Перейти до змісту

Продам дачу масив Озерце!

<<ReAl MaN>

Рекомендовані повідомлення

Продам дачу в масиві Озерце - ділянка 11,7 сотих, 1,5 поверховий дачний будинок, розмір будинку близько 9х6,5 м (встановлено металеві двері, металопластикові вікна, металочерепиця, зовні утеплений пінопластом, всередині поштукатурений, залита стяжка, стеля підбита), на ділянку та по будинку проведено електрику, встановлено ел.лічильник, водяна свердловина, по периметру ділянки залитий фундамент під огорожу, при потребі оформлю всі необхідні документи на ділянку і будинок, ціна 16.000 дол. США, з реальним покупцем торг.

099-33-44-085 посередник Богдан

post-20297-0-82738200-1363699042_thumb.p

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця дача вже тут була від власника.Може хтось знайде тему?

Здається ціна була в 2 раза меньше..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна та сама. Тут: http://board.lutsk.ua/topic/90702-prodam-dachu/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тоді дивлячись на те,що дача вже дуже давно не може продатись,можу порадити продавцю не апати свою тему,а зробити нормальні фото зі всіх сторін будинку,території,кімнат всередині та пояснити людям що з документами і надати загальну інформацію.

Я наприклад хочу продати дачу на Веснянці всього за 1000$,але думаю навіть за такі невеликі гроші без фото і пояснень ніхто не зацікавиться.А тут 16000$...

Вибачте що сую носа,але просто висловив свою думку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порахуй собі вартість .... ділянка в приватній власноті майже 0,12 га, новозбудована дачка 9 *6,5м. ще муха не.... :0134: По всьому переметру діляки залито фондамент з метелевими стовпчиками ... накрита металочерепицею. Мало того проведено електрику та пробита скважина...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тему можна закрити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...