Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановне панство, підскажіть будь ласка чи можливо "подружити" (щоб коректно працювало) наступні компоненти ?!

- манетки Deore SL-M590 (3х9)

- Задній перемикач Shimano DEORE XT RD-M773 (3x10)

- Передній перемикач Shimano XT FD 771-10 верхний хомут (3х10)

- касета Shimano Deore HG50 (9 Speed)

- шатуни Shimano Alivio FC-M431

- цеп Shimano Deore HG53 (9 Speed)

буду вдячний за відповіді та поради.

Опубліковано

А для чого юзати таку солянку?

- манетки Deore SL-M590 (3х9)

- Задній перемикач Shimano DEORE XT RD-M773 (3x10)

Це працювати не буде... шукай перекидку на 9.

Опубліковано

- манетки Deore SL-M590 (3х9) - Задній перемикач Shimano DEORE XT RD-M773 (3x10) - Передній перемикач Shimano XT FD 771-10 верхний хомут (3х10) - касета Shimano Deore HG50 (9 Speed) - шатуни Shimano Alivio FC-M431 - цеп Shimano Deore HG53 (9 Speed)

:0072: ну і ще Facepalm чим ти керувався коли ці деталі купував? взагалі разом це все може в паралельному вимірі і працюватиме але не тут

Опубліковано

YUR4IKLIM, там вообще другой шаг. но есть хорошая новость - перекидка Shimano 10-sp нормально работает с 9-скоростными манетками SRAM. а вообще, у меня есть на продажу манетки Shimano SLX 3x10, вдруг заинтересует - пиши в личку

ps. перекидка XT на 9 скоростей тоже имеется :smile3:

Опубліковано

кстати, кроме явных проблем, тут есть еще неявные, но с которым я столкнулся когда делал 2x9 из остатков 2x10. передняя перекидка от 10-скоростной системы имеет чуть уже рамку и 9-скоростная цепь будет чиркать. но, если и цепь купить 10-скоростную, то прийдется менять шатуны - 9-скоростные очень быстро разобьют узкую цепь :dont:

причина простая - хитрые производители, видимо помня историю с беспроблемным переходом 8/9 и совместимостью цепей/шатунов, решили максимально озадачить юзеров с 10-скоростными трансмиссиями поменяв всё, что только можно…

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...