Перейти до змісту

відео відкритка на емейл?

Factory

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

зацікавили мене розповідями одні льди шо "можна відправлять на емейл відеовідкритки які програюсть прямо на твому емейлі"

це правда чи веселі теревені на тему фантастики?

Опубліковано

брехня. мене тож пробували розводити, але їм троха просвітив про сучасні технології і про те, що задумка }{ерня. Знаю вони просять гроші і розказують про сервера в америці про радужні перспективи через півроку і зарплату яку в Луцьку не заробити.

Опубліковано

Якщо чесно то на цій піраміді справді можна заробляти,

Оскільки знаю вже 2х людей які за 2 місяці вже отримують пасивний дохід!

Але мене цікавить чи можливо відправити на емейл відео відкритку, якшо так підкажіть приблизні шляхи реалізації

Опубліковано

Як на мене, э альтернативи набагато кращі, дешевші. В інтернеті багато інформації, про це що це схема: стань лохом, і найди ще 5, якщо знайдеш - ти перетворишся з лоха на Лоха-менеджера.

Якщо щось говорили за рейтинги, яка ця фірма займає, перевір в неті особисто. Коли взнав що обман, відразу кинув задумку з цим зв'9зуватись.

Опубліковано

Але мене цікавить чи можливо відправити на емейл відео відкритку, якшо так підкажіть приблизні шляхи реалізації

..совсем не палитесь, не :))

лучше скажите кому нужна відео "відкритка" (я такого слова не знаю, "листівка" знаю) на e-mail?

кому нужно "..відправлять на емейл відеовідкритки які програюсть прямо на твому емейлі.." ?

Это дивность какая-то по-вашему? у меня видео, вы не поверите(!), даже прямо в окошке квипа играет! :)) про скайп уже не буду говорить :)

Опубліковано

Блін я намагаюсь вияснити чи можна їхні продукти реалізовати своїми способами а про піраміду забудьте!!!!

Опубліковано

..совсем не палитесь, не :))

лучше скажите кому нужна відео "відкритка" (я такого слова не знаю, "листівка" знаю) на e-mail?

кому нужно "..відправлять на емейл відеовідкритки які програюсть прямо на твому емейлі.." ?

Это дивность какая-то по-вашему? у меня видео, вы не поверите(!), даже прямо в окошке квипа играет! :)) про скайп уже не буду говорить :)

нехай буде по вашому)

відеолистівка так відеолистівка

хтось мені скаже відправити на Email таку річ можливо чи ні?

Опубліковано

1. а смисл з тих відеолистівок?

2. для онлайн є скайп

3. якщо кортить, записав себе, залив на пошту роліка, людина скачала подивилась :)

Опубліковано

3. якщо кортить, записав себе, залив на пошту роліка, людина скачала подивилась :)

может не поместится, или кодеков нужных стой стороны не быть

лучше на ютуб залить, а ссылку в почту

Опубліковано

зацікавили мене розповідями одні льди шо "можна відправлять на емейл відеовідкритки які програюсть прямо на твому емейлі"

це правда чи веселі теревені на тему фантастики?

Якщо мій поштовий сервер тупо не хаває ніяких "відео в повідомленні" - то про що йде мова?

Новий поштовий сервіс? В Гмейла є все. Навіть сумісні документи в ворді! Онлайн. з різних кінців світу.

Тупий поштовик аля Зандербірд хаває в повідомленні картинки. Мабуть, вміє флеш-анімацію.

Що по Вашому "відео-листівка" (відкритка).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...