще ідеально їздять, пролистайте - Иранские правила дорожного движения

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правила? ЛОЛШТО?

722258.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді снайперів найняти, тільки хто на зустрічку виїзджає пуляють у дверку (це тіпа попереджальний постріл), другий раз якщо таке порушення межи очі :)

А так якщо серйозніше, то треба культуру піднімати, а то чомусь багато хто як в своїй державі то і наплює, і насре де захоче, а якщо поїде десь в Європу то сидить там як мишка і боїться щось зробити не те, бо там приструнять і оштрафують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А так якщо серйозніше, то треба культуру піднімати

Цей варіант стосується не тільки доріг ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

i.gif

...

п.с. так, я наївний)

Так, ти дійсно наївний! :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти по Набережній проїдь, не по зустрічній!!!

:0057: хіба почнемо їздити так))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти по Набережній проїдь, не по зустрічній!!!

:0057: хіба почнемо їздити так))))))

"я вас умоляю, как бы не так"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...