Перейти до змісту

Товари з Республіки Польщі

tanetka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привезу із Польщі товари.

На скільки ми знаємо, багато з того, що ми можемо купити на українському ринку не найкращої якості. По цій причині, під замовлення можу привезти з Польщі речі, які Вам необхідні. Чи це техніка, чи продукти, товари з дьюті фрі та інше. Можлива поставка оптом під роздрібний продаж.

Горы двигает тот, кто верит.

Дэвид Д. Шварц

Я верю в человека. Я верю в его добрые помыслы. Я верю, что все мы пришли для того, чтобы творить добро. И если мы будем это делать, будем все вместе, то нас ждет успех.

Жан-Бедель Бокасса

Опубліковано

Так гарно почали, і так ніачом малоінформативно.

Орієнтовні ціни на послуги, % до вартості скажімо цифротехніки, чи на продукти харчування?

Як розраховується оплата на габаритні, важкі речі?

Та і контакти, врешті, ж якісь для звязку

Опубліковано

Вартість послуги? Територіально наскільки "глибоко" в Польщу "занурюютесь"? Скажімо, один невеличкий пакунок вагою кілограма 2 і розміром з мікрохвильовку?

Опубліковано

Для кого малоінформативно, додам інформацію.

1. Щодо контактів, то пишіть в особисті повідомлення, а там обміняємося і контактами.

2. Вартість послуги не можна сказати, саме через загальність оголошення і малоінормативність. Я не робила акцент на якомусь товарі. Можу сказати лише коли знатиму, що саме вас цікавить. Якщо, наприклад, один предмет, то і ціна просто за доставку (договірна, залежно від товару). Якщо постійна співпраця з доставки оптом товарів, то і ціна варіюватиме.

Опубліковано

Сколько будет стоить доставка акриловой ванны 180/80, вес около 25 кг?

И сколько, к примеру, продукты питания(упакованные не скоропортящиеся) общим весом 300кг (в объёме приблизительно 1м.куб.)?

Опубліковано

И сколько, к примеру, продукты питания(упакованные не скоропортящиеся) общим весом 300кг (в объёме приблизительно 1м.куб.)?

відповіла в повідомлення

а в тему важко відповісти?

Опубліковано

відповіла в повідомлення

а в тему важко відповісти?

виходить, що важко))))) я не можу в день написати більше двох повідомлень, по цій причині і веду переписку в повідомленнях

Чем человек умнее и добрее, тем больше он замечает добра в людях.

Блез Паскаль

Опубліковано

виходить, що важко))))) я не можу в день написати більше двох повідомлень, по цій причині і веду переписку в повідомленнях

чекаю відповідь приватно

Опубліковано

Щодо прайсу, то з четверга скину ціни на продукти першої необхідності. а ви можете написати, що кого цікавить в першу чергу.

Опубліковано

Є в наявності Німецька мелена кава 500г. - JACOBS KRONUNG,

Ароматна кава - ідеальне рішення

для смачного початку дня.

Пробудити вас і дає енергію.

Велика пачка - 500 гр.

Ціна 50 грн.

http://img15.allegro...7/87/3017878780

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Танетка, ну Ви хоча б відповідали на запитання,а то в профіль навіщось зайшли і що далі? 2 дні пройшло з того часу,коли я задала питання іна сайті Ви були. якщо так відноситись до збирання замовлень, як же Ви їх тоді будете виконувати?

• 2 місяця потому...
  • 9 місяців потому...
Опубліковано

Привезу із Польщі товари.

На скільки ми знаємо, багато з того, що ми можемо купити на українському ринку не найкращої якості. По цій причині, під замовлення можу привезти з Польщі речі, які Вам необхідні. Чи це техніка, чи продукти, товари з дьюті фрі та інше. Можлива поставка оптом під роздрібний продаж.

Горы двигает тот, кто верит.

Дэвид Д. Шварц

Я верю в человека. Я верю в его добрые помыслы. Я верю, что все мы пришли для того, чтобы творить добро. И если мы будем это делать, будем все вместе, то нас ждет успех.

Жан-Бедель Бокасса

http://allegro.pl/alufelgi-r17-5x114-3-hyundai-santa-fe-i3991639897.html

в ЛС

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...