Перейти до змісту

Допоможіть з назвою. Терміново!

Forever Autumn

День і назва передачі  

34 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

"Доменна піч"

Типу: "Сьогодні в нашій печі буде плавитись важкий метал у виконанні ......." "Завантажуємо першу партію залізяччя - композиція ........... команди................до вашої уваги"

А ведучі - то стаханівці. АБо сталевари!)))))) круть)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 101
  • Створено
  • Остання відповідь

А мо HeavyКраляХвиля?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Охх)))) Бордівському креативу немає кінця-краю! Ви круті )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сталева набойка )) мля)))) на каблуку)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... в мене питання - а яка композиція планується запуститись першою? так би мовити - хто відкриє нову хвилю?

і які саме метал гурти плануються "прокручуватись"? хоча б приблизно. метал - он же разний )

можливо, ще з такої точки зору підходити до визначення назви передачі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Металева Земля (Волинь)(Україна)" :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... в мене питання - а яка композиція планується запуститись першою? так би мовити - хто відкриє нову хвилю?

і які саме метал гурти плануються "прокручуватись"? хоча б приблизно. метал - он же разний )

можливо, ще з такої точки зору підходити до визначення назви передачі...

Від класичного року, хард-енд-хеві тощо до блек металу )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... до блек металу )))

в нас таке пустять в ефір ?.. хм...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Емм... взагалі-то таке ВЖЕ ПУСКАЛИ в ефір починаючи з 2012-ого року

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, яка назва перемогла?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще поки що жодна :-). Але схиляємось до Сталевого дощу чи сталевої леді :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сталева набойка

Головне у другому слові букви не переставити )) Хоча...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від класичного року, хард-енд-хеві тощо до блек металу )))

зрозуміло.

мені от чомусь подумалось таке:

Тернова стежка

зараз слухав Blind Guardian, то ще так подумалось: "ну що ж, вирушаймо в наш далекий путь. і першим по терновій стежці нас поведе сліпий провідник (опікун)..."..."а на переправі нас чекатиме...(хтось там чекатиме наступний в трек-листі)".

з вами була я, а МоррисонГотовНамУлыбаться

і так далі бла-бла-бла ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хіба не мона записати експерементальний перфоманс програми і оприлюднити тута? назва сама інтуїтивно та природньо народиться,або прийдется зробити аборт, чи назві,чи проекту (вибачте за порівняння) .

Нереально дати влучне та справжнє ім'я, не будучи родителями та вихователями, а просто запитувати думки чужих людей. імхо..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гєтто, ти як завше, іскромьотєн і гєніалєн. Але тут не в том СОЛ)))) Вибрати назву інтуїтивно, і танцювати вже під неї - адже танцювати можна куди хочеш хоть вальсом, хоть полькою, хоть ча-ча-ча :)))

А не розповісти усім, що ж то таке має бути. Не нана заганяти людей у їх творчості (адже те, що тут - то творчість чистої води/гону/приколу/старань тощо) у якісь капєєєц які рамки :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Локомотив свободи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Локомотив- взагалі чотко ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу вам так. Планета Залізяка - це просто шик!

До речі, як тільки знайдеться спонсор, будемо починати. Запрошую і бордівців до створення окремих передач у ячкості співведучих про свої улюблені гурти - це без жартів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу вам так. Планета Залізяка - це просто шик!

Остаточний варіант?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запрошую і бордівців до створення окремих передач у ячкості співведучих про свої улюблені гурти - це без жартів.

Круто!!! Я б зацінив передачку про Limp Bizkit. "А далі в ефірі Limp Bizkit - Hot Dog" :0155::0123::_42: . Такого на українських хвилях FM я ще не чув. Це було б :_25:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Круто!!! Я б зацінив передачку про Limp Bizkit. "А далі в ефірі Limp Bizkit - Hot Dog" :0155::0123::_42: . Такого на українських хвилях FM я ще не чув. Це було б :_25:

А яким боком має відношення Limp Bizkit до залізної музики ?

це потрібно в програму ,,Певци разговорного жанра,,

я так і собі уявив зразу - Venom ввів в штат DJ-я

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А яким боком має відношення Limp Bizkit до залізної музики ?

це потрібно в програму ,,Певци разговорного жанра,,

я так і собі уявив зразу - Venom ввів в штат DJ-я

Ну фігасє... Фред Дарст змішав важкий рок з хіп-хопом (при чому той самий хіп-хоп виражається виключно в куплетах, аж ніяк не в структурі пісень і в музиці) а Уес Борланд один з найкращих гітаристів в історії, і робить саунд бізкітів впізнаваним саме він.

Рэп-рок[1]

Ню-метал

Рэп-метал[1]

Фанк-метал[1]це не залізо? Я щось попутав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ладно ,тема чужа і не про стилі,флудить не будем ,зроби нову тему і просвіти безграмотних :)

хоча такі теми вже були ,пошукай на форумі.

PS. по твоїй логіці Лепс тоже співае метал ,бо в його голос хриплий і похожий на голос Лемми Килмистера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ладно ,тема чужа і не про стилі,флудить не будем ,зроби нову тему і просвіти безграмотних :)

хоча такі теми вже були ,пошукай на форумі.

PS. по твоїй логіці Лепс тоже співае метал ,бо в його голос хриплий і похожий на голос Лемми Килмистера

ТС вибач за оффтоп, але я не можу змовчати. Як кажуть в шустера, одна теза.

Рок, я тебе прошу, не мели дурниць! Лепсу на відміну від Бізкітів не світить збирати десятки тисяч людей на найбільших рокфестивалях світу! Не суди по 2-х піснях, які ти чув по телевізору, про творчість всієї групи. Я можу перечислити всі їхні альбоми та пісні, в порядку розташування. Я знаю всі композиції які не увійшли у їх альбоми. Тобі легше буде довести папі римському що бога нема, ніж те що ти хочеш довести мені!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...