Перейти до змісту

Samsung Smart TV

_sergius

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную в цій темі власникам "розумних" телевізорів від південно-корейського виробника ділитись секретами щодо їх використання, а також порадами для вирішення різноманітних проблем.

Зокрема, маю траблу із приєднанням ТВ до комп'ютера через DLNA, щоби напряму дивитись контент із розшареної папки. Модель UE40ES8007. Спочатку послідував інструкціям, зареєстрував аккаунт на їхньому сайті та встановив Allshare Play. Із таким набором жодних проблем із з'єднанням і відтворенням, але на прогу починає матюкатись система, зависає, плюс процес Allshare завантажує процесор на 100%.

Почитав форуми, така проблема в багатьох виникає. На офсайті із підтримки порадили в таких випадках використовувати старішу версію софту - Samsung PC Share. Встановив, жодних проблем. ТВ та ноут бачать одне одного через домашню мережу. Проте при спробі відтворити відео-файл на телевізорі, вискакує повідомлення, що в даний момент формат не підтримується, а потім з'єднання розривається. Офіційна підтримка в таких випадках радить оновити кодеки, проте це не допомагає.

Спробував Allshare PC S/W. Є зависання системи, проте процесор вже не грузить. Але із з'єднанням та відтворенням ситуація аналогічна із попередньою. Встановив Home Media Server. Теж нічого. Хоча в цій програмі можливостей куди більше, тому полазив в неті в пошуках порад по її налаштуванню.

Можливо в когось теж були такі граблі? Хотілось би почути в яку сторону слід копати.

Опубліковано

Я після покупки одразу теж встановив Samsung PC Share, декілька днів попробував - не сподобалась, порився в неті і натрапив на домашній медіа сервер, особливо нічого не налаштовував, все працює без проблем.

Опубліковано

І жодних проблем? Все відразу запрацювало з першого разу?

Бо як вже писав вище, в мене граблі і з тим, і з тим.

Опубліковано

Теж спочатку грався з Allshare, тупило жостко, бачило через раз, постійно в ручну треба запускати пошук, все як у Самсунга..., залізо наче ок а з софтом біда, як і сам СмартТв. Кинув HDMI від компа і не маю проблем.

Опубліковано

Є хороша альтернатива ХоумМедіаСерверу - ТвонкіСервер http://twonky.com/, http://my.twonky.com/video.

Настройок мінімум і стабільно працює.

В мене НЕ смарт-TV, телік випуску 2010 року Самс С530, то щоб перетворити його в медіацентр я пішов іншим шляхом. Для цього купив наворочений супутниковий тюнер - Openbox S6+, і через нього дивлюсь фільми.

Всі з'єднання смарт-TV із компом звичайно вимагають, щоб останній був включений. Я поступив інакше.

Придбав непогану річ - сторедж NAS D-Link DNS-320, http://www.dlink.ru/.../120/1382.html. Він під'єнується до мережі напряму, через RJ-45. На ньому підняв Торрент-кліент Transmission та DLNA-сервер Twonky.

Тепер на будь-якій торрент-шарі (чи берлозі, чи руторі) вибрав декілька фільмів, поставив на закачку на NAS, виключив комп і спокійно пішов спати (оскільки швидкість інету не дуже велика). На другий день через тюнер під'єднуюсь по DLNA до стореджа, вибираю потрібний фільм - і спокійно дивлюсь. БЕЗ включення компа.

Крім того - сторедж підтримує шару фото та музики.

Таким чином маю Афігенну зручність - доступ до потрібних даних (відео, фото, музика) із будь-якого місця в квартирі - з компа, з ноута чи з планшета.

Опубліковано

І жодних проблем? Все відразу запрацювало з першого разу?

Бо як вже писав вище, в мене граблі і з тим, і з тим.

так, з першого разу і працює вже більше року без проблем

Опубліковано

Теж спочатку грався з Allshare, тупило жостко, бачило через раз, постійно в ручну треба запускати пошук, все як у Самсунга..., залізо наче ок а з софтом біда, як і сам СмартТв. Кинув HDMI від компа і не маю проблем.

якщо є смарт (тобто ясно що є й LAN) то взагалі ніяких HDMI не потрібно )

Windows 7 - файл відео- пкм (права кнопка мишки) - програти на Вашому пристрої все )

Опубліковано

Samsung UE40ES7000 привіт потрібна прошивка оригінальна допроможіть !!!!!дякую...

в Google вас забанили ?
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Перепробував купу різного софту, маючи надію знайти альтернативу для самсунгівської проги, але віз і нині там. При чому по відгукам із форумів, не в одного мене така біда. Ці йолопи мало того що нормальну програмуліну зробити не можуть, так ще й по ходу блокують роботу інших. Бо в мене не відтворюються файли через жоден сервер, крім їх рідного. Хоча ТВ сервак бачить без проблем.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Після неодноразових спроб пошуку щастя в самсунгівському сапорті, довелось повернутись до того з чого й починав. У них на всі питання одна відповідь - не знаємо, має все працювати, і т.п.

Випадково натрапив на прогу TheDark SmartTV Media Center/Server. Вчора встановив, радості немає меж. Єдина програмуліна, яка стабільно працює як на телевізорі, так і на ноуті. Можливо, для декого це теж стане панацеєю.

Опубліковано

Samsung UE40ES7000 привіт потрібна прошивка оригінальна допроможіть !!!!!дякую...

Samsung Smart TV 2012

http://lutsk.vol.sla...ev-ID6jGGr.html

також займається супутниковим телебаченням і установкою кондиціонерів, кому потрібні контакти прямі до майстра, пишіть в приват відповім....

• 5 місяців потому...
Опубліковано

а хто підкаже, яким чином організувати перегляд IPTV на телевізорі Samsung марки D використовуючи його з’єднання по LAN з роутером та компом що має вихід в інет. Оскільки сильно в цьому не розбираюсь, то уявляю схему наступним чином: на телевізорі заходимо в потрібну менюшку де міститься плей-лист каналів і через даний плей-лист і переглядаємо IPTV на телевізорі... Ось тут розписано як це зробити, але наскільки я розібрався то і інет має бути від Крістала.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...