Перейти до змісту

Ювілейний творчий вечір Тараса Петриненка


diverslutsk

Рекомендовані повідомлення

Тарас Петриненко – «Останній з Могікан».

Ювілейний творчий вечір Тараса Петриненка «Останій з Могікан» відбудеться 17 березня 2013 року у приміщенні Палацу культури міста Луцька.

Початок о 17:00 та о 19:30.

Народний артист України, поет, співак, композитор Тарас Петриненко, мабуть, один з найпринциповіших та найпатріотичніших українських виконавців. Пісня «Україна» стала своєрідним неофіційним гімном і відома далеко за межами нашої Батьківщини.

З нагоди свого 60-ти річчя, Тарас Петриненко проводить у різних містах України ряд творчих вечорів-концертів з новою програмою «Останній з могікан» (так називається одна з пісень артиста). Концерти відбудуться 13 березня – в Івано-Франківську, 14 березня – у Дрогобичі, 16 – у Львові, 17 – в Луцьку. Програма складається з добре знаних та нових пісень Петриненка, власної поезії та живого спілкування з глядачами. У концерті братиме участь також народна артистка України Тетяна Горобець.

Запрошують всіх справжніх патріотів прийти та підтримати Українську пісню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Квитки будуть продаватись в касі палацу культури. Як стало відомо ціни на квитки будуть коливатися від 50 до 120 грн. І уже з 1 березня будуть доступні для придбання.

post-21073-0-54576300-1362081734_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...