Перейти до змісту

У Феодосії зіткнулися машина швидкої допомоги й Volkswagen: загинула фельдшер


Ko3bMa

Рекомендовані повідомлення

Вчора, 9 березня, у Феодосії сталося ДТП за участю автомобіля швидкої допомоги й Volkswagen Passat.

Як повідомили в прес-службі кримського управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, Volkswagen Passat й машина швидкої допомоги не розминулися на розі двох вулиць.

В аварії загинула 27-річна фельдшер. 57-річний лікар у важкому стані доставлений в лікарню. Водії обох машин 32 і 57 років і 50-річний пасажир медичного автомобіля госпіталізовані в стані середнього ступеня тяжкості.

Крім того, в лікарню з діагнозом "кома з невідомої причини" доставлений 22-річний пацієнт, який перебував у "швидкій" на момент аварії. Правоохоронці проводять розслідування.

+

CБУ зробила заяву у зв'язку з резонансною ДТП за участю швидкої допомоги у Феодосії

Cлужба безпеки України підтверджує причетність свого співробітника до аварії у Феодосії, в результаті якої загинув лікар і фельдшер.

"9 березня о 14:45 в місті Феодосія на перехресті вул. Сімферопольське шосе і вул. Чкалова за участю співробітника СБУ сталася трагічна ДТП - зіткнення легкового автомобіля і машини швидкої допомоги, в результаті чого загинули лікар і фельдшер швидкої допомоги, інші пасажири швидкої отримали тілесні ушкодження", - заявили в СБУ.

За даним фактом прокуратурою Феодосії зареєстровано кримінальне провадження за ст. 286 ч.2 Кримінального кодексу України, яке буде передано в прокуратуру Криму.

+

«Швидка допомога» з включеною сиреною їхала по головній. За свідченнями очевидців, сирену було чути здалеку, а от вереску гальм - ні. Стався хлопок, і моментально медичний «Рено» перекинувся. Легковик з розбитим капотом стояв біля стовпа, а з мотора йшла пара. Після удару мікроавтобус зім'яло і кинуло на стовпи, в результаті чого були обірвані електричні дроти. Навколо стали зупинятися автомобілі, і водії допомагали вибиратися постраждалим. Спочатку розбили скло «Швидкої», після чого витягнули першу людини. Метал деформувався, і без спецтехніки було не обійтися. Хтось із водіїв намагався регулювати рух на перехресті, так як місце для проїзду було майже перекрите. Крім того, обірвані дроти заважали проїзду автобусів. Незабаром прибула пожежна машина. Люди побоювалися, що міг розлитися бензин і виникнути пожежа. В іншу карету «Швидкої допомоги» перевантажили пацієнта - молодого хлопця, який знаходився в комі. Під'їхали ще декілька машин «Швидкої». Із розбитого мікроавтобуса витягнули двох чоловіків. Одного доправили до лікарні, а другий лежав з вивернутою рукою і кричав від болю. Після того, як йому зробили укол, його також відвезла «Швидка». Потім витягли труп дівчини в медичному халаті і на ношах також завантажили в машину. Після цього прибули працівники ДАІ.

Далі стали розгортатися інші події. Як стверджують очевидці, з легковика вийшов чоловік спортивної статури з масивним ланцюгом на шиї. Він спробував відкрутити номерні знаки, а також хотів відкрити багажник, але у нього не виходило. Це турбувало винуватця аварії сильніше, ніж те, що він тільки що вбив людей. Весь час він розмовляв по телефону.

Потрібно відзначити, що у Феодосії ДАІ перевіряє, як водії транспортних засобів надають перевагу автомобілям з увімкненими спеціальними світловими і звуковими сигнальними пристроями. Водій «швидкої» скаржаться, що їм не поступаються дорогою. За таке порушення ПДР винуватцю загрожує штраф від 510 до 680 гривень.

Утім, більшість водіїв все ж намагаються поступатися.

Як повідомляють джерела, водієм Фольксвагена, який протаранив швидку допомогу, є Михайло Анісімов 1980 року народження, працівник СБУ. Він не тільки намагався зняти номер з машини, але й оперативно видалив свою сторінку в «Одноклассниках».

Утім, кеш google зберіг цю сторінку і її ще можна знайти. Видно, що працівник СБУ також належить до групи «Кіївсько-Новоросійський Окремий Президентський полк». Як заявляють очевидці, тонований легковик рухався зі швидкістю близько 140 кілометрів на годину по другорядній дорозі. У салоні голосно грала музика, яка продовжувала грати і після зіткнення, коли перехожі допомагали вибиратися постраждалим. Свідки також стверджують, що бачили на місці події і начальника феодосійського СБУ. Як стало відомо інформаційному порталу job-sbu.org, його і зараз можна помітити і на деяких фотографіях, у розбитої «Швидкої», які наводяться в Інтернеті.

Як кажуть місцеві жителі, керівництво СБУ виїжджає не на кожне ДТП. Отже, всі припущення очевидців вірні. На наступний же день надійшла інформація, що Михайло Анісімов був тверезий і пройшов експертизу, хоча деякі свідки події стверджували, що він перебував у стані сп'яніння.

У результаті зіткнення загинула фельдшер Берберова Аліме 1986 року народження. Вона тільки в березні вийшла з декрету і прийшла працювати на «Швидку». У неї залишилися маленькі діти. Пізніше в лікарні від травм помер лікар Ігор Сергєєв 1958 року народження.

Ще три людини перебувають у важкому стані. Пацієнт 1991 року народження, якого в комі везли в лікарню, постраждав найменше. Серйозні травми отримав його батько, який супроводжував хлопця. Також у важкому стані - водій «Швидкої».

Варто відзначити, що автомобіль «Швидкої допомоги» був новим. Його виділили місту в жовтні минулого року за президентською програмою, однак фактично станція «Швидкої допомоги» отримала його місяць тому. Новий реанімобіль Reno вважався кращим з всього автопарку медиків.

Це ж яким виродком треба бути, щоб не пропустити швидку <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ж яким виродком треба бути, щоб не пропустити швидку <_<

це тре бути пяним сбушником.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ж яким виродком треба бути, щоб не пропустити швидку <_<

це тре бути пяним сбушником.

чи дипутатом
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В жодній мірі нікого не хочу виправдовувати. Просто з власного досвіду: їду з Ковеля в Луцьк. Десь між Копачівкою і Луцьком мене наздоганяє "швидка" з проблисковими маячками. Беру вправо, пригальмовую, пропускаю, їду собі далі. Якось так вийшло, що запам'ятав номер.

Приїхав в Луцьк, їду по Кривому Валу. Бачу, як та "швидка" стоїть біля "Комп'ютерного Всесвіту", і в неї якісь коробки вантажать.

Я цілком і повністю поділяю необхідність покарання тих, хто не пропускає швидкі, міліцію та МНСників. Але водночас вважаю, що слід карати і тих, хто зловживає наявністю "маячків".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Споримо, що офіційна версія слідства буде типу: "Водій автомобіля Volkswagen Passat в той час, як машина швидкої допомоги тричі сама вдарилась об стовп, перебував у тещі на дачі "на блінах".

ПС. Звиняйте за юмор(.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...