Jump to content

Куплю гальма типу V-brake

Foross

Recommended Posts

Posted

На фото кантеливерные тормоза.

ну я в цьому мало розбираюсь, такі як на фото в мене стояли, але сказали що можна брейки поставити.

Posted

ви-брейки есть у меня, причем, с раздельными ручками (не комбо). хочу 150 гривен за комплект (ви-брейки на обе стороны, две ручки, колодки). если интересно, пиши в личку

Posted

в мене є такі як на фото ,LX чорні ,робочі, колодкі живі, Потрібна одна чи дві сторони?

Posted

дві сторони це тобто перед зад? ато нерозумію.

поламалась ось така штучка, треба замінити, або гальма поміняти.

post-9327-0-08081300-1363011777_thumb.jp

post-9327-0-20188800-1363011796_thumb.jp

Posted

Ви-брейки стоят недорого, жестче, встанут без проблем, но ручки тоже нужно будет поменять. С кантиливерных лучше спрыгнуть. Всеравно придется, рано, или поздно.

Posted

я каристуюсь ,хороші контиліверні просто невбиваємі, але з колодками буває напряг І за той самий діор важчі в раза два ,хоча в даному випадку вага значеення навряд чи має

Posted

а що ручки гальмівні потрібно теж міняти? якщо ставити V-brake? чи старі теж підійдуть?

Posted

а чим відрізняються? я коли брав свій запасний вел там стояли контиліверні тормоза ,передні я замінив на звич вібрейки ,ручки залишив ті самі ,і все прекрасно працює,

Posted

Нового типа, имею ввиду. В кантиливерных ручках трос иначе вставляется и под иным углом натягивается, чем на ви-брейковых.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...