Перейти до змісту

Брутальність!

Iron Death

Брутальність  

37 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Причом тут музика стала агресивною? Смотря які групи слухати. Я знаю дуже багато неагресивних груп. Хотя в кожного це своє поняття. Агрессія була давно.. Грайндкор давно вже грають. Дет тоже. Нада шукать неагресивне. Пост-рок послухайте - і тоді перестанете так думати ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Причом тут музика стала агресивною? Смотря які групи слухати. Я знаю дуже багато неагресивних груп. Хотя в кожного це своє поняття. Агрессія була давно.. Грайндкор давно вже грають. Дет тоже. Нада шукать неагресивне. Пост-рок послухайте - і тоді перестанете так думати ^_^

+1)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ех хлопці,

все одно ми його любимо і будемо любити, навіть якщо там будуть страшні голоси, бєшениє рітми, маски, гров*яра та інше г..но.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чет я не втыкнул, какой такой музыкальный образ? Понятно там шмотки, макияж и причендалы это и есть тот самый образ. Лирика. То же.

Но музыка? Или ты хочешь сказать что в метале больше паряться с соблюдением стиля и не отходят от него ни на йоту?

якраз в металі зачасту наоборот поєднують і експерементують шукають нові образи...

Метал набагато експерементальніша музика ніж Рок, з металом зачасту набагато більше ніж з роком поеднують не рокові стилі! (вобщем експерементує більше ніж рок)

ІМХО Образи в мералі році (в металі особливо) прості, мало не баян :smile-zachot:

тематика доволі заїжджена але все одно цікаво слухати

та й ради музики варто

в металі прості образи ну я б так не сказав в металі зачасту є один образ! назви мені хоч одну хорошу метальову групу що не згадала демонічних перетворень! оце один заїджений образ яким пугають дітей в садочку! Метал експерементуе з образами це я замітив залежно від стилю металу але не завжди...

2 металевої смерті))

+1 за топік.

і -1 за розділення року і металу.

ой як би ти знала шо в металі е таки стилі які до року немають відношення ніякого!

да яскажу шо логічно шо метал пішов від Року далеко...

-1 за розділення року і металу.

раньше тоже так думал, но если ПО СУТИ взять, многие стили метала уже далеко далеко ушли от рока и представляют собой что то вершенно неврорятное и «в себе» ... хотя канешно, по энциклопедии метал это поджанр рока, но так и тот же пинк флойд рок ... хотя ПО СУТИ не рок нифига...

согласен

ужас. звиняйте тьотку за непродвінутість.. шось за прослуховуванням старих добрих хеві метал я й втикнула всякі довбані грайнди (уеее) і пр.

шкода, що чим далі, тим більш агресивна стає музика у даному руслі.

абідна.

на фіга?

Та не аргресивна музика стае а прогресивна!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Корни в своїх дурацьких масках -- це вже занадто

Корн відрізняється хіба що спідницею у Девіса. Мова йшла про Slipknot.

А ще з відомих груп у масках виступають MushroomHead, а в Limp Bizkit гітарист був мальований сантиметровим шаром.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Корни в своїх дурацьких масках -- це вже занадто

Корн відрізняється хіба що спідницею у Девіса. Мова йшла про Slipknot.

А ще з відомих груп у масках виступають MushroomHead, а в Limp Bizkit гітарист був мальований сантиметровим шаром.

йоооооп... з тебе для мене мінус 1.

за Корн.

добре, хоть написала Корн..а не КоЯн ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Джонатан Девис имеет шотландские корни....и сдесь нет ничего такого что он носит шотландскую юбку ;) ....дань предкам))))

а почему бы не написать и KoЯN???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Джонатан Девис имеет шотландские корни....и сдесь нет ничего такого что он носит шотландскую юбку ;) ....дань предкам))))

а почему бы не написать и KoЯN???

то справа в жарті типу такому "слиш, а ти не знаєш, шо ета за автарітєт в луцке аткой паявілсо... на всєї стєнах єво паганяла тарчіт "КоЯн"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

некоторые даже грят от незнания КолЯн)) а не КоЯn))

если фсе надписи на стенках читкать есче не тагое мона узнать...

на соборе написано КоЯn ***** ужаснах... ;)

у мну каг у ярого поклонника ихнего творчества не повернеццо языг тагое сказать))) :)

каг у них поднялась рука тагое написать))) ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

некоторые даже грят от незнания КолЯн)) а не КоЯn))

если фсе надписи на стенках читкать есче не тагое мона узнать...

на соборе написано КоЯn ***** ужаснах... :smile3:

у мну каг у ярого поклонника ихнего творчества не повернеццо языг тагое сказать))) :)

каг у них поднялась рука тагое написать))) :)

мамо, рожіть мене назад)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кагие слова тебя поддали сомнения??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кагие слова тебя поддали сомнения??

абсолютно ніякі.

просто не бачила такого гм гм ..надпису...

вішенка в шокє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

к сожалению есть!!! :smile3:

пусть отсохнет рука писавшего сию строку))) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені коЯн сподобався саме через свою небрутальність, хоча спідниця у Джонатана викликає у декого певні асоціації.

P.S.

Рамон вибач пишу однією рукою ;)

P.Р.S.

Щутка

P.Р.Р.S.

В себе на балконі кілька років тому на стіні надряпав напис KoЯn, слово прикольне, значення взнав пізніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

надеюсь ты напись на балконе делал левой рукой и вверх ногами.....О__о)) ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що за "гоніво" в тлумаченні слова брутальність.

Я не зрозумів,....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що за "гоніво" в тлумаченні слова брутальність.

Я не зрозумів,....

Яке гоніво?

Брутальність всмислі брутальність в рок музиці, а ще всмислі які елементі ви вважаєте брутальними в рок музиці. Чи може Рок музика ваще сплошна брутальність? Кожен висловлює свою думку що він вважає брутальним в цій музиці!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

гітаркє і барабанчики безперечно - приклад можна навести, порівнявши будь-який грайнд з дарк транквіліті)

але взагалі найбрутальнішими вважаю hatesphere - слова у drinking with the king of the dead у поєднанні з мелодією просто брутально виривають брутал з моєї частково брутальної душі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Iron Death,

давй мені сюди суттєву різницю між металом і роком тоді.

Буду просвєщаццо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проголосував за тексти пісень ібо :)

З.І. Вокал...ги...гроулінг і скрімінг - бальзам для душі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давй мені сюди суттєву різницю між металом і роком тоді.

Та якось, наприклад, Mesrine чи The Berzerker назвати роком язик не повертається.

Рок-онсамбль Anal Cunt :):D Інша справа, всякі там Квіни, У-2 та інші Океани Ельзи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та якось, наприклад, Mesrine чи The Berzerker назвати роком язик не повертається.

Рок-онсамбль Anal Cunt <_<:D Інша справа, всякі там Квіни, У-2 та інші Океани Ельзи.

мдя....дуже суттєво.. ;):lol: :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брутальна музика , то поннята відносне в часовому вимірі .На початку 80-х коли ще таке понятя як Metal тільки формувалось і The Number of The Beast -Iron Maiden ще не вийшов  <_<  , і всі меломани були виховані в кращих традиціях хард і арт року (панк ніхто не слухав і за повного примітивізму) ,а до пілорамщиків типу Judas Priest відносились ну дуже скептично , попав до мене вініловий альбом MotorHead 1991 No Sleep Til Hammersmith ,і треба було його продати  :lol:  ,доречі тоді я купив Pink FloydThe Wall за 120 радянськіх рубліків, а тай  MotorHead і за 20 рублів ніхто так і не купив , таму що музика була сильно дика , хто чув той альбом ,там є такий момент,коли Лемі верещить ,як ніби йому яйця в тісках зажали  ;)  , оце було дійсно на той час брутально .

Возив я той вініл в машині біля заднього скла і за пару тижнів зскрутився він в самбреро :D  і повісив я його на цвяшок. а  з конверта вийшов плакат. :lol:

а порівнянно з теперішніми групами той альбом просто детскій лепет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Forever Autumn, а шо тут суттєво пояснювати ? Є, наприклад, транспорт, а є автобуси, є миючі засоби, а є шампуні, є засоби зв"язку, а є телефони, є рок, а є різні "метали". Так зрозуміло ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теорію. теорію мнє.

докладно, а не щоб вилями по воде писяно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...